Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Gdyby nie była silna, to by się poddała! A ona walczyła i walczy o lepsze jutro i ZWYCIĘŻA! :)

dokładnie. Bardzo dużo zależy od psychiki. Ona ma silną. I Kasia mówiła, ze już nie kłapie, jak zbliża się do niej z rękami:)

Posted

Zofija napisał(a):
dokładnie. Bardzo dużo zależy od psychiki. Ona ma silną. I Kasia mówiła, ze już nie kłapie, jak zbliża się do niej z rękami:)

Silna i mądra , już wie że krzywdy nie dozna, ale co się wycierpiała .....

Posted

[quote name='DONnka']Zosiu, sorki, że jak dotąd się do Ciebie nie dodzwoniłam, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu :roll:
Początek roku szkolnego to dla mnie bardzo gorący okres :chaos:
Sarina jest na BDT za karmę i weta, tak ?
A zatem jak SKARPETA OWCZARKOWA mogłaby pomóc ?
Kupując karmę czy płacąc jakąś fakturę z lecznicy ?
W tym drugim przypadku musielibyśmy mieć rachunek wystawiony na SMON

Twój album na fb oczywiście będę udostępniać :)
Oby udało się namierzyć tego skur.....syna :angryy: :mad:
Przepraszam, ale nie potrafię znaleźć innego określenia :oops:
A skoro już się tam zarejestrowałaś, to zajrzyj na wydarzenie Cezarka :razz:

Marzenko-odpowiem dzisiaj. Ale może sobie poradzimy-bardzo dziękuję za obecność i zapytanie

Posted

Było pytanie o spacerki. Sarinka wychodzi, ale na ogródek. Jak już pisałam-nie ma mięśni, nie ma kondycji. Zrobi, co ma zrobić i do domciu, albo na legowisko na słoneczku. Umie chodzić na smyczy.

Posted

Bo to mądra, silna i grzeczna sunieczka jest:) Nie może nam tego zrobić, żeby chorować albo jakieś takie tam kwasiory, tfu tfu tfu. Zochna oczywiście wali post pod postem....!!!!!!!!!!!!!!!!! OGARNIAWA;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Bo to mądra, silna i grzeczna sunieczka jest:) Nie może nam tego zrobić, żeby chorować albo jakieś takie tam kwasiory, tfu tfu tfu. Zochna oczywiście wali post pod postem....!!!!!!!!!!!!!!!!! OGARNIAWA;)

staram się tego nie robić! Naprawdę!

Posted

kakadu napisał(a):
czy ktos pracuje w sensie graficznym i tekstowym nad ogłoszeniem w sprawie odnalezienia "opiekuna"?

Nie-umieściłam na fejsie- a Ty umiesz to zrobić? Może dać ogłoszenia na 100 stronach- tak jak szukamy domów-co myślicie?
Opracowałabyś graficznie?

Posted

Wydarzenie na FB - czy tak może być ?
Co jeszcze dodać ? przyjmuję wszystkie rady,przede wszystkim potrzebny jakiż dramatyczny tytuł (przykre to może ale im dramatyczniej,tym więcej ludzi)

Bardzo dobrze byloby żeby jeszcze ktoś został admiinem wydarzenia.
I jeszcze jedna prośba - wypunktujcie najważniejsze potrzeby,śledzę co prawda wątek od początku ale ......:shake:

https://www.facebook.com/events/503905059704004/

Jakby co,proszę dzwonić
666 190 584

Posted

Zofija napisał(a):
Jak wchodzę na link, który podałaś-to nic mi się nie pojawia.... Ja bym dała tytuł: Sarina-ofiara bestialstwa-SZUKAMY SPRAWCY

Pewnie dlatego że nie mam cię w znajomych,zaraz zrobie na ogolnodostępny

Posted (edited)

Nie mam FB, ale podgląd mam:) Pycha robota, jest konkretnie, info są, apel też. DZIĘKÓWECZKA:):):) Nooo, zboku, polowanie rozpoczęte!!!

Edited by Marycha35