Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Mam dostać filmik z Sarinką na maila-to wrzucę:) Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 I to są świeżo wypieczone pycha wieści:):):) Quote
Nutusia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Gdyby nie była silna, to by się poddała! A ona walczyła i walczy o lepsze jutro i ZWYCIĘŻA! :) Quote
Gusiaczek Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Nie jestem w stanie tego ogarnąć :placz: boże, nie grzmisz? na czyje podobieństwo stworzyłeś te potwory ????????????? Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 No właśnie, po co to to żyje????? TFU, OHYDA Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Marycha35 napisał(a):I to są świeżo wypieczone pycha wieści:):):) prawda? Też się wszyscy bardzo cieszymy:) Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Nutusia napisał(a):Gdyby nie była silna, to by się poddała! A ona walczyła i walczy o lepsze jutro i ZWYCIĘŻA! :) dokładnie. Bardzo dużo zależy od psychiki. Ona ma silną. I Kasia mówiła, ze już nie kłapie, jak zbliża się do niej z rękami:) Quote
cisowianka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Zofija napisał(a):dokładnie. Bardzo dużo zależy od psychiki. Ona ma silną. I Kasia mówiła, ze już nie kłapie, jak zbliża się do niej z rękami:) Silna i mądra , już wie że krzywdy nie dozna, ale co się wycierpiała ..... Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Przeżyła piekło, to fakt, ale to już przeszłość! Dla Sarinki zaczął się ponownie dobry okres w życiu:) Taka teraz codzienna wisienka na torcie;) MNIAM Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='DONnka']Zosiu, sorki, że jak dotąd się do Ciebie nie dodzwoniłam, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu :roll: Początek roku szkolnego to dla mnie bardzo gorący okres :chaos: Sarina jest na BDT za karmę i weta, tak ? A zatem jak SKARPETA OWCZARKOWA mogłaby pomóc ? Kupując karmę czy płacąc jakąś fakturę z lecznicy ? W tym drugim przypadku musielibyśmy mieć rachunek wystawiony na SMON Twój album na fb oczywiście będę udostępniać :) Oby udało się namierzyć tego skur.....syna :angryy: :mad: Przepraszam, ale nie potrafię znaleźć innego określenia :oops: A skoro już się tam zarejestrowałaś, to zajrzyj na wydarzenie Cezarka :razz: Marzenko-odpowiem dzisiaj. Ale może sobie poradzimy-bardzo dziękuję za obecność i zapytanie Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 też mnie cieszą te codzienne wieści. Serce mi się raduje. Na przekór temu ......, Sarina wróci do formy:) Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Było pytanie o spacerki. Sarinka wychodzi, ale na ogródek. Jak już pisałam-nie ma mięśni, nie ma kondycji. Zrobi, co ma zrobić i do domciu, albo na legowisko na słoneczku. Umie chodzić na smyczy. Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bo to mądra, silna i grzeczna sunieczka jest:) Nie może nam tego zrobić, żeby chorować albo jakieś takie tam kwasiory, tfu tfu tfu. Zochna oczywiście wali post pod postem....!!!!!!!!!!!!!!!!! OGARNIAWA;) Quote
kakadu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 czy ktos pracuje w sensie graficznym i tekstowym nad ogłoszeniem w sprawie odnalezienia "opiekuna"? Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Marycha35 napisał(a):Bo to mądra, silna i grzeczna sunieczka jest:) Nie może nam tego zrobić, żeby chorować albo jakieś takie tam kwasiory, tfu tfu tfu. Zochna oczywiście wali post pod postem....!!!!!!!!!!!!!!!!! OGARNIAWA;) staram się tego nie robić! Naprawdę! Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 kakadu napisał(a):czy ktos pracuje w sensie graficznym i tekstowym nad ogłoszeniem w sprawie odnalezienia "opiekuna"? Nie-umieściłam na fejsie- a Ty umiesz to zrobić? Może dać ogłoszenia na 100 stronach- tak jak szukamy domów-co myślicie? Opracowałabyś graficznie? Quote
cancer43 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Wydarzenie na FB - czy tak może być ? Co jeszcze dodać ? przyjmuję wszystkie rady,przede wszystkim potrzebny jakiż dramatyczny tytuł (przykre to może ale im dramatyczniej,tym więcej ludzi) Bardzo dobrze byloby żeby jeszcze ktoś został admiinem wydarzenia. I jeszcze jedna prośba - wypunktujcie najważniejsze potrzeby,śledzę co prawda wątek od początku ale ......:shake: https://www.facebook.com/events/503905059704004/ Jakby co,proszę dzwonić 666 190 584 Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Ja mogę zostać drugim admninem. Karma by była potrzebna dobrej jakości. Royal dla psów zabiedzonych. Jest taka? Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Jak wchodzę na link, który podałaś-to nic mi się nie pojawia.... Ja bym dała tytuł: Sarina-ofiara bestialstwa-SZUKAMY SPRAWCY Quote
cancer43 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Zofija napisał(a):Jak wchodzę na link, który podałaś-to nic mi się nie pojawia.... Ja bym dała tytuł: Sarina-ofiara bestialstwa-SZUKAMY SPRAWCY Pewnie dlatego że nie mam cię w znajomych,zaraz zrobie na ogolnodostępny Quote
cancer43 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 a TERAZ ? https://www.facebook.com/events/503905059704004/ Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) Nie mam FB, ale podgląd mam:) Pycha robota, jest konkretnie, info są, apel też. DZIĘKÓWECZKA:):):) Nooo, zboku, polowanie rozpoczęte!!! Edited September 9, 2013 by Marycha35 Quote
Zofija Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='cancer43']a TERAZ ? https://www.facebook.com/events/503905059704004/ super!!!!! Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Super to mało, pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludkowie już tam się kręcą! O to chodziło właśnie! Quote
Recommended Posts