furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):oki juz siedze cicho:eviltong: a powaznie to spadam spac...tak tak spac...Nikita dostala tabletki na sen...i chyba mi sie oczy kleją...dawno nie mialam takiego uczucia:evil_lol: eee klamiesz:evil_lol: Ty i spanie... tez mi cos:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 furciaczek napisał(a):eee klamiesz:evil_lol: Ty i spanie... tez mi cos:eviltong: powaga...chyba mnie scina na sen...:shake: co za hu**** uczucie...i ludzie tak czesto mają??:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):powaga...chyba mnie scina na sen...:shake: co za hu**** uczucie...i ludzie tak czesto mają??:diabloti: Chyba codziennie sie tak mecza:roll: a moze Ty tak reagujesz na moj wyjazd:cool3::diabloti: i czy to aby nie galeria maciszka??:evil_lol: Quote
Aarionne Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No tak - wchodzę, zacieram ręcę, że tyle nowych postów, na pewno jakieś cudne zdjęcia, a tu baby wściekle jak przekupy o pierdołach nawijają :mad: Widzę, że ja tu muszę co niektórych zacząć do pionu ustawiać :mad: :eviltong: Maciaszku! Zdjęcia! :eviltong: Quote
Tengusia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Slodki bydlaczek z twojego Bazylka :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='furciaczek']Oficjalnie mianuje Cie moim zastepca w pionizowaniu Nikki:loveu::diabloti: zglosilas sie jako wolontariuszka wiec kasy za to nie dostaniesz:eviltong: Ach, dziękuję, dziękuję :modla:. O kasę upomnę się za 10 lat, jak narosną procenty :evil_lol:. [quote name='Niki-lidka']o rany...jaka podniosla chwila...taka uroczysta:diabloti: Też się wzruszyłam - co prawda tyle godzin po fakcie, ale liczy się :). [quote name='furciaczek']Nie wtracaj sie:eviltong: Jeśli już to nie wtraNcaj się :eviltong:. [quote name='furciaczek']eee klamiesz:evil_lol: Ty i spanie... tez mi cos:eviltong:Kiedyś musi być ten pierwszy raz :evil_lol:. [quote name='Niki-lidka']powaga...chyba mnie scina na sen...:shake: co za hu**** uczucie...i ludzie tak czesto mają??:diabloti: Ano często, jestem ludziem to wiem. Co dziennie. Ale to miłe uczucie, zobaczysz, z czasem je polubisz :). [quote name='furciaczek']czy to aby nie galeria maciszka??:evil_lol: NO WŁAŚNIE !!!! :diabloti: [quote name='Aarionne']No tak - wchodzę, zacieram ręcę, że tyle nowych postów, na pewno jakieś cudne zdjęcia, a tu baby wściekle jak przekupy o pierdołach nawijają :mad: Widzę, że ja tu muszę co niektórych zacząć do pionu ustawiać :mad: :eviltong: Maciaszku! Zdjęcia! :eviltong: Czekałam aż ktoś na nas nakrzyczy... I to chyba troszkę słusznie :roll: (a troszkę nie :eviltong:). Jedno zdjęcie było na poprzedniej (albo jeszcze poprzedniej) stronie. Więcej wrzucę później, teraz muszę się zbierać do pracy. Albo dobra.... wrzucę teraz :). Zagłodzony pies :evil_lol: Worek był oczywiście pusty.... Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć!:multi: Pusty worek dała psince:mad: Śliczny Bazylek:loveu: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Tengusia napisał(a):Slodki bydlaczek z twojego Bazylka :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu:. Rybka_39 napisał(a):Cześć!:multi: Pusty worek dała psince:mad: Śliczny Bazylek:loveu: Worek był pusty, bo Bazyli wyżarł już wcześniej jego zawartość, NO! A dostał do wylizania, bo bardzo to lubi. Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No dobra dobra winy zostały Ci wybaczone:cool3: A gdzie Ty mieszkasz w tych Katowicach i jak Bazylek reaguje na suczki?:cool3: Może wpadłabys do nas kiedyś:cool3: Quote
Tengusia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Moje bestyjki to by odrazu rozszarpaly woreczek :diabloti: szczegolnie Fazula :eviltong: ostatnio moj TZ chcial ja nauczyc nosic gazety ... dal jej zwinieta kartke i :lol::lol::lol: kompletna klapa bo Faza zaczela latac z "gazeta" chocby w totka wygrala, radosnie rozrywajac ja na strzepy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Rybka_39 napisał(a):No dobra dobra winy zostały Ci wybaczone:cool3: A gdzie Ty mieszkasz w tych Katowicach i jak Bazylek reaguje na suczki?:cool3: Może wpadłabys do nas kiedyś:cool3: Mieszkam blisko Spodka. A Bazyli suczki bardzo lubi :). A Ty gdzie mieszkasz? Tengusia napisał(a):Moje bestyjki to by odrazu rozszarpaly woreczek :diabloti: szczegolnie Fazula :eviltong: ostatnio moj TZ chcial ja nauczyc nosic gazety ... dal jej zwinieta kartke i :lol::lol::lol: kompletna klapa bo Faza zaczela latac z "gazeta" chocby w totka wygrala, radosnie rozrywajac ja na strzepy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazyl w życiu nie rozszarpałby worka na ściankach którego są choćby odrobiny, reszteczki jedzonka :evil_lol:. Ale paczki już na przykład pomaga mi rozpakowywać :). Nauczył się, że jak listonosz przynosi jakąś to on ją dostaje (no chyba, że zawartość jest delikatna...) i rozpakowuje :evil_lol:. Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja mieszkam w Sosnowcu- Zagórzu..przy saaaaamej zajezdni:diabloti: wsiadasz np. w 815, 825, 835, 723, 299 i jedziesz do konca:cool1: Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cześć Maciszku!:) widzę że spotkanko się szykuje:razz: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Werka']cześć Maciszku!:) widzę że spotkanko się szykuje:razz: Cześć! Nigdy nic nie wiadomo :). [quote name='Tengusia']Spodek ;) to bardzo bliziutko mnie ;) A jakiej płci Twój zwierz, bo może byśmy je kiedyś spotkały i sprawy schronu przy okazji obgadały? Quote
Tengusia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A ja to mam obie plci w domciu :D Bolus odpada bo nie przepada za duzymi psami ... ale Fazula z pewnoscia by swietnie sie dogadala z twoim Bazylkiem ;) Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Tengusia napisał(a):A ja to mam obie plci w domciu :D Bolus odpada bo nie przepada za duzymi psami ... ale Fazula z pewnoscia by swietnie sie dogadala z twoim Bazylkiem ;) Oj Boluś to na pewno odpada, Bazyl by go pożarł...:oops:, ale Fazula czemu nie? :) Trzeba pomyśleć o spotkaniu! Quote
Tengusia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja jeszcze tydzien chodze do pracy a potem mam tydzien wolnego ... takze cos sie pokombinuje ;) Quote
Lenorka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Po spotkaniu czekamy na relację fotograficzną z psich harców :) Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Lenorka napisał(a):Po spotkaniu czekamy na relację fotograficzną z psich harców :) Będzie, na 100% :). Quote
jonQuilla Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 oOOo co ja znalazłam za cudo tutaj :multi::multi: Uwielbiam argentyniaki :loveu::loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/100/00c5dfe2454af29d.jpg ahhh :loveu: nagpczyć się nie mogę na niego Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='jonQuilla']oOOo co ja znalazłam za cudo tutaj :multi::multi: Uwielbiam argentyniaki :loveu::loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/100/00c5dfe2454af29d.jpg ahhh :loveu: nagpczyć się nie mogę na niego Witaj :) :multi: Z Twojej wypowiedzi wnoszę, że będziesz tu stałym gościem :evil_lol:. Quote
jonQuilla Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='maciaszek']Witaj :) :multi: Z Twojej wypowiedzi wnoszę, że będziesz tu stałym gościem :evil_lol:. a i owszem :) nie pozbędziecie się mnie teraz tak prędko :evil_lol::evil_lol: Witam :multi::multi: Quote
VitisVini Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='jonQuilla']oOOo co ja znalazłam za cudo tutaj :multi::multi: Uwielbiam argentyniaki :loveu::loveu::loveu: hehe toż to moja Tortilla:eviltong: No dopra, żartuję to nie ona ale podobna. Hej dziewczyny pies z wozu babie lżej:evil_lol: maciaszku poprosze instrukcje jak się usuwa banerek:p.Niki a jak tam twoje adopcje poszły(czy pisałaś a ja się nie doczytałam bo zakrecona jestem jak zwykle) Wargaśne zdjęcia Bazylka, pychotka, takie wary , normalnie "bobicho" czyli potwór którym straszymy nasze domowe dzieci:evil_lol: Ale nic dziwnego skoro pani mieszka w latającym spodku:eviltong: A na kogo Bazyl głosował?:lol: Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='jonQuilla']a i owszem :) nie pozbędziecie się mnie teraz tak prędko :evil_lol::evil_lol: Wcale, a wcale nie mamy takiego zamiaru :). [quote name='VitisVini']hehe toż to moja Tortilla:eviltong: No dopra, żartuję to nie ona ale podobna. No właśnie, a dlaczego nie założyłaś jeszcze galerii swojej białej potworzycy, hę? [quote name='VitisVini'] Hej dziewczyny pies z wozu babie lżej:evil_lol: maciaszku poprosze instrukcje jak się usuwa banerek:p. Wchodzisz w "panel użytkownika" ==> "edytuj podpis" ==> klikasz lewym klawiszem myszy na baner (oczywiście ten w okienku "edytuj podpis" :eviltong:). klikasz tylko raz, tak żeby pojawiły się takie kwadraciki wokół obrazka ==> naciskasz "backspace" (czyli kasuj) lub "delete" ==> gotowe :). [quote name='VitisVini']Niki a jak tam twoje adopcje poszły(czy pisałaś a ja się nie doczytałam bo zakrecona jestem jak zwykle) Wyżełek (wyżełka?) pojechał do nowego domku :multi:. Niki pisała o tym w galerii swojego Tima. [quote name='VitisVini']A na kogo Bazyl głosował?:lol:Bazyl głosował tak, jak jego pani :eviltong:. Quote
Recommended Posts