Ingrid44 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Elisabeta']Ayame,... :loveu: Myślę, że Sonia to taki "stróż nie do końca"... Łosie, sarny, dziki.... Psy oczywiście.... Wypłoszy. :p Ludzi kocha wszystkich... Ale kto wie... Może rozróżnia tych dobrych i tych złych... ;);)[/QUOTE] Psiaki wiedza kto jest dobry a kto nie. Moj ostatni (juz za TM)dobrze znal sie na ludziach za pierwszym podejsciem. Jak nie posluchalam jego "rady" to pozniej przekonalam sie na wlasnej skorze .Po kilku takich doswiadczeniach dobrze patrzylam jak sie odnosi do kazdego czlowieka. Zawsze mial racje. Nigdy nie szczekal tylko podchodzil I wachal I patrzyl w oczy. Niektorzy starali sie byc bardzo mili a on odchodzil pokazujac calym cialem ze ta osoba wyraznie mu sie nie podoba. Zawsze sie sprawdzalo. Quote
Elisabeta Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Piękne, Ingrid. :) To był Stornik z Twojego podpisu? A może i z awataru?... :) Quote
Ingrid44 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Elisabeta']Piękne, Ingrid. :) To był Stornik z Twojego podpisu? A może i z awataru?... :)[/QUOTE] Tak, to byl Storm,ktory jest w moim awatarku. Obecnie mam 9 miesieczny "klon" Stormika. Zobaczymy jak sie bedzie spisywal jak dorosnie :) :) :) Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ach Soniu, codzienne spacerki do lasu... nonono :loveu: Skoro jest trochę spam - Ingrid, Twój "maluch" obecny ma wątek na dogomanii? :) Tak btw. dziewczyny, pozwolę sobie napisać to na wątku Soni, mam nadzieję, że się nie pogniewa, ale tu mądre Osoby są - miał/ma ktoś znajomego, który ma anoreksję i on ani jego rodzina tego nie widzi? Jeśli tak, czy mogłabym o PW. Mam kilka pytań... Quote
Nutusia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Oooo... będzie można "wynajmować" Sonię do terapii małżeńskiej! ;) :) Quote
Elisabeta Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Piękne wakacje pod psem trwają. :) W niedzielę Sonia pojechała z Rodzinką na wycieczkę do Warszawy... :) Poznała krainę dzieciństwa i młodości swojego ukochanego Pana. Ulice, park, podwórka naszego osiedla. Sonia umie się wszędzie pięknie zachować. :) Quote
Nutusia Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 O rany, jaka nuuuuuudaaaaaa.... Nic tylko umie, potrafi, grzeczna, mądra, opanowana. Sonia, weź coś zmaluj - niech wiedzą, że ZWIERZĘ w domu jest ;) :) Quote
Elisabeta Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Nutusiu, no co tu poradzić, jak tak jest?... Dostaliśmy od Dory najlepszego dogomaniackego psa. :) :) Ja wiem, o co chodzi... :eviltong: Pies się źle zachowuje, nie może się odnaleźć w nowym Domu, czyli DS się nie sprawdził. Trzeba skontrolować, sprawdzić, polecić behawiorystę. Tak??? :mad::mad:;) A tu sielanka. Na zdjęciach uśmiechnięta mordeczka, ogon do góry... Mowa ciała ok.... :loveu: Już kiedyś napisałam, że ten wątek będzie zaraz bardzo nudny. ;) Jeszcze chwila i nawet Nutusia tu nie zajrzy... :cool3: Quote
Nutusia Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Eeeee, no trochę nudy jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;) A zaglądać będę, bo na innych wątkach jest tyle adrenaliny, że starczy... Quote
sharka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Fociaczki Soni przycięte jako 100*100 pixeli ;) niestety z ostrością chyba nie najlepiej ale nie potrafię ich podrasować w fotoshopie :/ Quote
Nutusia Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 A nie mówiłam, że nuuuuuda? Nie dość, że bezproblemowa, to w dodatku taka... ładna i szczęśliwa! ;) :) Quote
Elisabeta Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='sharka']żeby chociaż się roztyła trochę.. :eviltong:[/QUOTE] Chłopcy nad tym pracują... ;) Psie smakołyki poszły w ruch. :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ależ ona ma dobrze, nawet na wakacje pojechała :D Quote
jotpeg Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Elisabeta, pisz, dla nas to nie jest nudne!!!! Quote
kudlataja Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Włączam się do dyskusji i chciałabym, żeby wszystkie psie historie były takie "nudne":) Pozdrawiam,m. Quote
Elisabeta Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Oj, tak, Kudlataja... Oby jak najwięcej takich nudnych psich historii... :) Wierzę, że Twoje Dzikuski będą żyły takim nudnym życiem za jakiś czas... :) Quote
Elisabeta Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='Nutusia']O rany, jaka nuuuuuudaaaaaa.... Nic tylko umie, potrafi, grzeczna, mądra, opanowana. Sonia, weź coś zmaluj - niech wiedzą, że ZWIERZĘ w domu jest ;) :)[/QUOTE] No i Sonia zmalowała... Pierwszy dół wykopała. :p:p Zaczynają wady wyłazić?... A nie... To nie kopanie dla sportu, tylko dołek dla ochłody. Mądra Sonieczka. Wykopała w jedynym miejscu, gdzie trawa nie rośnie i żadna inna zieloność... Pod trampoliną. :):) Może teraz Chłopakom będzie się lepiej skakało... :jumpie: Czyli wad nadal jak nie było, tak nie ma... :-D Nutusiu. ;) Quote
Gabi79 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='Elisabeta']No i Sonia zmalowała... Pierwszy dół wykopała. :p:p Zaczynają wady wyłazić?... A nie... To nie kopanie dla sportu, tylko dołek dla ochłody. Mądra Sonieczka. Wykopała w jedynym miejscu, gdzie trawa nie rośnie i żadna inna zieloność... Pod trampoliną. :):) Może teraz Chłopakom będzie się lepiej skakało... :jumpie: Czyli wad nadal jak nie było, tak nie ma... :-D Nutusiu. ;)[/QUOTE] Jak ja uwielbiam czytać te nudne - cudne info o Sonieczce:loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 A już myślałam, że się uda złożyć choć najmniejszą reklamację! ;) :) Quote
Ingrid44 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Madra Sonieczka, wie gdzie kopac :) :) :) Moj lobuz tez wykopal dol . Wiekosci malego auta !:evil_lol: Przynajmniej jest im tam chlodniej. Quote
Elisabeta Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ingrid, niezły dół... :eviltong: Musisz jakoś wykorzystac możliwości Swojego łobuziaka... :razz: Quote
Nutusia Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ziemiankę zbuduj - świetnie się sprawdza na przechowywanie zapasów ;):) Quote
Ty$ka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 I tak mistrzami w dołach sa haszczaki. Ogród po ich krótkiej wizycie wygląda jak obraz księżycowy :lol: Nie wiem jak inni, ale ja lubię jak psy kopią, dla mnie to fajna sprawa i sama zachęcała swojego do tego w określonym miejscu. Teraz ochoczo to robi, oczywiście tylko we wskazanej miejscówie :) Quote
Nutusia Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 U mnie jamnik-norowiec kopie w dowolnie wybranych miejscach prawdziwe... pułapki na słonie! Bywa to uciążliwe ;) Quote
Recommended Posts