Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elisabeta']Ayame,... :loveu:
Myślę, że Sonia to taki "stróż nie do końca"... Łosie, sarny, dziki.... Psy oczywiście.... Wypłoszy. :p
Ludzi kocha wszystkich... Ale kto wie... Może rozróżnia tych dobrych i tych złych... ;);)[/QUOTE]

Psiaki wiedza kto jest dobry a kto nie. Moj ostatni (juz za TM)dobrze znal sie na ludziach za pierwszym podejsciem. Jak nie posluchalam jego "rady" to pozniej przekonalam sie na wlasnej skorze .Po kilku takich doswiadczeniach dobrze patrzylam jak sie odnosi do kazdego czlowieka. Zawsze mial racje. Nigdy nie szczekal tylko podchodzil I wachal I patrzyl w oczy. Niektorzy starali sie byc bardzo mili a on odchodzil pokazujac calym cialem ze ta osoba wyraznie mu sie nie podoba. Zawsze sie sprawdzalo.

Posted

[quote name='Elisabeta']Piękne, Ingrid. :)
To był Stornik z Twojego podpisu? A może i z awataru?... :)[/QUOTE]

Tak, to byl Storm,ktory jest w moim awatarku. Obecnie mam 9 miesieczny "klon" Stormika. Zobaczymy jak sie bedzie spisywal jak dorosnie :) :) :)

Posted

Ach Soniu, codzienne spacerki do lasu... nonono :loveu:

Skoro jest trochę spam - Ingrid, Twój "maluch" obecny ma wątek na dogomanii? :)

Tak btw. dziewczyny, pozwolę sobie napisać to na wątku Soni, mam nadzieję, że się nie pogniewa, ale tu mądre Osoby są - miał/ma ktoś znajomego, który ma anoreksję i on ani jego rodzina tego nie widzi? Jeśli tak, czy mogłabym o PW. Mam kilka pytań...

Posted

Piękne wakacje pod psem trwają. :)
W niedzielę Sonia pojechała z Rodzinką na wycieczkę do Warszawy... :)
Poznała krainę dzieciństwa i młodości swojego ukochanego Pana.
Ulice, park, podwórka naszego osiedla.
Sonia umie się wszędzie pięknie zachować. :)

Posted

Nutusiu, no co tu poradzić, jak tak jest?... Dostaliśmy od Dory najlepszego dogomaniackego psa. :) :)

Ja wiem, o co chodzi... :eviltong:
Pies się źle zachowuje, nie może się odnaleźć w nowym Domu, czyli DS się nie sprawdził.
Trzeba skontrolować, sprawdzić, polecić behawiorystę. Tak??? :mad::mad:;)
A tu sielanka. Na zdjęciach uśmiechnięta mordeczka, ogon do góry... Mowa ciała ok.... :loveu:

Już kiedyś napisałam, że ten wątek będzie zaraz bardzo nudny. ;)
Jeszcze chwila i nawet Nutusia tu nie zajrzy... :cool3:

Posted

Fociaczki Soni przycięte jako 100*100 pixeli ;) niestety z ostrością chyba nie najlepiej ale nie potrafię ich podrasować w fotoshopie :/

Posted

[quote name='Nutusia']O rany, jaka nuuuuuudaaaaaa.... Nic tylko umie, potrafi, grzeczna, mądra, opanowana. Sonia, weź coś zmaluj - niech wiedzą, że ZWIERZĘ w domu jest ;) :)[/QUOTE]

No i Sonia zmalowała... Pierwszy dół wykopała. :p:p

Zaczynają wady wyłazić?...
A nie... To nie kopanie dla sportu, tylko dołek dla ochłody.
Mądra Sonieczka. Wykopała w jedynym miejscu, gdzie trawa nie rośnie i żadna inna zieloność...
Pod trampoliną. :):)
Może teraz Chłopakom będzie się lepiej skakało... :jumpie:

Czyli wad nadal jak nie było, tak nie ma... :-D Nutusiu. ;)

Posted

[quote name='Elisabeta']No i Sonia zmalowała... Pierwszy dół wykopała. :p:p

Zaczynają wady wyłazić?...
A nie... To nie kopanie dla sportu, tylko dołek dla ochłody.
Mądra Sonieczka. Wykopała w jedynym miejscu, gdzie trawa nie rośnie i żadna inna zieloność...
Pod trampoliną. :):)
Może teraz Chłopakom będzie się lepiej skakało... :jumpie:

Czyli wad nadal jak nie było, tak nie ma... :-D Nutusiu. ;)[/QUOTE]

Jak ja uwielbiam czytać te nudne - cudne info o Sonieczce:loveu::loveu::loveu:

Posted

I tak mistrzami w dołach sa haszczaki. Ogród po ich krótkiej wizycie wygląda jak obraz księżycowy :lol:
Nie wiem jak inni, ale ja lubię jak psy kopią, dla mnie to fajna sprawa i sama zachęcała swojego do tego w określonym miejscu. Teraz ochoczo to robi, oczywiście tylko we wskazanej miejscówie :)