yolanovi Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić... Quote
bela51 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='yolanovi']Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...[/QUOTE] A niech to, mielismy nadzieje...:-( Czy byłyscie plakatowac okolice tego "domu" ? A czy są ogłoszenia w sieci o jego zaginięciu ? Quote
yolanovi Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Plakatować jedziemy 2 maja. Ma zrobioną tablicę. Wrzuciłam info o nim na wątki schronisk w Sosnowcu, Katowicach i Mysłowicach. Poinformowane Miedary i Szczyty, jestem w stałym kontakcie z wolontariuszami z tych schronów. Quote
zachary Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Super działacie. Może akcja plakatowa przyniesie jakiś rezultat...Oby! Quote
Amos67 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Są historie, które dobrze się kończą. Niech i ta, dla Grysia ma szczęśliwe zakończenie.Powodzenia dla Wszystkich Go szukających. Quote
madziakato Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Zaglądam i obiecany nr do hycla wysłałam na PW:-) Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='yolanovi']Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...[/QUOTE] pierwszy raz w życiu się zmartwiłam że psiaka nie ma w Miedarach !!!!!! :( Quote
Sarunia-Niunia Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='Martika@Aischa']pierwszy raz w życiu się zmartwiłam że psiaka nie ma w Miedarach !!!!!! :([/QUOTE] Nooo, i ja też :(.... A tym razem miałam nadzieję, że Grysiu być może tam jest... Quote
dorobella Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='yolanovi']Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...[/QUOTE] A psa podobnego do Grysia ? Przypomnę tylko [url]http://wstaw.org/h/be85f91683f/[/url] Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :( Quote
MALWA Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Martika@Aischa']jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :([/QUOTE] Może to plakatowanie coś da............okoliczni ludzie mogą wiedzieć neico więcej niż sąsiedzi, moze widzieli gdzieś Grysia............. Koniecznie weźcie ze sobą zdjęcie Grysia. Quote
barb Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :([/QUOTE] Zaglądam i trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji poszukiwawczej. Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jedziemy jutro z Jolcią i Joanką 40 ....kciuki bardzo się przydadzą!!! choc przyznam szczerze że zaczynam tracic nadzieję :( Quote
zachary Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Malgoska, dziewczyny miały pojechać w okolice Siewierskiej Góry, gdzie mieszkał Gryś, aby oplakatować teren zaginięcia i popytać o niego.... Quote
Nadziejka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 zaciskamy całunki czas :modla::modla::modla::modla: Quote
yolanovi Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake: Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='yolanovi']Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake:[/QUOTE] Tak jak Jolcia pisze nawet gdybyśmy chciały zorganizowac grupę poszukiwawczą to jak szukanie igły w stogu siana ...te tereny są nie do ogarnięcia :( Gryś miał po prostu pecha że trafił na kretyńską Panią Anię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='yolanovi']Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake:[/QUOTE] Ech... normalnie serce mi się łamie nad tym biednym Grysiem... Gdzie ten biduś wylądował? co się stało? Oby tylko nie dokonał żywota w męczarniach w jakimś lesie... Boże :(:(:(.. Quote
MALWA Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Biedny Gryś.....................nadal nic nie wiadomo............... Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 mamy pierwszy sygnał ...dzwoniła Pani z Góry Siewierskiej że widziała dziś bardzo podobnego błąkającego się psiaka. Tak więc znowu jest iskierka nadziei. Quote
Recommended Posts