Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...

Posted

[quote name='yolanovi']Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...[/QUOTE]
A niech to, mielismy nadzieje...:-(
Czy byłyscie plakatowac okolice tego "domu" ?
A czy są ogłoszenia w sieci o jego zaginięciu ?

Posted

Plakatować jedziemy 2 maja. Ma zrobioną tablicę. Wrzuciłam info o nim na wątki schronisk w Sosnowcu, Katowicach i Mysłowicach. Poinformowane Miedary i Szczyty, jestem w stałym kontakcie z wolontariuszami z tych schronów.

Posted

[quote name='yolanovi']Niestety psa z chipem o takim numerze nie ma w Miedarach - przed chwilką dostała takie info od Pana Grzegorza :( Na razie nie mam pomysłu co jeszcze można zrobić...[/QUOTE]

pierwszy raz w życiu się zmartwiłam że psiaka nie ma w Miedarach !!!!!! :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']pierwszy raz w życiu się zmartwiłam że psiaka nie ma w Miedarach !!!!!! :([/QUOTE]

Nooo, i ja też :(....
A tym razem miałam nadzieję, że Grysiu być może tam jest...

Posted

A psa podobnego do Grysia ?

Przypomnę tylko

[url]http://wstaw.org/h/be85f91683f/[/url]

Posted

jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :([/QUOTE]

Może to plakatowanie coś da............okoliczni ludzie mogą wiedzieć neico więcej niż sąsiedzi, moze widzieli gdzieś Grysia.............

Koniecznie weźcie ze sobą zdjęcie Grysia.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']jesteśmy umówione na plakatowanie okolic Siewierskiej Góry. Będziemy się rozglądac i pytac napotkanych ludzi prosząc o jakiekolwiek informacje. Minęło już tyle czasu :( To już 1,5 miesiąca jak Grysia nie ma :([/QUOTE]
Zaglądam i trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji poszukiwawczej.

Posted

Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake:

Posted

[quote name='yolanovi']Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake:[/QUOTE]

Tak jak Jolcia pisze nawet gdybyśmy chciały zorganizowac grupę poszukiwawczą to jak szukanie igły w stogu siana ...te tereny są nie do ogarnięcia :(

Gryś miał po prostu pecha że trafił na kretyńską Panią Anię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='yolanovi']Plakaty rozklejone, nic nowego nie udało się dowiedzieć, dom Grysia tradycyjnie zamknięty. Niestety tereny wokoło są nie do ogarnięcia: lasy, łaki, przestrzenie.... Mógł biedak wpaść we wnyki albo zostać postrzelony przez nawiedzonego "myśliwego" i dokonać gdzieś w lesie żywota :(. Dziś to naprawdę loteria: albo się trafi szczęśliwy los albo ten drugi:shake:[/QUOTE]

Ech... normalnie serce mi się łamie nad tym biednym Grysiem...
Gdzie ten biduś wylądował? co się stało?
Oby tylko nie dokonał żywota w męczarniach w jakimś lesie... Boże :(:(:(..