Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ serdecznie witamy Dorkę :) :multi:
To co , jest zmiana Greyki już widoczna, nie? Zalękniona i gryząca sunia z lipca, a teraz ta kanapowa? :cool3:
A może ktoś ma do pożyczenia taki zszywacz tapicerski? Jakoś bym tę kanapę połatała, mam gąbkę do wypchania siedzenia, kawał dywanu by się skroiło na siedzenie, tylko jak to przyczepić? Może ta kanapa by jeszcze trochę pożyła... Szkoda kupowac nową, bo kolejna bestia ją pożre.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I chyba masz rację Nutusiu... Greyka nawet nie pamieta, co to kojec... Przetestujemy Greykę na przychodzących na Mazowszance, zbadamy różnicę :diabloti:

Posted

malagos napisał(a):
I chyba masz rację Nutusiu... Greyka nawet nie pamieta, co to kojec... Przetestujemy Greykę na przychodzących na Mazowszance, zbadamy różnicę :diabloti:

Akurat, ja się Greyki boję !

Posted

auraa napisał(a):
Bo to groźny pies się zrobił!:lol:

Greyka przecież o mało nie capnęła Gosi w łydkę, ale udało jej się capnąć Gosi kuzynkę, jak weszły do naszego domu...Ponoć niegroźnie, ale zawsze to liczy się zamiar, niestety!
Dlatego piszę, ze dobrze by teraz spawdzić stosunek Greyki do tych samych łydek :)

Posted

Przyjechała do nas rodzina - i chłopcy, i Ania z Kenią. Tak się Greyka zaperzyła na Kenię, ze nie zauważyła ludzi! Nasze suczki przyjęły Kenie zupełnie normalnie, jak kogoś ze stada, ale Greyka- powarkiwała, były zęby przez moment w robocie, aż krzyknęłam, podchody z opuszczonym łebkiem. Teraz jest na razie ok, każda przechodzi obok nie patrząc na drugą.

Posted

Nasi goscie zostaja do jutra - jest postęp, bo nawet na Pawła Greyka nie szczeka, daje się głaskać (!), uczestniczy czynnie w życiu rodziny śpiąc pod stałem w czasie obiad. Nie dziaduje jak Kenia i Nutka :)

Posted

Z Kenią przez te 2 i pół dnia nie zgadzała się . Raczej chodziło o kuchnię i moją osobę, bo do scysji dochodziło przy szykowaniu michy i jak za blisko Kenia podeszła do mnie. Za to na dworze bawiły się jak szczeniaki, i włączły Sońkę i Milkę w te harce.

Posted

Jak sobie czytałam watek ubiegłoroczny suczek na dt u mnie, to wszystkie trzy tymczasowiczki znalazły dom właśnie w listopadzie.
Chyba znów trzeba ruszyć z ogłoszeniami na maksa, co Mazowszanko?...... I Fiony, i Greyki.

Posted

Przypadkowo znalazłam zdjęcie naszej tymczasowiczki Wiki, spod Ostrołęki, z tymczasową Tusią (na smyczy) i Dalią - czyż nie klon Greyki? Tylko że tamta miała charakter bossski :)