malagos Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Ależ serdecznie witamy Dorkę :) :multi: To co , jest zmiana Greyki już widoczna, nie? Zalękniona i gryząca sunia z lipca, a teraz ta kanapowa? :cool3: A może ktoś ma do pożyczenia taki zszywacz tapicerski? Jakoś bym tę kanapę połatała, mam gąbkę do wypchania siedzenia, kawał dywanu by się skroiło na siedzenie, tylko jak to przyczepić? Może ta kanapa by jeszcze trochę pożyła... Szkoda kupowac nową, bo kolejna bestia ją pożre. Quote
Nutusia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Bezwstydna - oj tam, oj tam! A Malagos to jak wiedzi? P do dołu? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Szkoda do kojca oddawać taki brzusio cudny :) I co tu robić ? Quote
Nutusia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Poczekać na podobną kanapę w innej chałupce ;) Quote
malagos Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 I chyba masz rację Nutusiu... Greyka nawet nie pamieta, co to kojec... Przetestujemy Greykę na przychodzących na Mazowszance, zbadamy różnicę :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 malagos napisał(a):I chyba masz rację Nutusiu... Greyka nawet nie pamieta, co to kojec... Przetestujemy Greykę na przychodzących na Mazowszance, zbadamy różnicę :diabloti: Akurat, ja się Greyki boję ! Quote
malagos Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 auraa napisał(a):Bo to groźny pies się zrobił!:lol: Greyka przecież o mało nie capnęła Gosi w łydkę, ale udało jej się capnąć Gosi kuzynkę, jak weszły do naszego domu...Ponoć niegroźnie, ale zawsze to liczy się zamiar, niestety! Dlatego piszę, ze dobrze by teraz spawdzić stosunek Greyki do tych samych łydek :) Quote
Nutusia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Oj, Ciocia - poświęć się "dla dobra sprawy" ;) :) Quote
malagos Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Przyjechała do nas rodzina - i chłopcy, i Ania z Kenią. Tak się Greyka zaperzyła na Kenię, ze nie zauważyła ludzi! Nasze suczki przyjęły Kenie zupełnie normalnie, jak kogoś ze stada, ale Greyka- powarkiwała, były zęby przez moment w robocie, aż krzyknęłam, podchody z opuszczonym łebkiem. Teraz jest na razie ok, każda przechodzi obok nie patrząc na drugą. Quote
Nutusia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Oj Greyka, Greyka - co z Ciebie wyrośnie?... Quote
Mattilu Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Nutusia napisał(a):Oj Greyka, Greyka - co z Ciebie wyrośnie?... No wlasnie juz wyroslo: grozny pies. Quote
Isadora7 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Akurat, ja się Greyki boję ! To ja się boję z Tobą :evil_lol: Quote
auraa Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Tak powaznie, to nie jest wesoło:shake: Quote
malagos Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Nasi goscie zostaja do jutra - jest postęp, bo nawet na Pawła Greyka nie szczeka, daje się głaskać (!), uczestniczy czynnie w życiu rodziny śpiąc pod stałem w czasie obiad. Nie dziaduje jak Kenia i Nutka :) Quote
Nutusia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 O - nareszcie dobre wieści i światełko w tunelu! :) Quote
malagos Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Z Kenią przez te 2 i pół dnia nie zgadzała się . Raczej chodziło o kuchnię i moją osobę, bo do scysji dochodziło przy szykowaniu michy i jak za blisko Kenia podeszła do mnie. Za to na dworze bawiły się jak szczeniaki, i włączły Sońkę i Milkę w te harce. Quote
malagos Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Greyka się przypomina... Ja jej chyba nigdy nie znajdę domu, ręce opadają... Quote
Mazowszanka13 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 malagos napisał(a):Greyka się przypomina... Ja jej chyba nigdy nie znajdę domu, ręce opadają... To witaj w klubie, bo ja w Fionę też zwątpiłam :-( Quote
malagos Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Jak sobie czytałam watek ubiegłoroczny suczek na dt u mnie, to wszystkie trzy tymczasowiczki znalazły dom właśnie w listopadzie. Chyba znów trzeba ruszyć z ogłoszeniami na maksa, co Mazowszanko?...... I Fiony, i Greyki. Quote
Nutusia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Znalazły się dwie "optymistki"! ;) Nic, tylko przyjedzie mi do Was dołączyć z Alutką... Quote
malagos Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Przypadkowo znalazłam zdjęcie naszej tymczasowiczki Wiki, spod Ostrołęki, z tymczasową Tusią (na smyczy) i Dalią - czyż nie klon Greyki? Tylko że tamta miała charakter bossski :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 No właśnie, gdyby nie ten charakter już dawno była by w swoim domu. Quote
Recommended Posts