malagos Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Ekipa Północna gotowa: szarlotki i inne ciasta upieczone, cholesterol i procenty zapakowane :multi: Tylko jechać ![/QUOTE] Ja wiem, co reszta ekipy północnej spakowała! i nie tylko siebie mam na myśli ! A Ziutka jutro będzie? z Moim Wnukiem? Quote
AMIGA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ekipa Południowa w trakcie przygotowań. Właśnie odwiozłam moją Amisię na "wczasy" a sama zatankowałam bak i teraz się rzucam do kuchni :-) Quote
eloise Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 brawo :) miłego ucztowania :) ja jutro odpoczywam od moich dzieci- idę się zrelaksowac do pracy ;) Quote
Ziutka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='malagos'] A Ziutka jutro będzie? z Moim Wnukiem?[/QUOTE] A pewnie, że będzie :) będziemy w stałym składzie : Aless, Iwonka i ja :) Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 No i pięknie, pięknie! :) Ja też już swoje w kuchni odstałem - obiadek gotów ;) U nas burza, oczywiście wyłączyli prąd, a bateria zaraz mi padnie. Więc pozdrawiam, życzę dobrej nocy, szerokiej drogi i DO ZOBACZENIA! :) A propos wnuków, to Ryjonek będzie z Urszulką, cud dziewuszką :loveu: Do tego Alessandro - będzie można nad jakimś kontraktem w ramach dogo pomyśleć :razz: Eloise - no już bez przesady! Dzieci masz fajne i grzeczne - jakie odpoczywać?!?!? Ania to psia niania pierwsza klasa! Ma przeogromną liczbę zdjęć z prób zmachania Lili :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Nutusia']No i pięknie, pięknie! :) Ja też już swoje w kuchni odstałem - obiadek gotów ;) U nas burza, oczywiście wyłączyli prąd, a bateria zaraz mi padnie. Więc pozdrawiam, życzę dobrej nocy, szerokiej drogi i DO ZOBACZENIA! :) A propos wnuków, to Ryjonek będzie z Urszulką, cud dziewuszką :loveu: Do tego Alessandro - będzie można nad jakimś kontraktem w ramach dogo pomyśleć :razz: Eloise - no już bez przesady! Dzieci masz fajne i grzeczne - jakie odpoczywać?!?!? Ania to psia niania pierwsza klasa! Ma przeogromną liczbę zdjęć z prób zmachania Lili :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze przed padnieciem baterii pliiis potwierdź - Sowia Wola Folwarczna, ul, Poziomki ? Zgadza się? A o jakim kontrakcie w ramach dogo myślisz? Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Adres się zgadza - Poziomki 2 :) O kontrakcie... małżeńskim! ;) Urszula i Aleksander - piękna z nich para. A jakie geny! :) Amigo, a co Tobie do jedzonka przygotować, bo Tyś jedyna twarda nie miętka i tego najsmaczniejszego ze smacznych cholesterolu odmawiasz ;) Quote
AMIGA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nie ma obawy, wezmę sobie swoje "tabletki na grzeszenie", a tak w ogóle to jadam sałatę z sałaty z sałatą na liściu sałaty;) Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Odłożę parę listków przed polaniem sosem ;) I sio już spać, bo jutro droga daleka przed Wami!... Quote
AMIGA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Właśnie to samo pomyślałam, ale musiałam się upewnić co do adresu. Dobranoc, pchły na noc.... Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Jedźcie za głosem... jamnikowego serca! :) Quote
Mattilu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Ryjonek']A beza w piecyku:) ( jako, że to jedyne ciasto, które mi wychodzi będę sie powtarzać.... )[/QUOTE] Sprzedaj przepis na bazarku, moze i mi wreszcie jakies ciasto zacznie sie udawac! :) Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 A gdzie Ty jesteś, że jeszcze nie śpisz, Mattilu? ;) Dzwoniłam do Cię wczoraj, bo byłam w Wwie i chciałam oddać zapomnianą torbę... Ale chyba mam zły numer :( Do Ryjonka też miałam caaaaałkiem inny po zmianie telefonu... Quote
Mattilu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='inka33']Nutusia, a gdzie peany dziękczynne za fotki...?! :mad: Tylko Ci ciasta w głowie! :shake: :p[/QUOTE] Super zdjecia slicznej Al, ktora umoscila sie w moim sercu na dobre. Quote
Ziutka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nutuś...o której ten[B][I] łobiat [/I][/B]:evil_lol: Na poważnie teraz ;) o której mamy być mniej więcej ? Quote
inka33 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Ziutka']Nutuś...o której ten[B][I] łobiat [/I][/B]:evil_lol: Na poważnie teraz ;) o której mamy być mniej więcej ?[/QUOTE] Zlotać się można od 11-ej. :) Ja przylotam z Ryjonką i Ryjonkówną i może jeszcze...? [quote name='Mazowszanka2']Ekipa Północna gotowa: szarlotki i inne ciasta upieczone, cholesterol i procenty zapakowane :multi: Tylko jechać ![/QUOTE] [quote name='Ryjonek']A beza w piecyku:smile: ( jako, że to jedyne ciasto, które mi wychodzi będę sie powtarzać.... )[/QUOTE] A ja nic nie upiekę... :oops: Quote
Nutusia Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 O, fajnie, fajnie, że się w końcu udało coś zaplanować, Lenka ;) No i dobrze, że nie upiekłaś, bo by nam się żyły na amen tym cholesterolem pozatykały! :) Taaaa jest - czekamy od 11ej. Quote
Mattilu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 No nie spie, zal mi ze nie moge jutro byc z Wami ;) Torba poczeka juz do Bozego Narodzenia a nr tel przysle Ci smsem :) Quote
Kejciu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Myślałam że już śpicie aby mieć jutro siłę :D a tu proszę nie tylko ja za nocnego Marunia dzisiaj robię :D Quote
inka33 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='kejciu']Myślałam że już śpicie aby mieć jutro siłę :D a tu proszę nie tylko ja za nocnego Marunia dzisiaj robię :D[/QUOTE] Ale mnie chyba nie przebijesz - poszłam spać po 3-ej, bo Klucha się boi burzy, a przy tym ma problem żołądkowy i bała się wykoopkać... :bigcry: W domu się nie załatwia, w zasadzie nie umie, tylko tycio siknęła na specjalnie przygotowane w łazience szmatki, którymi wcześniej jej wycierałam po spacerze łapy (ubrudzone niepowiemczym) i podogonie... Tylko jej gulgotało i gulgotało, aż momentami ni to popiskiwała, ni to stękała... Ale chyba lek już zadziałał, bo rano już nie bulgotało, a na spacerze tylko siknęła 2 razy... Eh. :sleep2: Quote
Mazowszanka13 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [B][COLOR=#800000]To teraz kolej na inspekcje u mnie, zapraszam serdecznie Wszystkich chętnych 24 sierpnia[/COLOR][/B] :) Szczegóły na wątku Fiony (banerek), aby tu Nutusi nie robić zamieszania. Quote
malagos Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Ja się już czuję zaproszona do Mazowszanki, a Tomek też mój będzie mógł?.... Dziękujemy Nutusiu za super przyjęcie i za tak udany dzień! Quote
Mazowszanka13 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='malagos']Ja się już czuję zaproszona do Mazowszanki, a Tomek też mój będzie mógł?.... Dziękujemy Nutusiu za super przyjęcie i za tak udany dzień![/QUOTE] Oczywiście TZ-ty ( czy TZ--ci ? ) mile widziani :) Quote
Recommended Posts