Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agat, wyjeżdżam na kilka dni i nie dam rady zająć się sprawą bazarku dla Ciapusia teraz. Wracam na dobre po 12 października (w sumie będą to dwa wyjazdy) i wtedy się uaktywnię w sprawie naszeo podopiecznego. Jak finanse jednopaku? Czy trzeba coś dorzucić? Pozdrawiam Wszystkie Dobre Dusze :-) D.

Posted

Niestety nie odezwali się Ci ludzie w ogóle. Pewnie przemyśleli, że to jednak szczeniak, że będzie grandził, że może urosnąć większy niż by chcieli itd. Pan miał trochę wątpliwości, w dodatku jego żona nie wiedziała o psiaku, dlatego poprosiłam, żeby przemyśleli i przyjechali następnego dnia.

Posted

No cóż - lepiej przemyśleć i nie brać psiaka w ogóle, niż potem oddawać. Krówkowaty Ciapulek znajdzie w końcu Swojego Człowieka - na pewno!

Tolu, a co u Agatki? Wszystko w porządku?

Posted

Mam pytanie: prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10), o ile pogoda dopisze, będzie u nas muzzy, psi fotograf (pewnie niektórzy kojarzą), będzie robił zdjęcia naszym podopiecznym. Nie wiem ile będzie miał czasu, ale chciałabym porobić profesjonalne fotki choć tym psiakom, które nie miały jeszcze takiej sesji i jej potrzebują do szukania domu. No i pytanie czy chcecie, żeby Ciapusia obfocić. Muzzy prosi jedynie za zwrot kosztów dojazdu z Lublina do nas, co po podzieleniu na fotografowane psiaki wynosi naprawdę niewiele (ok. 10-5 zł).
Zdjęcia muzzyego można zobaczyć na www.psifotograf.com

Posted

Myślę, ze chcemy piękne foty pięknego Ciapulka, prawda Cioteczki?????

Moja stała poleciała - co prawda już nie na Agatkę ale na Ciaplulka chyba też się przyda :evil_lol:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Myślę, ze chcemy piękne foty pięknego Ciapulka, prawda Cioteczki?????

Moja stała poleciała - co prawda już nie na Agatkę ale na Ciaplulka chyba też się przyda :evil_lol:.[/QUOTE]
Dzieki Kochana ! :loveu: zawsze sie przyda :)
A Ciapusia trzeba focic - wszystko, co moze mu pomoc znalezc dom, trzeba zrobic

Posted

Moje śliczności.. :loveu:
Ale cudne foty szczęśliwej sunieczki.. Serce się raduje :multi:
I wreszcie ma własne posłanko! :cool3:
Wielkie pozdrowienia dla całej Rodzinki Agatki :) Widać, że Pani chyba też już w niej zakochana :)

Posted

[quote name='Dorota Rosiak']Mam nadzieję, że nasza Agacia będzie szczęśliwa![/QUOTE]

Chyba już jest :) - to zdjęcie z przymkniętymi ślepkami dobrze to pokazuje