agat21 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nie gniewajcie się, ale na wątku Agatki i Jacusia porposzę o pomoc jeszcze jednemu biedakowi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247344-Pies-od-kilku-tygodni-koczuje-na-PKP-PILNE!ZBIERAMY-NA-PDT-250zł! Quote
Dorota Rosiak Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Agat, wyjeżdżam na kilka dni i nie dam rady zająć się sprawą bazarku dla Ciapusia teraz. Wracam na dobre po 12 października (w sumie będą to dwa wyjazdy) i wtedy się uaktywnię w sprawie naszeo podopiecznego. Jak finanse jednopaku? Czy trzeba coś dorzucić? Pozdrawiam Wszystkie Dobre Dusze :-) D. Quote
agat21 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Dzięki Dorotko za informację - dobrego wyjazdu Ci życzę :) Na razie finanse jeszcze w porządku. Quote
agat21 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nikt już do Jacusia vel Ciapusia nie zagląda? :( Quote
doris66 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 NO, jak to nie zagląda...... Ja codziennie zaglądam i kibicuję chłopakowi. Quote
agat21 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jacuś vel Ciapunio powinien mieć w tym tygdniu nowy pakiet ogłoszeń z nowymi zdjęciami :) Murko, a ten znajomy pan z córcią już się nie odezwał wcale? Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Witaj Jacenty :loveu: Jacki to fajne chłopaki są ;) Quote
Murka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Niestety nie odezwali się Ci ludzie w ogóle. Pewnie przemyśleli, że to jednak szczeniak, że będzie grandził, że może urosnąć większy niż by chcieli itd. Pan miał trochę wątpliwości, w dodatku jego żona nie wiedziała o psiaku, dlatego poprosiłam, żeby przemyśleli i przyjechali następnego dnia. Quote
agat21 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 No cóż - lepiej przemyśleć i nie brać psiaka w ogóle, niż potem oddawać. Krówkowaty Ciapulek znajdzie w końcu Swojego Człowieka - na pewno! Tolu, a co u Agatki? Wszystko w porządku? Quote
Murka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mam pytanie: prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10), o ile pogoda dopisze, będzie u nas muzzy, psi fotograf (pewnie niektórzy kojarzą), będzie robił zdjęcia naszym podopiecznym. Nie wiem ile będzie miał czasu, ale chciałabym porobić profesjonalne fotki choć tym psiakom, które nie miały jeszcze takiej sesji i jej potrzebują do szukania domu. No i pytanie czy chcecie, żeby Ciapusia obfocić. Muzzy prosi jedynie za zwrot kosztów dojazdu z Lublina do nas, co po podzieleniu na fotografowane psiaki wynosi naprawdę niewiele (ok. 10-5 zł). Zdjęcia muzzyego można zobaczyć na www.psifotograf.com Quote
AlfaLS Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Myślę, ze chcemy piękne foty pięknego Ciapulka, prawda Cioteczki????? Moja stała poleciała - co prawda już nie na Agatkę ale na Ciaplulka chyba też się przyda :evil_lol:. Quote
agat21 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='AlfaLS']Myślę, ze chcemy piękne foty pięknego Ciapulka, prawda Cioteczki????? Moja stała poleciała - co prawda już nie na Agatkę ale na Ciaplulka chyba też się przyda :evil_lol:.[/QUOTE] Dzieki Kochana ! :loveu: zawsze sie przyda :) A Ciapusia trzeba focic - wszystko, co moze mu pomoc znalezc dom, trzeba zrobic Quote
monikapf Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 No ale się agatce trafiło,pozdrowienia dla wspaniałej rodzinki. Quote
zachary Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Napatrzyć się nie mogę....Jak wspomnę Agatkę na podwórku z którego zabrano ją do Radys.... Quote
agat21 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Moje śliczności.. :loveu: Ale cudne foty szczęśliwej sunieczki.. Serce się raduje :multi: I wreszcie ma własne posłanko! :cool3: Wielkie pozdrowienia dla całej Rodzinki Agatki :) Widać, że Pani chyba też już w niej zakochana :) Quote
Dorota Rosiak Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Mam nadzieję, że nasza Agacia będzie szczęśliwa! Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Agatka cudnie "trafiła" :) teraz kolej na Jacusia :kciuki: Quote
agat21 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Dorota Rosiak']Mam nadzieję, że nasza Agacia będzie szczęśliwa![/QUOTE] Chyba już jest :) - to zdjęcie z przymkniętymi ślepkami dobrze to pokazuje Quote
Recommended Posts