Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oh jak cudnie !! Agacia na "klacie" ma Anioła !! Ciapciu trzymamy kciukasy i za Twój domek maluszku kochany :) Jak z finansami Ciapka? Coś może trzeba tam dorzucić do skarbonki?

Posted

[quote name='scarletto']Oh jak cudnie !! Agacia na "klacie" ma Anioła !! Ciapciu trzymamy kciukasy i za Twój domek maluszku koschany :) Jak z finansami Ciapka? Coś może trzeba tam dorzucić do skarbonki?[/QUOTE]

Pewnie w polowie miesiaca, jak bedzie rozliczenie od Murki i pora na kolejna wplate.... poprosimy z Ciapulem :oops: no chyba, ze wczesniej znajdzie domek :)

Posted

Jak tam nasz Jacunio vel Ciapuś? Pewnie znowu urósł...Mieści się jeszcze w koszyczku? :razz:
Jak mu się układają relację z innymi psiakami hotelowymi?
No i najważniejsze - czy ktoś dzwoni?? :sadCyber:

Posted (edited)

W sprawie Ciapka cisza...
Jutro będzie sesja, więc będą nowe fajne fotki mam nadzieję.

Ciapuś dogaduje się z innymi psiakami super, ale jest trochę dokuczliwy jak to szczeniak ;) Przy zabawach wydaje straszliwe warczenia itd. ;)
Znalazł sobie niestety nowe hobby: wyjadanie koopek z kociej kuwety... wystarczy chwila nieuwagi ;)
Jest na etapie obgryzania wszystkiego, zwłaszcza twardych rzeczy, więc musieliśmy niektóre akcesoria wywindować w bezpieczniejsze piętra, typu parapet, pralka itd. Z lepszych wieści: już prawie całkowicie zachowuje czystość. Z koopkami już nie ma całkowicie problemu, ale zdarza mu się jeszcze nasiurać np. po nocy albo tuż przed planowanym wyjściem na ogród (wychodzi regularnie 4 x dziennie, więc jak na taką ilość i na takiego malucha to jest super).

Jeszcze dwie fotki Agatki, bo ja też dostałam :)

Edited by Murka
Posted

Kolejne zdjecia Agatki sliczne, ale cos Ciapunio nie ma szczescia.. W niedziele Murka dala mi znac, ze jaks pani z Pultuska jest zainteresowana. Dzwonie wiec do niej, zeby umowic sie na wizyte przedadopcyjna, a tu wiadomosc, ze juz "maz jakiegos psa przyniosl" ...:-o
Dziwni ludzie..

Posted

Ja miałam jeszcze lepszy telefon w sobotę o innego psiaka (amstafa)... pan zdecydowany, wszystko ustalone, pan czeka na kontakt od kogoś kto się umówi na wizytę. Dzisiaj dziewczyny dzwonią do faceta, a on udaje głupiego i szyderczo mówi, że o żadnym amstafie nic nie wie i że w ogóle to on już ma psa. Ja tego nie ogarniam.

Posted

[quote name='agat21']Czy dobra duszyczka uzdolniona graficznie mogłaby zrobić bannerek Jacusiowi vel Ciapusiowi?? :modla::modla:[/QUOTE]
Wybierz foty i podaj tekst to poproszę na wątku tam gdzie robiła nam Cioteczka banerki dla Agatki :lol:.

Posted

Dziś rano zadzwoniła pani, która szuka pieska, towarzysza dla dzieci (w tym jedno dziecko niepełnosprawne), mieli pieska, ale stracili niedawno. Dziecko uczestniczy w hipoterapii i jutro właśnie mają zajęcia w Janowie, chcieliby do nas przyjechać. Pytali się o szczeniaki, bo zależy im, aby dziecko wychowywało się z psem od małego. Powiedziałam o Ciapku. Ciekawe czy przyjadą...

Rozliczenie tymczasem:

Stan konta na 15 wrzesień wynosił +15 zł
Wpłaty:

+400 zł agat21
Razem: +415 zł

Koszty:
-255 zł hotelowanie
-29 zł szczepienie III wraz z kosztami dojazdu weta
-4 zł Fiprex
-2,40 zł sesja foto
Razem: -290,40 zł

+415 zł - 290,40 zł = +124,60 zł
Stan konta na 15 październik wynosi +124,60 zł.

Posted

Jejku, niech przyjadą! Może Ciapulek przypadnie im do serca...

Właśnie miałam Cię prosić o rozliczenie comiesięczne, a tu wchodzę - i jest :)
Niedługo doślę kasę.

Posted

[quote name='agat21']

Może to - wszystkim się tak podobało..

A tekst? Hmmm... Na ten przykład "Czekam, aż przyjdziesz"
Jak myślicie?
Poprosiłam o banerek dla Jacusia - podałam tą fotkę, ten tekst i wymiary 300x100 i 200x100. Mam nadzieję, że niedługo będą bo Mani2000 to solidna i szybka firma :lol:.