scarletto Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Dorota Rosiak napisał(a):Bardzo dziękujemy za pomoc z Jackusiowych pieniędzy :loveu: Czy poza tym Dwupak ma "na życie" czy potrzebne wsparcie? Pani Doroto na pierwszej stronie tego wątku w trzecim poście ( agat21) są wyliczenia na bieżąco ;) Quote
agat21 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dorota Rosiak napisał(a):Bardzo dziękujemy za pomoc z Jackusiowych pieniędzy :loveu: Czy poza tym Dwupak ma "na życie" czy potrzebne wsparcie? Doroto kochana, znowu wpłata od Ciebie - wczoraj dotarło 50 zł - bardzo bardzo pięknie dziękuję w imieniu Dwupaczka :loveu: Zaraz wpisuję do postu rozliczeniowego :) Quote
AlfaLS Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 agat21 napisał(a):AlfaLS - sygnatura pasi ?? :cool3: Teraz to cud, miód i orzeszki :klacz:. Cieszę się, że się udało i Agatka za Tobą chodzi po dogo :lol:. Quote
doris66 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nie pytałam nikogo. Sama sie poczęstowałąm Agatką. Quote
AlfaLS Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 doris66 napisał(a):Nie pytałam nikogo. Sama sie poczęstowałąm Agatką. Dziękujemy bardzo za to, ze się poczęstowałaś :lol:. Quote
agat21 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Fajnie, ze coraz wiecej osob sie cżestuje :) Na zdrowko! Agatki oczywiscie i jej synusia uszastego :) Quote
agat21 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Mureczko, jak tam telefony w sprawie maluszka? Możekoniec wakacji sprawi, że będzie większy ruch w adopcjach.. W razie czego następne ogłoszenia wykupię. A na kiedy sterylka Agatki umówiona? Quote
Murka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 No nie ma domku dla maluszka :( Dziś miałam telefon, ale taki sobie i po info o wizycie, umowie pani się już nie odezwała. Myślę, że w tym tygodniu będziemy ciachać Agatkę. Ona się już nie pozwala dosysać młodemu :) Quote
agat21 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 To daj znać, jak umówisz konkretny termin sterylki Agatki. Ważne, że telefony w sprawie Jacusia w ogóle są. Wśród tych różnych niefajnych musi w końcu odezwać się ten właściwy. Quote
Murka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Sterylka umówiona na piątek :) Agatka pojedzie do lecznicy z inną małą sunią, która ma do usunięcia guzek. Zawsze to trochę mniejsze koszty paliwa. Quote
AlfaLS Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Murka napisał(a):Sterylka umówiona na piątek :) Agatka pojedzie do lecznicy z inną małą sunią, która ma do usunięcia guzek. Zawsze to trochę mniejsze koszty paliwa. Już zaczynam trzymać kciuki :thumbs:. Tym bardziej, że w piątek ma sterylkę też moja kocia tymczaska - a to kiciunia choć dorosła to bardzo malutka, waży tylko 1,80 kg :nerwy:. Quote
agat21 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Za Agatkę i Twoją maleńką kiciulkę zatem mocno trzymam kciuki, aby wszystko poszło dobrze :kciuki: Quote
agat21 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jak moje kochane dwupakowe stworki? Jacuś Ciapek rośnie jeszcze bardziej? Chyba wykupię Agatce też ogłoszenia w przyszłym tygodniu. Quote
Murka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dla Ciapka zgłosił się dom i nie bardzo wiem co robić, bo pan myślał, że psiak jest w Warszawie i chciał go w piątek odebrać. Jest z pomorskiego (miejscowość koło Malborka) i przyjeżdża do Warszawy pociągiem w jakiejś tam sprawie i przy okazji chciał odebrać psiaka. Pan bardzo sympatyczny, samotnie mieszkający emeryt ok. 60-tki, posiada mieszkanie. Poprzedniego psiaka podobnego do Ciapka znalazł na przystanku w zimie i zabrał ze sobą, byli razem 17 lat, odszedł w marcu tego roku. Psiak jeździł z nim pociągiem po całej Polsce. Zgadza się na wizytę (w tym wypadku musiałaby być poadopcyjna, ale nie wiem czy będzie możliwa, bo to jakaś malutka miejscowość) oraz umowę, ale nie wiem jak z dowiezieniem malucha do Warszawy, to spore koszty. Mówiłam Panu, że mamy jeszcze chętny dom dla innej suni w Koszalinie i może udałoby się połączyć transport psów, ale pan powiedział, że zależy mu na piątku, bo będzie w Warszawie i jeśli nie będziemy mogli dowieźć Ciapka to wybierze się na Paluch po psiaka. Ma już dość pustki w domu. Obiecałam mu, że jutro dam znać jaka decyzja... Quote
agat21 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 O której Pan chciałby zabrać psiaka z Warszawy? Quote
agat21 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 I ile ewentualnie by kosztowało dowiezienie Ciapusia Jacusia do Warszawy, gdyby Twój TZ go wiózł (jeśli w ogóle by mógł)? Quote
AlfaLS Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Agat21 chcesz prześwietlić pana? Może spotkanie z nim coś by wyjaśniło? Quote
Murka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jestem w kontakcie z agat21 i zainteresowanym panem. Pan przyjedzie jednak do Warszawy w sobotę (nie w piątek, bo w piątek za duży tłok w pociągach na wożenie psiaków) i ma jeszcze mi to jutro potwierdzić jak kupi bilet. Wówczas ugadamy się dokładnie co i jak z dowiezieniem Ciapka do stolicy - albo pojedzie agat21 albo mój TZ. Także czekam na telefon od pana; ciekawe czy zadzwoni :roll: Quote
AlfaLS Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tak czy siak - trzymam kciuki!!!!!!!!! Quote
agat21 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Oby zadzwonil...Nasz Ciapus cos nie ma szczescia na razie... a przeciez taki jest sliczny.. tak bardzo chcial zyc.. Quote
AlfaLS Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='agat21']Oby zadzwonil...Nasz Ciapus cos nie ma szczescia na razie... a przeciez taki jest sliczny.. tak bardzo chcial zyc.. Agatko, na razie.... Jeszcze trafi swój na swego, on jest cudowny, na pewno super domek go wypatrzy... Quote
agat21 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Czekam jak na szpilkach... Ciaplulku Krówku vel Jacusiu - oby to był Twój człowiek i był najlepszy pod słońcem :happy1: Quote
Recommended Posts