Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlfaLS napisał(a):
Zaglądam do Jacusia...

A nad jakimi nowymi sposobami myślisz?

Może podrukuję papierowe ogłoszenia do rozwieszenia w lecznicach na przykład? Ogólnie w miejscach, gdzie bywają psiarze.

• 2 weeks later...
Posted

agat21 napisał(a):
Strasznie mnie ostatnio robota dopadła i rzadko mogę zaglądać na dogo... i widzę, że Ciapuchna zupełnie opuszczona :(
Przecież Mureczka go dopieszcza :)

Posted

Zrobię Jacuniowi akcję mailową przez znajomą z kociej fundacji, już kilka psiaków tak znalazło dom. Może i jemu bidusiowi się wreszcie poszczęści?
Mureczko, dziś 15-ty - jak tam finanse hotelowe chłopaka?

Posted

Nie pojmuję dlaczego Ciapek wciąż u nas... :( Miałam parę dni temu nawet miły telefon, ale pani zapytała kiedy można przyjechać i psiaka zobaczyć i powiedziała, że będzie się odzywać... i póki co cisza.

Skończyła się już karma (ta podarowana), więc od jutra już liczę normalnie (10zł/doba).

Stan konta na 15 październik wynosił +124,60 zł
Wpłaty:

+200 zł Agata S.
Razem: +324,60 zł

Koszty:
-263,50 zł hotelowanie
-20 zł wścieklizna
-5 zł dojazd do lecznicy
Razem: -288,50 zł

+324,60 zł - 288,50 zł = +36,10 zł
Stan konta na 15 listopad wynosi +36,10 zł.

Posted

A jaki się stróż z niego zrobił i dziamgot :)
A jakie dołki kopie. I już od dawna sika jak prawdziwy mężczyzna, podnosząc łapkę :)
Ewidentnie ma jamnika w przodkach :)

W domu jest już grzeczny, czystość od paru tygodni zachowuje super, czasami coś mu się zdarza spsocić (np. zawartością kosza udekorować pół korytarza albo papier toaletowy rozdrobnić na części składowe ;) ), ale powoli już wyrasta z psotnych lat szczenięcych. Jest bardzo całuśny i uwielbia Hani asystować przy kąpieli. Jak Hania wyciska wodę z gumowych zabawek, to Ciapek wtóruje wyciem :)

Posted

Agat21 - bardzo przepraszam ale się coś zagapiłam w tym miesiącu i jeszcze nie przekazałam deklaracji dla Ciapulka :oops::oops::oops:. Jutro zaraz rano puszczę przelew ;).