agat21 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Masz rację - Agat21 gdzie jesteś? Dlaczego nie podziwiasz córeczki swej??? jezdem jezdem jezdem!!! przepraszam, obowiązki zawodowe trochę mnie przytłoczyły, ale teraz już rozpływam się we łzach wzruszenia, że "moja" kruszynka takie ma cudowne życie, że tak ślicznie wygląda, że tak pilnuje swojego najwspanialszego miejsca na ziemi!! cudowne wieści, jeszcze cudowniejsze zdjęcia :) I taka cudowna rodzina, która znalazła super domek jeszcze następnemu nieszczęśnikowi :) Quote
agat21 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 a zdjęcia "łóżkowe" to już zupełny odjazd :D :D :D Quote
Figunia Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 jezdem jezdem jezdem!!! przepraszam, obowiązki zawodowe trochę mnie przytłoczyły, ale teraz już rozpływam się we łzach wzruszenia, że "moja" kruszynka takie ma cudowne życie, że tak ślicznie wygląda, że tak pilnuje swojego najwspanialszego miejsca na ziemi!! cudowne wieści, jeszcze cudowniejsze zdjęcia :) I taka cudowna rodzina, która znalazła super domek jeszcze następnemu nieszczęśnikowi :) Teraz jest tak, jak być na porządnym wątku powinno...:) Spokojnych i Radosnych Świąt dla wszystkich kochających zwierzaki!!!! Dużo odpoczynku i słoneczka!!:) Quote
AlfaLS Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Kochani, wszystkim wesołych Świąt Wielkanocnych życzę! Quote
agat21 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Kochane ciosteczki zaglądające do Agatki - wspaniałych Świąt Wam też i Waszym stadom ;) życzę z moim stadem oczywiście :) Quote
Recommended Posts