Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Legowisko podjada regularnie, ale już nadgryzione trochę było (specjalnie takie dałam "na pożarcie" ;) ).
Jakoś wcale się nie przejmuje brakiem mamusi :) Cały koszyk ma dla siebie :)

Posted

[quote name='Murka']Legowisko podjada regularnie, ale już nadgryzione trochę było (specjalnie takie dałam "na pożarcie" ;) ).
Jakoś wcale się nie przejmuje brakiem mamusi :) Cały koszyk ma dla siebie :)[/QUOTE]

A to niewdzięczny psiór! I w ogóle wygląda juz teraz na "króla życia" na zdjęciach :evil_lol:

Posted

Dzięki, a nową "baterię" ogłoszeń z uaktualnionym tekstem Jacuś będzie miał w przyszłym tygodniu.
Myślę też nad "zmontowaniem" bazarku dla niego. W weekend przejrzę szafy i coś wynajdę. Jeśli ktoś ma też rzeczy, które mógłby przeznaczyć na bazarek będę wdzięczna za przesłanie opisu i zdjęć na mój adres: [email protected]
Dorotko, Ty chyba pisałaś, że miałabyś coś na bazarek dla naszego dwupaku, który szczęśliwie stał się już "jednopakiem" ?:lol:

A jeśli są jakiekolwiek nowe wieści czy zdjątka Agatki w domu, to strasznie proszę! :multi:

Posted

Nie chcę zapeszać, ale prawdopodobnie jutro Ciapuś wybędzie do DSu i to takiego, gdzie wiem, że będzie miał dobrze (to dalecy znajomi) :)
Dziś był pan z córką w wieku szkolnym z Janowa Lubelskiego w poszukiwaniu pieska (niedawno stracili pupilka - babeszjoza...). Ciapuś bardzo przypadł im do gustu, ale chcą jeszcze "urobić" panią domu i przyjechać po pieska jutro. Ciapuś zamieszkałby w willi z ogrodem, jak już będzie duży to miałby budkę na werandzie, ale też wstęp do domu (pan przyznał, że nie lubi jak piesek jest na zewnątrz).

Póki co w poniedziałek Ciapuś dostał trzecią dawkę szczepienia na wirusówki, koszt to 24 zł + 5 zł częściowe koszty dojazdu weta:
http://images64.fotosik.pl/212/5e75770f97e32734gen.jpg

Posted

O jejku! Kciuki!!! :happy1::happy1::happy1::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::bigok::bigok::bigok::bigok::bigok::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::happy1::happy1::happy1::happy1:

Posted

No nie przyjechali... ale pogoda była fatalna - lało cały dzień i może dlatego. Może jutro się zjawią, żeby w weekend mieć więcej czasu... możliwe też, że po prostu pani domu nie udało się "urobić"... no zobaczymy.

Posted

Wczoraj Agatka wraz ze swoją nową rodzinką przyjechała do Zamościa i spędzi tutaj najbliższe 2 dni:)
W domu, w którym się zatrzymali jest 2 dorosłe kocury i jeden mały kociak.
Podobno z kocurami Agatka dogadała się od razu, natomiast gorzej jest z maluchem, który prawie wchodzi Agatce na głowę;)

Posted

A Ciapuś nadal u nas... Państwo nie przyjechali :(
Przyjechali za to inni, też z Janowa, myślałam, że będą chcieli szczeniaczka lub młodego pieska, a oni wzięli 7-letnią sunię średniej wielkości :)

Ciapkowi trzeba koniecznie te ogłoszonka zrobić i już. Z Tablicy nie mam żadnego odzewu...

Posted

[quote name='Murka']A Ciapuś nadal u nas... Państwo nie przyjechali :(
Przyjechali za to inni, też z Janowa, myślałam, że będą chcieli szczeniaczka lub młodego pieska, a oni wzięli 7-letnią sunię średniej wielkości :)

Ciapkowi trzeba koniecznie te ogłoszonka zrobić i już. Z Tablicy nie mam żadnego odzewu...[/QUOTE] Świetnie, że starszą suńkę wzięli :)

Posted

Kochana Agatka, serduszko male :) Fajne wiesci od niej.
A Jacusiowi w takim razie.robimy ogloszenia, wstrzymywalm sie , bo myslalam ze nie beda potrzebe.
Dobrze, ze sunci sie poszczescilo, doczeka sie i Jacun. Ona dluzej czekala na pewno :)