Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.04.2017 o 20:14, Poker napisał:

Myślałam, ze poczytam nowe wieści o Sawance, nacieszę oczy fotkami ślicznej Suni. A tu taka wiadomość...najgorsza...

Biedna Maleńka, ale dobrze,ze juz nie cierpi.

Teraz najbardziej szkoda mi Ciebie, Anulko, bo dobrze wiem, co czujesz. Zostajemy tutaj z wszystkimi wątpliwościami, rozterkami a przede wszystkim z ogromnym smutkiem i żalem. Że za szybko, za wcześnie. Zawsze jest za wczesnie, jesli sie kocha...

Przytulam mocno!

Posted

Bardzo , bardzo mi przykro. Całe szczęście ,że zaznała tyle miłości  w ostatnich latach życia.  W tym nieszczęściu szczęściem jest to ,że nie cierpiała długo.

Trzymaj się Anulko.

Posted
Dnia ‎08‎.‎11‎.‎2017 o 21:16, anica napisał:

Anulko, przytulam...

Sawanko[*]  biegaj szczęśliwa za TM ...

3243ca15eb60c32ff14fec0af1527e05.jpg

...i ja...

Posted

Smutna wiadomość...

[*]

Anula, jeżeli nie masz co zrobić z Cardisure 5 mg, to mogę odkupić. W naszej lecznicy za tabletkę płacę 2 zł. W razie czego napisz do mnie wiadomość.

Posted
5 godzin temu, hop! napisał:

Smutna wiadomość...

[*]

Anula, jeżeli nie masz co zrobić z Cardisure 5 mg, to mogę odkupić. W naszej lecznicy za tabletkę płacę 2 zł. W razie czego napisz do mnie wiadomość.

Pozostał jeszcze tylko jeden z głównych leków Scanodyl 74 tabl. i karma RC Urinal i RC Hepatic.Cardisure zostało wysłane do zuzia57.

Posted

Dziękuję Wszystkim za wsparcie duchowe.Nie da się nagle wymazać z pamięci czterech lat bycia z Sawanią.Nawet zdarzyło mi się ugotować jedzonko na dwa psiaki jak to zawsze robiłam. Tak jak się mówi,czas leczy rany i mam nadzieję,że tak będzie.Miki też przeżywa rozstanie na swój sposób.

Posted

Nigdy nie wiadomo co napisać....przytulam Anula...śpij spokojnie maleńka..[*] . miałaś dużo szczęścia i miłości,a to najważniejsze... jak spotkasz Paryska,to przekaż mu,że tak bardzo za nim tęsknię :[

• 1 month later...
Posted

za cudowne 4 lata , za serce , za czułe ręce , za najwspanialszą opiekę dziękuję Ci Aniu i Twojemu Mężowi w imieniu Sawanki . . Nie mogła trafić lepiej tutaj na ziemi a teraz biega szczęśliwa i zdrowa  za TM . Dziękuję Wam raz jeszcze .

Posted
Dnia 17.12.2017 o 21:18, rodzice napisał:

za cudowne 4 lata , za serce , za czułe ręce , za najwspanialszą opiekę dziękuję Ci Aniu i Twojemu Mężowi w imieniu Sawanki . . Nie mogła trafić lepiej tutaj na ziemi a teraz biega szczęśliwa i zdrowa  za TM . Dziękuję Wam raz jeszcze .

Ula,bardzo dziękuję za zmianę tytułu wątku.Wracamy do Sawany,wspominamy ją w rozmowach,nawet dziś z synem wspominaliśmy Sawanie,jaka była,jak się zachowywała w różnych sytuacjach.Była bardzo kochana.Gdyby nie ten parszywy wylew, z nami by spędziła następne Święta.

Posted

Anulko, Tobie, Twojej Siostrzyczce Bogusi i Twoim Bliskim, skladam serdeczne zyczenia dobrych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu, spokoju i radosci!

• 10 months later...
Posted

Dziś minął rok jak nasza Sawania odeszła.

08.11.2017 r. zgasłaś jak promyk świecy,bez buntu i skargi.

Zostawiłaś Sawaniu po sobie pustkę,która nadal bardzo boli.

Zginęłaś nam z oczu,lecz z serca nigdy.

9r7osj.jpg

• Like 1
  • 10 months later...
Posted

8 listopada minie 3 lata jak naszej Sawani z nami nie ma.Pisałam wcześniej,że czas leczy rany,łudziłam się,że tak będzie ale nie jest tak.

A do naszej rodziny przybył nowy członek rodziny.Mój syn zaadoptował sunię 6 miesięczną z Cieszyna.Uznali,że mogą dać wreszcie dom jakiejś bidzie,dzieci już podrośnięte a więc czas na psiaka.

Sunia ma na imię Lucy,jest długowłosą,cudowną przylepką,trochę zachudzoną ale to się wyrówna.

Oto Lucy - jedynie linki do zdjęć bo nie udało się wstawić.

https://images89.fotosik.pl/259/6e3257f17a5ad48fmed.jpg

https://images91.fotosik.pl/259/3bea7dc9270ef411med.jpg

http://7ef0bbacef5bff3emed.jpght

tp://fcb165827e17712emed.jpg

Posted
Dnia 3.10.2019 o 13:33, Anula napisał:

8 listopada minie 3 lata jak naszej Sawani z nami nie ma.Pisałam wcześniej,że czas leczy rany,łudziłam się,że tak będzie ale nie jest tak.

Wierzyć się nie chce ,że to już 3 lata jak odeszła...

Dnia 3.10.2019 o 13:33, Anula napisał:

A do naszej rodziny przybył nowy członek rodziny.Mój syn zaadoptował sunię 6 miesięczną z Cieszyna.Uznali,że mogą dać wreszcie dom jakiejś bidzie,dzieci już podrośnięte a więc czas na psiaka.

Sunia ma na imię Lucy,jest długowłosą,cudowną przylepką,trochę zachudzoną ale to się wyrówna.

Oto Lucy - jedynie linki do zdjęć bo nie udało się wstawić.

https://images89.fotosik.pl/259/6e3257f17a5ad48fmed.jpg

https://images91.fotosik.pl/259/3bea7dc9270ef411med.jpg

Śliczna sunia. 

Szczęściara :)

• Upvote 1