Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

W 1. poście policzyłam.
Zrobię bazarek na Dusię.
Malutka jest ciuteńkę żywotniejsza. Jeść nadal nie chce.Wlewam więc do pysia papkę.
Nie wiem co bym dała ,żeby wyszła z tego choróbska.

Siedzimy na kroplówce

Bukiet goździków kupiony w intencji zdrowienia Dusi.

Edited by Poker
Posted

Niuńka malutka:)
Poker,jak Ty ją oddasz do łobcych ludziów?:scared:

Prosimy bardzo, bardzo o wparcie choćby małą wpłatą na zwrot kasy,wydanej ponownie przez Poker, tj. ok 300zł.

Posted

Przyszła pani dzwoni codziennie z pytaniem o zdrowie malutkiej. Będzie cierpliwie na nią czekać.
Powiedziałam,że wydam ją jak będzie samodzielnie jadła przez kilka dni. Na to się na razie nie zanosi :shake:
Wyniosłam ją na ogródek na sioo i wąchała trawkę, podeszła do furtki ,ale nie ma siły iść dalej.
Musi być dobrze.

Posted

Jak nie zwraca tej papki wlewanej do pysia, to może w końcu poczuje się lepiej. Biedactwo. Bądźcie dzielne, obie. Trzymamy w domu wszyscy kciuki za Maleństwo.

Posted

Przez zmienne jej samopoczucie, ja mam huśtawkę nastroju.Raz się cieszę ,że jest lepiej ,a raz ryczę patrząc na nią.
Ważyłam ją dziś.Stanęła z wagą.

Posted

Poker napisał(a):
Przez zmienne jej samopoczucie, ja mam huśtawkę nastroju.Raz się cieszę ,że jest lepiej ,a raz ryczę patrząc na nią.
Ważyłam ją dziś.Stanęła z wagą.

No to sukces , najważniejsze że nie leci waga, coś tam papki przełyka, nie wymiotuje. Poker dacie radę .

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No to sukces , najważniejsze że nie leci waga, coś tam papki przełyka, nie wymiotuje. Poker dacie radę .

Ja tez mysle, ze fakt, ze nie chudnie to wielki Wasz sukces. Sciskam kciuki i calym sercem wspieram malutka.

Posted (edited)

wegielkowa napisał(a):
Czyli cały dzień nie robiła koo, wcisnęłaś jej jadło do paszczydełka w ilościach hurtowych;), i nie wymiotuje:)

Nie wymiotuje, koo od nocy nie było.Ilości hurtowe to nie są. W sumie za dobę wcisnęliśmy do pysia 52 ml .Z jednej strony to ledwie co ,a z drugiej strony ważne ,ze nie wymiotuje.
Teraz była na sioo na ogródku.Oczywiście nosimy ją po schodach.
Chyba sie czuje lepiej , bo warknęła na biednego Dolarka.:mad::multi:
Ide ją karmić.

Qpa, piękna Qpa :multi::multi:.Nie wiem co prawda która zrobiła ,ale ukręciła piękny balasek ,śliczną kiełbaskę :evil_lol:, cuchnęła okrutnie ,ale nieważne, jest lepiej :multi:
Kierowniczka domagała się drugiej kolacji i nieźle podjadła, biegała ,machała kitą.Jest tak przesłodka,żebym ją połknęła. Nie na darmo zakochałam sie w niej na zdjęciu.

Edited by Poker
Posted

Przybiegłam o poranku sprawdzić co u dziewczyn .... na szczęście ciut lepiej :) , cały czas myślę o malutkiej Dusi, kciuki zaciskam!!! Musi być dobrze!!!

Posted

WIELKA PROŚBA DO WSZYSTKICH CIOTECZEK.

[FONT=Arial]Prosimy o wsparcie w konkursie!!! schronisko w Oświecimiu.

[/FONT]

[FONT=Arial]Po raz drugi, zgłosiliśmy nasze schronisko do konkursu organizowanego co miesiąc przez sklep zoologiczn Krakvet , w którym można wygrać karmę dla psiaków i kociaków oraz inne artykuły o wartości ok 15 tys zł!!! Wszystko to dzięki rabatom przekazywanym przez klientów oraz dzięki samej firmie Krakvet. Jest nam bardzo ciężko, a rachunki za utrzymanie schroniska dostajemy ogromne Ostatnio niewiele brakowało nam do wygranej, więc tym bardziej jesteśmy zmotywowani, by przystąpić po raz kolejny, miejmy nadzieję z większym wsparciem Pomóż nam wygrać !Zaoszczędzone na karmie pieniądze będziemy mogli wydać na ratowanie zwierząt – leczenie, zabiegi, szczepienia, sterylizacje, wolierę dla kotków, sprzęt itpZasady są następujące:W celu oddania głosu, należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont.
Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.
Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz.
Wiemy, że to troszkę skomplikowane ale nie jest aż tak trudne, a może naprawdę przynieść niewymierne korzyści!Krok po kroku jak oddać głos:Trzeba wejść na stronę forum Krakvetu – Pomoc dla schronisk

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624

Trzeba się zarejestrować albo zalogować. Jeżeli jest się nowym użytkownikiem, trzeba się przywitać:
Do tego służy wątek – Poznajmy się.
Następnie wracamy na wątek – Propozycje schroniska, które otrzyma pomoc – maj 2013Klikamy teraz na numer przypisany naszemu schronisku – Schronisko w Oświęcimiu i przechodzimy do strony:
gdzie trzeba wpisać numer komórki i WYSŁAĆ !

Następnie należy wpisać kod , który przyjdzie na komórkę i wysłać.
I dopiero wtedy głos zostanie zaliczony.
[/FONT]
[FONT=Arial]Sam wątek jest zamknięty do wpisów i nie należy się tym sugerować.[/FONT][FONT=Arial]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=16624

BARDZO PROSZE O GŁOS
[/FONT]

Posted

Poranek bez koo w łazience :multi:
Kierowniczka zrobiła na ogródku piękną koo, kiełbaskę , tak mąż mi zrelacjonował. Mała jest tak słodka ,że trudno opisać.Mała, mądra, sprytna główka .Tylko nosić na rękach , całować i przytulać. :loveu:
Dusieńka przez chorobę nie pokazuje jeszcze swojego na pewno wspaniałego charakteru,ale ją też tylko nosić i całować co też nieustająco czynimy.
Mąż właśnie mi powiedział ,że Dusia koniecznie chciała skonsumować koo Kierowniczki.:mad: Dobrze ,że chociaż coś chce jeść :eviltong:
Tochę mi się humor poprawia.:p

Posted (edited)

Już dawno nic mnie tak bardzo nie ucieszyło,jak ta wiadomość :)

Jak odsapniecie Pokerowo, to pokażcie szkieleciki na focie:loveu:

nie znałam tego patentu z goździkami.....:)

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']Już dawno nic mnie tak bardzo nie ucieszyło,jak ta wiadomość :)
nie znałam tego patentu z goździkami.....:smile:
Jak odsapniecie Pokerowo, to pokażcie szkieleciki na focie:loveu:

Mówicie , macie

Rozkoszne malizny , uwielbiają leżeć na podusiach w moim pokoju.

Posted

Pocieszające są wieści o maliznach.W Schronisku raczej Dusieńka by nie przetrwała,całe szczęście,że znalazła się tak szybko u Poker,zresztą to jeden z najwspanialszych DT.Trzymam kciuki za Dusieńkę.