Onaa Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Dzisiaj lub jutro pani ma sie kontaktować z hotelikiem i umawiać , więc pewnie na dniach Nico będzie już doopcie grzał w swoim nowym domku. Quote
Aga-ta Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Dogo07 napisał(a):Dzisiaj lub jutro pani ma sie kontaktować z hotelikiem i umawiać , więc pewnie na dniach Nico będzie już doopcie grzał w swoim nowym domku. rewelacja:):):) Quote
Onaa Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Poker napisał(a):Jak finanse chłopaka? Ma długi ? Patrząc na deklaracje to finanse wyglądają dobrze, za kilka dni podsumuje wpłaty i koszty, a jeśli coś zostanie to byłoby na opłacenie chociaż części pierwszego miesiąca Bezi. Quote
terra Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Na podane przez Dogo07 konto, przelałam 44,95 zł. pieniążki uzyskane za bazarku kwiatowego. Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, tu link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242694-Zakonczony-Kwiaty-ogrodowe-dla-Nico-i-Poli-do-1-maja-g-20 Quote
Javena Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Dogo07 napisał(a):Jakieś trzy, cztery tygodnie temu okazały się ogłoszenia Nico - przepraszam ale nie pamiętam kto je robił - z tymi informacjami i zdjęciami jak Nico zarośniety ze schroniska. Był wtedy jeden telefon, właśnie TA pani, pytała o pieska,i chciała go zobaczyć na żywo, nie umiałam jej wtedy nic wiecej niż w ogłoszeniu było powiedzieć no i nie można było jechać do schroniska tak jak pani chciała, więc powiedziałam że chcemy za tygodnie wyciągnać pieska do hoteliku i że wtedy może sie kontaktować w jego sprawie ze mną. Rozmowa było krótka, wielkich nadziei sobie nie robiłam, no bo tyle czekania i o psie mało co wiadomo ... No ale ... A więc gdy AniaB zawiozła go do hoteliku w sobote to napisałam pani sms-a że piesek już w hoteliku i że można go zobaczyć. Może jeszcze zaznaczę że ogłoszenia było na katowickie gumtree, a pani z Rudy ŚLąskiej, i jak sie dowiedziała że piesek siedzie w schronisku z NT to tak dziwnie było. Jednak pani szybko sie skontaktowała , umówiła na wizyte w hoteliku i w tą środę była wraz z mężem zapoznać psiaczka. Nico zrobił na niej bardzo miłe wrażenie, dał jej nawet buziaka. Wczoraj była wizyta u pani w domu, i opinia jak najbardziej pozytywna. Państwo mieli przez 15 lat pieska. Pytają co Nico jada, co lubi, uważają psy za domowników. Dzisiaj już rozmawiałam z p. Izą z hoteliku ponieważ pani będzie sie z nią kontaktowała w sprawie odbioru Nicusia :). A pani chce jak najszybciej mieć psiaczka u siebie:lol: . To chyba jedna z najszybszych adopcji. Ogłoszenia robiłam ja. Ktoś zlecił ,ale nie pamietam. Zaproponowano ,aby 20 ogłoszeń zrobić na śląsk i na Kraków. Być moze to moje ogłoszenia. Quote
Onaa Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 [quote name='terra']Na podane przez Dogo07 konto, przelałam 44,95 zł. pieniążki uzyskane za bazarku kwiatowego. Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, tu link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242694-Zakonczony-Kwiaty-ogrodowe-dla-Nico-i-Poli-do-1-maja-g-20 Potwierdzam wpłate na Nico i bardzo dziękuję :). Quote
terra Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Dziękuje za potwierdzenie :) A co u psiaczka? Pakuje plecak? Quote
marako Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 I jak Nico? Już w domku? Ostatnia wiadomość o nim sprzed ponad tygodnia, że Pani ma się skontaktować z hotelikiem. I dalej cisza... Quote
Poker Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Ja też czekam na informację. Kasę mam odłożoną w razie czego. Quote
Bogusik Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Ja również dołączam do czekających na info o Nico...? Quote
stzw Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 W imieniu Dogo07, która ma problem z netem informuję, że Nikuś od piątku wieczora jest już zainstalowany w nowym domku :-) Quote
marako Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Super!!! Jak od piątku, to już całkiem zaaklimatyzowany. Quote
Bogusik Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='stzw']W imieniu Dogo07, która ma problem z netem informuję, że Nikuś od piątku wieczora jest już zainstalowany w nowym domku :-)[/QUOTE] Szkoda,że tak ważne informacje nie są tu na bieżąco wstawiane. Cieszę się ogromnie,że Nico już w domku :multi:Wobec tego,czekamy na relacje i może fotki z nowego domku...:smile: Quote
stzw Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 W imieniu Dogo07 przepraszam za 48 godz. opóźnienie w wiadomościach na wątku wynikłe z uszkodzenia kabla dostarczającego internet do kompa Dogo07. Quote
Bogusik Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='stzw']W imieniu Dogo07 przepraszam za 48 godz. opóźnienie w wiadomościach na wątku wynikłe z uszkodzenia kabla dostarczającego internet do kompa Dogo07.[/QUOTE] Samo życie...więc jeszcze kciuk za inter-kabelek cioci Dogo! :kciuki: Quote
terra Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Wspaniałe wieści, czekam teraz naprawienie awarii i szczegółową relację z przeprowadzki Nica i jego początków w nowym domu. :) Quote
Anula Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ja też mam nadzieję na relacje i fotki Nicusia z nowego domku. Quote
Onaa Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 BARDZO PRZEPRASZAM Was za brak tak ważnych wieści ale nie mam obecnie internetu a teraz korzystam tylko gościnnie chwilowo. Rozmawiałam z nową panią Nico i pani jest zachwycona psiakiem, Nico jest kochany, bardzo lubi przytulać się i jest bardzo mądry :). Quote
Belcia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 a czy Beza ma watek na dogo? cos nie widze...no i co z deklaracjami? ja swoja chetnie przekaze! Quote
iwonamaj Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Belcia']a czy Beza ma watek na dogo? cos nie widze...no i co z deklaracjami? ja swoja chetnie przekaze! Tu jest wątek Bezy http://www.dogomania.pl/forum/threads/242556-Sunia-nr-11-bidula-na-co-czeka Quote
Recommended Posts