Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj lub jutro pani ma sie kontaktować z hotelikiem i umawiać , więc pewnie na dniach Nico będzie już doopcie grzał w swoim nowym domku.

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dzisiaj lub jutro pani ma sie kontaktować z hotelikiem i umawiać , więc pewnie na dniach Nico będzie już doopcie grzał w swoim nowym domku.

rewelacja:):):)

Posted

Poker napisał(a):
Jak finanse chłopaka? Ma długi ?

Patrząc na deklaracje to finanse wyglądają dobrze, za kilka dni podsumuje wpłaty i koszty, a jeśli coś zostanie to byłoby na opłacenie chociaż części pierwszego miesiąca Bezi.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jakieś trzy, cztery tygodnie temu okazały się ogłoszenia Nico - przepraszam ale nie pamiętam kto je robił - z tymi informacjami i zdjęciami jak Nico zarośniety ze schroniska.
Był wtedy jeden telefon, właśnie TA pani, pytała o pieska,i chciała go zobaczyć na żywo, nie umiałam jej wtedy nic wiecej niż w ogłoszeniu było powiedzieć no i nie można było jechać do schroniska tak jak pani chciała, więc powiedziałam że chcemy za tygodnie wyciągnać pieska do hoteliku i że wtedy może sie kontaktować w jego sprawie ze mną.
Rozmowa było krótka, wielkich nadziei sobie nie robiłam, no bo tyle czekania i o psie mało co wiadomo ...
No ale ...
A więc gdy AniaB zawiozła go do hoteliku w sobote to napisałam pani sms-a że piesek już w hoteliku i że można go zobaczyć.
Może jeszcze zaznaczę że ogłoszenia było na katowickie gumtree, a pani z Rudy ŚLąskiej, i jak sie dowiedziała że piesek siedzie w schronisku z NT to tak dziwnie było.
Jednak pani szybko sie skontaktowała , umówiła na wizyte w hoteliku i w tą środę była wraz z mężem zapoznać psiaczka.
Nico zrobił na niej bardzo miłe wrażenie, dał jej nawet buziaka.
Wczoraj była wizyta u pani w domu, i opinia jak najbardziej pozytywna.
Państwo mieli przez 15 lat pieska.
Pytają co Nico jada, co lubi, uważają psy za domowników.
Dzisiaj już rozmawiałam z p. Izą z hoteliku ponieważ pani będzie sie z nią kontaktowała w sprawie odbioru Nicusia :).
A pani chce jak najszybciej mieć psiaczka u siebie:lol: .
To chyba jedna z najszybszych adopcji.

Ogłoszenia robiłam ja. Ktoś zlecił ,ale nie pamietam. Zaproponowano ,aby 20 ogłoszeń zrobić na śląsk i na Kraków. Być moze to moje ogłoszenia.

Posted

[quote name='stzw']W imieniu Dogo07, która ma problem z netem informuję, że Nikuś od piątku wieczora jest już zainstalowany w nowym domku :-)[/QUOTE]
Szkoda,że tak ważne informacje nie są tu na bieżąco wstawiane. Cieszę się ogromnie,że Nico już w domku :multi:Wobec tego,czekamy na relacje i może fotki z nowego domku...:smile:

Posted

W imieniu Dogo07 przepraszam za 48 godz. opóźnienie w wiadomościach na wątku wynikłe z uszkodzenia kabla dostarczającego internet do kompa Dogo07.

Posted

[quote name='stzw']W imieniu Dogo07 przepraszam za 48 godz. opóźnienie w wiadomościach na wątku wynikłe z uszkodzenia kabla dostarczającego internet do kompa Dogo07.[/QUOTE]
Samo życie...więc jeszcze kciuk za inter-kabelek cioci Dogo! :kciuki:

Posted

Wspaniałe wieści, czekam teraz naprawienie awarii i szczegółową relację z przeprowadzki Nica i jego początków w nowym domu. :)

Posted

BARDZO PRZEPRASZAM Was za brak tak ważnych wieści ale nie mam obecnie internetu a teraz korzystam tylko gościnnie chwilowo.
Rozmawiałam z nową panią Nico i pani jest zachwycona psiakiem, Nico jest kochany, bardzo lubi przytulać się i jest bardzo mądry :).