terra Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Zaglądam do Nico i podnoszę wątek, może jeszcze ktoś zajrzy do kudłaczka. Quote
Onaa Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Doszła wpłata od margo2610 dla Nico - 50zł, dziękujemy :lol:. Quote
Poker Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ja jeszcze nie wpłacałam.Zrobię to jak sunia będzie miała wyjść. Quote
Onaa Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Nico to piesek :). Może jutro coś sie dowiemy o jego stanie po kastracji. Został jeszcze tydzień. Quote
Poker Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dogo07 napisał(a):Nico to piesek :). Może jutro coś sie dowiemy o jego stanie po kastracji. Został jeszcze tydzień. To prawda,ale kudłata bida to ona :evil_lol: Quote
Onaa Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Nie mamy narazie żadnych info, może jutro :roll:. W każdym razie czekamy do soboty. Quote
Onaa Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Piesek po zabiegu ma sie dobrze. Teraz organizujemy transport na sobote. Quote
marako Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Poproszę o numer konta na pw. I też czekam niecierpliwie na sobotę. Quote
terra Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Cieszę się ,że u Nico wszystko w porządku i z niecierpliwością czekam do soboty. Quote
Onaa Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Przyszły kolejne wpłaty na Nico: Belcia (za kwiecień, maj) - 80,28zł marako -10zł dziękujemy :). Quote
Anula Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Poszedł przelew dla Nico za maj.Przelew będzie jeden od Bogusik i ode mnie w kwocie 35zł z wyszczególnieniem kwot. Czekamy do soboty.Jest organizowany jakiś transport? Quote
Javena Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nico nadal ma u mnie odnawiane ogłoszenia. Dajcie znac ,jak coś się zmieni.Mizianka dla psiaczka. Quote
AniaB Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nico w sobote jest zabierany przeze mnie z NT wraz z innym psem, którego po prostu nie mogłam tam zostawic bo trafił by na 100% na łancuch z racji swoich gabarytów..:( Kastracja poszła dobrze, tak ze w sobote ruszamy z Agatą do schroniska.. Poniewaz z racji przywozu drugiego psa nie dałabym rady ogarnać czasowo zawiezienia Nikusia do hoteliku do Katowic, kochana Dogo007 zmotała nie wiem jakim cudem:loveu: Osobę, która Niko zawiezie zamiast mnie:) Będe dzis próbować sie zdzwonic z Pania Anią - i mam nadzieje dopniemy temat:) Quote
Onaa Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Anula napisał(a):Poszedł przelew dla Nico za maj.Przelew będzie jeden od Bogusik i ode mnie w kwocie 35zł z wyszczególnieniem kwot. Czekamy do soboty.Jest organizowany jakiś transport? Doszły pieniążki, dziękujemy :), 10zł Anula 25zł Bogusik. Quote
danyww Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Nareszcie już dzisiaj jest TA sobota. :lol: Czekamy na wieści. Quote
Onaa Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Dostałam wieści z trasy od Ani która go wiezie, udało sie :). Nico już w samochodzie, jest bardzo zadowolony, macha ogonkiem, jest podobno sympatycznym przyjaznym psiaczkiem :loveu:. W schronisku wycenili go na .. 8 lat! Ma brzydkie ząbki, do czyszczenia. Narazie mały jedzie do Krakowa, tam będzie u życzliwej osoby z fb czekał na dalszy transport i potem ta osoba ma go zawieźć do hoteliku, tak że na miejscu będzie w godzinach popołudniowych. Ale się ciesze :) ! Dostałam mms z jego zdjęciem, jest śmiesznie opitolony. Quote
marako Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Bardzo się ciesze, że już wolny. Wiek 8 lat to nie aż tak wiele, a może ma mniej, tylko zęby pościerane od kamieni i krat, tak bywa. Quote
Yoana Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Trafiłam właśnie na wątek- trzymam kciuki za szybkie odnalezienie się Nico w nowych warunkach. Quote
Recommended Posts