Onaa Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Pani dzwoniła już do mnie dwa razy, dużo i z miłością opowiada o psiaczku, mówi że on był jej przeznaczony :). Nico zachowuje sie jakby kiedyś był domowym pieskiem, wet pani mówi że on może mieć te 8 lat a nie jak początkowo sądziliśmy 2-4 lata, ale pani to nie przeszkadza. Nico cały czas prawie by się przytulał, i ciągle chodzi za swoją panią. W jego życiu ostatnio było przecież tyle zmian, tyle nowych osób, rzeczy się działo. Narazie jeszcze nie szczeka w domu, i nie potrafi się bawić. Ma swój fotel gdzie lubi sobie polegiwać :). Serdecznie dziękujemy za przekazanie pieniążków i deklaracji z Nico na Bezie :). Mam zdjęcie domowe Nico ale na komórce, jeśli ktoś potrafiłby z komórki dać tutaj na wątek to mogę je komuś przesłać. Quote
Onaa Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Poker']Rewelacyjne wiadomości.Czy Niko ma długi?[/QUOTE] Właśnie uzupełniam finanse Nico na pierwszej stronie. Quote
terra Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Bardzo ,bardzo się cieszę, że Nico został odnaleziony przez swojego człowieka :) Quote
Anula Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Jak ja się bardzo cieszę,że Nico jest w swoim już na zawsze domku.Tyle bidulek się wyczekał.Jak może zmienić życie psa zabranie go do TD.Nico przez tyle czasu był ogłaszany jak siedział w schronie i nic,zero odzewu,nawet był dokoptowany do wątku dwóch bid,które znalazły domy,a Nico dalej czekał. Bardzo się cieszę,a tym bardziej,że wiadomości z domku są bardzo fajne. Quote
Onaa Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 W czerwcu przyszły jeszcze pieniążki od Rolanda_De i Dulskiej na Nico :). Przekażemy to na Bezie. I zapraszamy na watek sunieczki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242556-Sunia-nr-11-bidula-na-co-czeka. Quote
Roland_De Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 NICO w domku, w łozeczku. Zawsze mnie sie wzruszam jak widze pierwszy post ze zdjeciem i potem ostatni po adopcji :) Wręcz niewiarygodne. Zawsze załuje ze nie jestem aktywny na wątkach , ale jak sie jest niewolnikiem z wyboru ... przyajmniej moge wspierać psie dusze. Deklaracje z NICO przeniose na BEZIE, zmienie tylko tytul przelewu Quote
Onaa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Roland_De napisał(a):NICO w domku, w łozeczku. Zawsze mnie sie wzruszam jak widze pierwszy post ze zdjeciem i potem ostatni po adopcji :) Wręcz niewiarygodne. Zawsze załuje ze nie jestem aktywny na wątkach , ale jak sie jest niewolnikiem z wyboru ... przyajmniej moge wspierać psie dusze. Deklaracje z NICO przeniose na BEZIE, zmienie tylko tytul przelewu Dziękujemy :). Quote
Onaa Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Doszło 10zł od cioci Funky :). Przekażemy to Bezi jeśli można. Quote
Funky Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Dogo07 napisał(a):Doszło 10zł od cioci Funky :). Przekażemy to Bezi jeśli można. Oczywiście, że można <3 Quote
Recommended Posts