Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani dzwoniła już do mnie dwa razy, dużo i z miłością opowiada o psiaczku, mówi że on był jej przeznaczony :).
Nico zachowuje sie jakby kiedyś był domowym pieskiem, wet pani mówi że on może mieć te 8 lat a nie jak początkowo sądziliśmy 2-4 lata, ale pani to nie przeszkadza.
Nico cały czas prawie by się przytulał, i ciągle chodzi za swoją panią.
W jego życiu ostatnio było przecież tyle zmian, tyle nowych osób, rzeczy się działo.
Narazie jeszcze nie szczeka w domu, i nie potrafi się bawić.
Ma swój fotel gdzie lubi sobie polegiwać :).

Serdecznie dziękujemy za przekazanie pieniążków i deklaracji z Nico na Bezie :).

Mam zdjęcie domowe Nico ale na komórce, jeśli ktoś potrafiłby z komórki dać tutaj na wątek to mogę je komuś przesłać.

Posted

[quote name='Poker']Rewelacyjne wiadomości.Czy Niko ma długi?[/QUOTE]

Właśnie uzupełniam finanse Nico na pierwszej stronie.

Posted

Jak ja się bardzo cieszę,że Nico jest w swoim już na zawsze domku.Tyle bidulek się wyczekał.Jak może zmienić życie psa zabranie go do TD.Nico przez tyle czasu był ogłaszany jak siedział w schronie i nic,zero odzewu,nawet był dokoptowany do wątku dwóch bid,które znalazły domy,a Nico dalej czekał.
Bardzo się cieszę,a tym bardziej,że wiadomości z domku są bardzo fajne.

• 2 weeks later...
Posted

NICO w domku, w łozeczku. Zawsze mnie sie wzruszam jak widze pierwszy post ze zdjeciem i potem ostatni po adopcji :) Wręcz niewiarygodne.
Zawsze załuje ze nie jestem aktywny na wątkach , ale jak sie jest niewolnikiem z wyboru ... przyajmniej moge wspierać psie dusze.
Deklaracje z NICO przeniose na BEZIE, zmienie tylko tytul przelewu

Posted

Roland_De napisał(a):
NICO w domku, w łozeczku. Zawsze mnie sie wzruszam jak widze pierwszy post ze zdjeciem i potem ostatni po adopcji :) Wręcz niewiarygodne.
Zawsze załuje ze nie jestem aktywny na wątkach , ale jak sie jest niewolnikiem z wyboru ... przyajmniej moge wspierać psie dusze.
Deklaracje z NICO przeniose na BEZIE, zmienie tylko tytul przelewu

Dziękujemy :).