Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde,tyle siedzi w schronie i jeszcze nie jest wykastrowany,paranoja jakaś.Chociaż najważniejsze jest to,że ma szansę opuszczenia schronu.
Nic czekamy.Nie dostałam na pw danych do przelewu.Jeżeli byśmy wpłacili w tym miesiącu swoje deklaracje to w następnym by mógł być zapas pieniążków.

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogłam go odszukać bo dogo mi nie zapisuje od marca tematów....

To że nie podchodzi do krat świadczy tylko o tym, że temperament ma taki sobie i pewnie inne psy nad nim panują. Chyba ze jest sam w boksie.

Jest cudny. Jakiej on jest wielkosci?

To ze ma nadal siedzieć tam wcale mnie nie dziwi. Juz mnie nic chyba w schroniskach nie zdziwi....

Posted

No właśnie wolałabym żeby psiak po zabiegu już był w odpowiednich warunkach a nie w schroniskowym boksie pełnym psów.
Ale oby wszystko było dobrze no i hotelik będzie czekał za trzy tygodnie.
A narazie zbieramy dalej deklaracje.
Trzymaj sie Mały Kudłaty.

Posted

Więc miałam dzisiaj pierwszy tel o Nico.
Ale pani go chciała zobaczyć na żywo, poznać, i ja nie umiałam jej nic więcej powiedzieć, więc powiedziałam że bedzie za trzy tygodnie w hoteliku w Katowicach, a pani jest ze Śląska, więc zobaczymy, może zadzwoni akurat.

Posted

Biedak ,jeszcze w schronisku? Moje ogłoszenia ciągle odnawiam i miał dużo wejść. Fakt ,że gdyby było więcej zdjęć ,a jeszcze po wizycie u fryzjera ,to domki by sie biły.;)

Posted

Nie wiem jak sie to dzieje ale :) udało sie na ten moment zebrać 235zł stałych deklaracji miesięcznych, brakuje więc jeszcze tylko 65zł.
I pewnie będzie potrzeba coś na ogólne badanie u weta, odrobaczenie, może szczepienie.
Fryzjera będzie miał Nico od Dulskiej :).
Tak że czekamy na jego przybycie do hoteliku z niecierpliwością bo otworzyła się spora szansa dla psiaka dzięki Wam :).

Posted

Bogusik napisał(a):
Deklaracja stała dla Nicusia ode mnie 25zł,więc brakuje tylko 40zł...:smile:

O jak super, dziękujemy :).

Posted

no niestety, współpraca tam nie jest najłatwiejsza, ale pozytywne jest to, ze jak juz poszedł do kastracji na nasze zlecenie (:roll:...) to juz nikomu oprocz nas nie zostanie wydany.. Tak, ze po psiaka ja jade 11.05. do schroniska..

Posted

iwonamaj napisał(a):
Wklejam z FB

"ja dorzuce 50 zl - ale nie wiem, gdzie wplacac - prosze info na PW
potrzebuje kogos, kto ma paypal"

Dogo07, odpowiesz tej pani na FB?

Ale super :).
Zaraz odpowiem.