Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto jeszcze może jakoś pomóc Nico? Może deklaracja? Pomoc w ogłoszeniach? bazarek? Bardzo prosimy...
Teraz jest dobry okres w adopcjach, potem zaczną się urlopy i adopcje staną :shake:...

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszła wpłata od Rolanda_De - 40zł , dziękujemy :).
Intensywnie myślimy nad pomocą dla psiaczka.
Tylko jeszcze potrzeba nam zebrać troche deklaracji.

Posted

No, to nic tylko chłopaka brać. Czy ogłaszać chcesz w trakcie - już teraz, czy chcesz czekać aż będzie w hoteliku?
A skoro miejsce jest, to na co czekamy? Taki śliczny pysio... Już połowa kwietnia, lada moment i wakacja... adopcje staną... nie ma co zwlekać :)

Posted

Wolałabym żeby psiak miał chociaż 1/3 czy połowe deklaracji bo potem będzie kłopot jak utrzymać go w hoteliku a wiadomo też że wizyta u weta i u fryzjera też będą kosztować.

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Piesek śliczny! Niestety finansowo raczej nie pomogę :(

Mnie on trochę [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://zwierzetadomowe.com/wp-content/uploads/2011/10/b1.jpg&imgrefurl=http://zwierzetadomowe.com/psy/rasy-psow/o-z/owczarek-francuski-briard/&h=360&w=337&sz=22&tbnid=zgF_iy4gq2s1wM:&tbnh=99&tbnw=93&zoom=1&usg=__EskbwzmCSzXOf2EAictlNLfSIg0=&docid=h44bDX_6wdwjpM&sa=X&ei=syVsUf2BLMmhO9bEgZAB&ved=0CDUQ9QEwAQ&dur=3709"][B][U][COLOR=#b22222]= > braiarda[/COLOR][/U][/B][/URL] przypomina...

Posted

Cytat z FB

"JA wykorzystałam trzy zdjęcia. Na Tablicy zobaczyło Niko przeszło 100 osób. Jest jeszcze na Alegratka i na Przygarnijzwierzaka. Zaraz dam na Cafeanimal. Podnoszę co dwa dni. Przydałoby się jeszcze w innych miejscach ogłosić. MOże ktoś jeszcze pomoże?"

Posted

[quote name='danyww']Ode mnie 15 co miesiąc. Dajcie nr konta :lol:[/QUOTE]

Zaraz podaję i bardzo dziękuję :).

[quote name='iwonamaj']Czy można prosić o więcej informacji o psiaczku? Wiek, charakter... I jeszcze czy będą lepsze fotki...[/QUOTE]
NO właśnie nic nie wiemy o nim więcej, bo tam nie ma wolontariatu :(. I dopóki sie psiaka nie wyciągnie na dt/hotelik to zadnych info nie będzie. Wiemy tyle że na starego nie wygląda ani na młodziaka jakiegoś. I ze nie chce podbiegać do krat, tylko z daleka patrzy ...

Posted

Mamy już 1/3 deklaracji :).
Może uda sie nam zebrać szybciutko chociaż połowe.
Bo można by transport zorganizować na weekend.

Posted

[quote name='marako']Jak Rudasek zostanie w DS już definitywnie, to moją deklarację proszę przenieść na Nico (10 zł).[/QUOTE]

Dziękujemy :).

[quote name='danyww']Przelew poszedł.
Kiedy go będziecie wyciągać? Biedak, będzie się coraz bardziej zamykać w sobie.:shake:[/QUOTE]

Wpłata dla Nico doszła :).

Posted

[quote name='terra']Za kilka dni zrobię dla Nico bazarek.
Zrobię mu też ogłoszenia, jak tylko jakieś zdjęcia będą i coś o nim będzie wiadomo.[/QUOTE]

Dziękujemy :).