MALWA Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='ewu']Ania Panna Marple kupi jutro duży transporter:)[/QUOTE] Super, będzie bezpieczny. Quote
ewelinka_m Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='MALWA']Dziewczyny, mamy opiekę nad psiakiem na kilka godzin na śodę, załatwiłam domek pod Poznaniem. Odbiorę Basię lub Paulinę (dziewczyny dogadajcie się między sobą, która jedzie do Poznania ) z dworca PKP, zawioze do domku wraz z psiakiem, i odstawię na dworzec. Kurcze, nawet nie wiecie jak się cieszę, że mi się udało. Yuppi![/QUOTE] Czyli z tego co rozumiem udało się znaleźć awaryjne dt na 5 h dla malucha? Wczoraj pisałam również do dziewczyn z Poznania w razie co KateBono zgodziła się też go przetrzymać;) Quote
natalau99 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Na wydarzeniu na fb, mały dostał roboczo imię Best :loveu: Quote
asiuniab Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 maluchu cieszę się, że tu się tak walczy o Ciebie, kochany musi być już tylko lepiej; Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='ewelinka_m']Czyli z tego co rozumiem udało się znaleźć awaryjne dt na 5 h dla malucha? Wczoraj pisałam również do dziewczyn z Poznania w razie co KateBono zgodziła się też go przetrzymać;)[/QUOTE] Tak mamy:) Dziękujemy:) Quote
ewu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='natalau99']Na wydarzeniu na fb, mały dostał roboczo imię Best :loveu:[/QUOTE] No jasne jest przecież "Best":) Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Na zaproszenie iwonamaj.. Zapisuje maluszka, jestem juz u Besta na fb Quote
Lidan Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Cieszę się, że przyszłość psiaka rysuje się już w nieco jaśniejszych kolorach :loveu: Quote
Caragh Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Lidan']Cieszę się, że przyszłość psiaka rysuje się już w nieco jaśniejszych kolorach :loveu:[/QUOTE] Maluszku, to początek drogi, ale teraz już musi być tylko lepiej! :thumbs: Quote
MALWA Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Dziewczyny - ostateczne ustalenia są takie: Paulina przywozi pieska do Poznania, z dworca PKP psiaka odbierze Kasia (KateBono), przetrzyma go u siebie do 18.00, a następnie od Kasi psa odbierze Natalia. Wszystkie osoby, łącznie z Adą, u kórej wcześniej miał być psiak zostały o tym poinformowane. Quote
Shilomaniak Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jestem na zaproszenie, finansowo nie pomogę bo mam inne zobowiązania. Podrzucę chociaż :roll: Quote
MALWA Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Shilomaniak']Jestem na zaproszenie, finansowo nie pomogę bo mam inne zobowiązania. Podrzucę chociaż :roll:[/QUOTE] Podrzucanie mile widziane, bo przez to więcej osób tu zajrzy. Quote
ewu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Dzwoniłam do schroniska, wszystko na jutro uzgodnione:) Quote
paula_t Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Cioteczki, a czy są jakieś wpłaty prócz pieniędzy od Malwy? Trzeba Natalii pomóc, choćby jednorazowymi wpłatami:roll: [quote name='ewu']Dzwoniłam do schroniska, wszystko na jutro uzgodnione:)[/QUOTE] Super, bardzo się cieszę :) Quote
MALWA Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='paula_t']Cioteczki, a czy są jakieś wpłaty prócz pieniędzy od Malwy? Trzeba Natalii pomóc, choćby jednorazowymi wpłatami:roll:[/QUOTE] Ja wpłaciłam jednorazowo 200 zł. Hotelik w jedzeniem i behawiorystą kosztuje 15 zł na dobę.......... Czy ktoś jeszcze coś dorzuci? Quote
supergoga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='MALWA']Dziewczyny - ostateczne ustalenia są takie: Paulina przywozi pieska do Poznania, z dworca PKP psiaka odbierze Kasia (KateBono), przetrzyma go u siebie do 18.00, a następnie od Kasi psa odbierze Natalia. Wszystkie osoby, łącznie z Adą, u kórej wcześniej miał być psiak zostały o tym poinformowane.[/QUOTE] Czyli jednak Kasia - bo ja czytałam, że jest jakas opcja pod Poznaniem - więc sądziłam że sprawa załatwiona. Widzę, że zmiana planów. Quote
natalau99 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Ja dorzuciłam 40, nie jest to ogromna kwota ale zawsze coś :) Quote
Recommended Posts