Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapytanie z FB
"Wiemy,że psiak jest w schronisku, wiemy gdzie ...na jakim etapie jest jego byt...czy schronisko szuka mu domku, czy piesek jest przebadany pod kątem ślepoty, czy jest utworzone konto ,zeby wesprzec leczenie psiaka..."

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov'][FONT=lucida grande]Kochani, możemy przejąć opiekę nad maluchem, możemy być w DT (jeśli się znajdzie), jesli nie - mamy miejsce w hoteliku dla malucha oraz leczenie u dr Dąbrowskiego, dobrego weterynarza-okulisty w Poznaniu!
kontakt do mnie: 602-557-035[/FONT]

Super wiadomość :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='iwonamaj']Zapytanie z FB
"Wiemy,że psiak jest w schronisku, wiemy gdzie ...na jakim etapie jest jego byt...czy schronisko szuka mu domku, czy piesek jest przebadany pod kątem ślepoty, czy jest utworzone konto ,zeby wesprzec leczenie psiaka..."
Mały we wtorek wyjeżdża ze schronu. Jedzie z Pann ą Marple i ze mną do Krakowa. We środę jedzie do Poznania.
Potrzebna pomoc w Poznaniu!!!
Poznaniacy błagam o kontakt , bez Was nie dam rady!!!!

Posted

Iwonko wklej na FB konto do wpłat, natalau99 wklej w dogo w pierwszym poście.
Wyróżnij na " tłusto"
Konto do wpłat:
81 1090 1043 0000 0001 1986 0256
PdZ: Inspektorat Wlkp.
Pl. Pocztowy 4/6
64-980 Trzcianka

Posted

[quote name='natalau99']narazie poczekajmy, aż maluch trafi tam gdzie ma trafić. Potem będziemy wiedzieć co jest potrzebne itd. Dziękuję za pomoc. :loveu: Na tą chwile ja sama niewiele wiem, bo wszysko jest ustalane nie ze mną tylko z opiekunami w schronie. Dowiem sie - napiszę.
Tak jak pisałam maluch jedzie do Poznania i tam go przejmie Natlia.
Muszę mieć pomoc przez 5 godzin w Poznaniu od 13.10 do po 18-tej.
Ktoś się musi zaopiekować maluszkiem zanim go odbierze Natalia. Ja mam powrotny pociąg o 14.40. Błagam o pomoc.

Posted

[quote name='iwonamaj']Pytanie z FB

" a jaki jest cel tych podrózy ? w opisach trzeba być bardzo dokładnym, ewentualni darczyńcy powinni wiedziec konkretnie na co idą ich środki ;o) "
Piesek jedzie do hoteliku w Swarzędzu. Tam będzie miał opiekę , socjalizację i leczenie.
Zbieramy na ten cel, musimy wesprzeć Natalię w utrzymaniu pieska i leczeniu.

Podróż jest konieczna żeby go tam dostarczyć.

Posted

[quote name='natalau99']Dziękuje wam za to, że maluch tak szybko otrzymał pomoc :loveu: Jesteście cudowne :loveu:
A teraz poznaniacy prosimy o waszą pomoc !
Natalia jest tym Aniołem:)

Posted

[quote name='MALWA']Czy w tej chwili jest coś potrzebne? Pieniądze?

Bo rozumiem, ze DT jest zarezerwowany przez Natalię z Pogotowia dla Zwierząt.[/QUOTE]
Tak jest zarezerwowany:)

Posted

[quote name='iwonamaj']Zapytanie z FB

piesek przebadany???? a dajcie spokój! w tej chwili oszczędzają na wszystkim czym sie da!

[quote name='ewu']
Piesek jedzie do hoteliku w Swarzędzu. Tam będzie miał opiekę , socjalizację i leczenie.
Zbieramy na ten cel, musimy wesprzeć Natalię w utrzymaniu pieska i leczeniu.

Podróż jest konieczna żeby go tam dostarczyć.

a ja mam takie pytanie - kto będzie odpowiedzialny za psa???? Bo Natalau99 na pewno być nie może ponieważ jest niepelnoletnia!!! Choć jest bardziej dojrzala i ma większe pojęcie o zwierzętach:loveu: niż niejeden "opiekun" w tej chwili w schronisku w tej chwili włącznie z jaśnie panem wszechwiedzącym "prezesem" z bożej łaski!:angryy:

Posted

[quote name='andzia69']piesek przebadany???? a dajcie spokój! w tej chwili oszczędzają na wszystkim czym sie da!

a ja mam takie pytanie - kto będzie odpowiedzialny za psa???? Bo Natalau99 na pewno być nie może ponieważ jest niepelnoletnia!!! Choć jest bardziej dojrzala i ma większe pojęcie o zwierzętach:loveu: niż niejeden "opiekun" w tej chwili w schronisku w tej chwili włącznie z jaśnie panem wszechwiedzącym "prezesem" z bożej łaski!:angryy:[/QUOTE]
Ja jestem w kontakcie z Panią Małgosią ze schroniska. Wszystko uzgodnione.
Opiekunem zostaje Natalia z Pogotowia dla Zwierząt.