Agnieszka Co. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kopiuję z wątku piesków z żywieckiego schroniska: W piątek do specjalisty jedzie Bajka , chora na serce suczka. Zostało jej pół roku życia i chcemy zrobic wszystko aby przeżyła je w spokoju , nie męcząc się. Potrzebne są pieniążki na transport i wizytę u specjalisty dr. Pasławskiej. Jedzie Hund i bubu. Gdybyś była ewentualnie zainteresowana konsultacją Morganki to może mogłybyście się zabrać z dziewczynami. Quote
Dorothy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 eeech, kuśtykam powolutku i z trudem, ciociu figo33 :-( a do kogo one jadą z Bajką, gdzie? Quote
LALUNA Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dorothy napisał(a):eeech, kuśtykam powolutku i z trudem, ciociu figo33 :-( a do kogo one jadą z Bajką, gdzie? Do dr Pasławskiej. Widze ze ktos nie czyta, moich postów. Dodam tylko ze ze dr Pasławska przyjmue w stolicy Dolnegośląska Quote
Dorothy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 przepraszam, jestem troche nieprzytomna, to ból. Niestety wyjazd do Wrocławia odpada, chyba że w narkozie. Mojej osoby, oczywiście. Nie wysiedze tak długo :-( :shake: Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pozdrowienia dla całego stadka. Zaglądam i czytam co słychać. I nowy tytuł wątku dopiero dziś znalazłam i zarejestrowałam ;) Bardzo ładny! Quote
figa33 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Obejrzałam pierwsze zdjęcia Morgany ,w budzie i potem to ostatnie , ze śmiejącym się pysiem... Hm ,a może Dorothy pokazała by nam znów Morgankę:cool3: Quote
Dorothy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 juz myslalam ze nikt nie zajrzy... kochana ciocia figa33. Postaram sie zrobic jakies nowe zdjecia, Morgana zarosla niemilosiernie, wyglada jak kluseczka, a geste mocne futerko dodatkowo ją pogrubia. Chetnie bym ją postrzygła ale narazie ona się nie zgadza :evil_lol: Może fryzjer, ale nie wiem czy by go nie ugryzła :eviltong: jutro popstrykam:-) Quote
figa33 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Morgana widzę,że to "charakterna kobitka":cool3: A Ty jak się czujesz Dorothy? Quote
figa33 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hej ciocia Dorothy i gdzie te fotki?:cool3: Hę? Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja też zaglądam i czekam :lol: Już się trochę odkociłam , to mogę częsciej na dogo bywać ;) Quote
Han&Dom Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witam!:loveu:!:loveu:!:loveu: Mam pytanko, przelałem parę groszy, pierwszy raz robiłem to bezpośrednio na konto Dorothy, proszę o potwierdzenie, czy kasa dotarła... Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za powrót do zdrowia i całe stado... Quote
Dorothy Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 popędziłam zajrzeć, JEST!!! wplynelo 29 wrzesnia wielkie dzieki za pomoc :calus: :calus: :calus: (ostatnio rzadko zagladam na konto zazwyczaj obawiam sie co tam zobacze :-( ) zdjec Morgance nie zrobilam bo utknelam w urzedach i braklo mi czasu na wszystko :-( ale obiecuje solennie. Za to Klusior zezarl mi znow kantar i buta, nie mam sil do niego. Dlaczego tylko Mordzian jest taka kochana i grzeczna a reszta wiecznie ma cos na sumieniu??? Eeech, Morgana moja pociecha w chwilach zgryzoty, mowie Wam, sciskam ja wtedy i tule, i to taka mala psychoterapia... Ze mna troszke lepiej bylam ponastawiac kregoslup i potem dwa dni chodzilam do tylu ale jest lepiej. Tylko dzis zachmurzylo sie i siąpiło, i od razu mam napad zimowej depresji a tu jeszcze zimy nie ma :-( jak ja zle znosze taka pogode :shake: kocyk kanapa i Morgana pod pacha zamiast pracy.... Quote
AnkaG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dorotko chyba wszyscy lubimy ciepełko i lato. Przytulaj Morgankę i całuj w mokry nosek. Quote
LALUNA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dlaczego tylko Mordzian jest taka kochana i grzeczna a reszta wiecznie ma cos na sumieniu??? Bo jest dziewczynka a one są z natury kochane :loveu: Quote
Dorothy Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 jasne jasne. nie wszystkie dziewczynki sa grzeczne, juz ja to wiem. Mam taka jedna psice w domu :angryy: Quote
LALUNA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Dorothy']jasne jasne. nie wszystkie dziewczynki sa grzeczne, juz ja to wiem. Mam taka jedna psice w domu :angryy:[/quote] Moze ma meskie hormony :eviltong: Quote
figa33 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a ta psica ma długie , ciemne włosy i chodzi pewnie do III B?;) Quote
Dorothy Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hihihi nie :-) ta z warkoczem i z IIb to jest w ogóle poza konkursem, przebija moje wszystkie zwierzaki swoimi umiejętnościami wprawiania mnie w zdumienie, przerażenie, osłupienie i zmęczenie....ale ona rośnie, każdego dnia mądrzeje, a ja wytrzymuje i pielęgnuję jej niezwykłość, bo jest tak jak ja- dzieckiem indygo ;) my, dzieci indygo, mamy posłanie, które musimy nieść światu.... a psy "tylko" rozrabiają nieproduktywnie, albo mocno destruktywnie.:evil_lol: Quote
figa33 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dorothy , to trudne, bardzo trudne.. Dzieci Indygo , ale jak ktoś potrafi to bardzo piękne... Quote
figa33 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hej Dorothy! Pada i jest obrzydliwie ..:bigcry: A może tak dla poprawy nastroju jakieś newsy o Morgance i Toffiku?:cool1: Quote
BIANKA1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A potem pisze , że nikt nie zagląda :cool3: Quote
Recommended Posts