Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopiuję z wątku piesków z żywieckiego schroniska:
W piątek do specjalisty jedzie Bajka , chora na serce suczka. Zostało jej pół roku życia i chcemy zrobic wszystko aby przeżyła je w spokoju , nie męcząc się. Potrzebne są pieniążki na transport i wizytę u specjalisty dr. Pasławskiej.

Jedzie Hund i bubu.
Gdybyś była ewentualnie zainteresowana konsultacją Morganki to może mogłybyście się zabrać z dziewczynami.

Posted

Dorothy napisał(a):
eeech, kuśtykam powolutku i z trudem, ciociu figo33 :-(

a do kogo one jadą z Bajką, gdzie?

Do dr Pasławskiej. Widze ze ktos nie czyta, moich postów.
Dodam tylko ze ze dr Pasławska przyjmue w stolicy Dolnegośląska

Posted

Obejrzałam pierwsze zdjęcia Morgany ,w budzie i potem to ostatnie , ze śmiejącym się pysiem...
Hm ,a może Dorothy pokazała by nam znów Morgankę:cool3:

Posted

juz myslalam ze nikt nie zajrzy... kochana ciocia figa33.
Postaram sie zrobic jakies nowe zdjecia, Morgana zarosla niemilosiernie, wyglada jak kluseczka, a geste mocne futerko dodatkowo ją pogrubia.
Chetnie bym ją postrzygła ale narazie ona się nie zgadza :evil_lol:
Może fryzjer, ale nie wiem czy by go nie ugryzła :eviltong:
jutro popstrykam:-)

Posted

Witam!:loveu:!:loveu:!:loveu:
Mam pytanko, przelałem parę groszy, pierwszy raz robiłem to bezpośrednio na konto Dorothy, proszę o potwierdzenie, czy kasa dotarła...
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za powrót do zdrowia i całe stado...

Posted

popędziłam zajrzeć, JEST!!!
wplynelo 29 wrzesnia
wielkie dzieki za pomoc :calus: :calus: :calus:
(ostatnio rzadko zagladam na konto zazwyczaj obawiam sie co tam zobacze :-( )
zdjec Morgance nie zrobilam bo utknelam w urzedach i braklo mi czasu na wszystko :-(
ale obiecuje solennie. Za to Klusior zezarl mi znow kantar i buta, nie mam sil do niego. Dlaczego tylko Mordzian jest taka kochana i grzeczna a reszta wiecznie ma cos na sumieniu??? Eeech, Morgana moja pociecha w chwilach zgryzoty, mowie Wam, sciskam ja wtedy i tule, i to taka mala psychoterapia...

Ze mna troszke lepiej bylam ponastawiac kregoslup i potem dwa dni chodzilam do tylu ale jest lepiej. Tylko dzis zachmurzylo sie i siąpiło, i od razu mam napad zimowej depresji a tu jeszcze zimy nie ma :-(
jak ja zle znosze taka pogode :shake:
kocyk kanapa i Morgana pod pacha zamiast pracy....

Posted

[quote name='Dorothy']jasne jasne.

nie wszystkie dziewczynki sa grzeczne, juz ja to wiem. Mam taka jedna psice w domu :angryy:[/quote]
Moze ma meskie hormony :eviltong:

Posted

hihihi
nie :-)
ta z warkoczem i z IIb to jest w ogóle poza konkursem, przebija moje wszystkie zwierzaki swoimi umiejętnościami wprawiania mnie w zdumienie, przerażenie, osłupienie i zmęczenie....ale ona rośnie, każdego dnia mądrzeje, a ja wytrzymuje i pielęgnuję jej niezwykłość, bo jest tak jak ja- dzieckiem indygo ;)
my, dzieci indygo, mamy posłanie, które musimy nieść światu....

a psy "tylko" rozrabiają nieproduktywnie, albo mocno destruktywnie.:evil_lol: