Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata,przypominam (może nie doczytałas z powodu znikajacych postów),że mam czas WYŁĄCZNIE w niedzielę po 17 i ewentualnie w poniedziałek mogę poczekać na kogoś kto przyjedzie po Morganę ,ale MUSZĘ wiedzieć dziś co i jak bo TYLKO JUTRO czyli w czwartek mogę poprosić o zamianę poniedziałkowego dyżuru!Nie ma mowy o koordynowaniu adopcji,jestem 200 km od schroniska.Służę jedynie wanną, szamponem i wolnym czasem w niedzielę od 17.I jeszcze raz przypominam-proszę o szczegóły przejęcia przywiezionej Morgany (W NIEDZIELĘ!!!)jak najszybciej sie da na KOMÓRKĘ bo mam sporadyczny i nie zawsze pewny dostęp do komputera.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mamy problem. Moka nie może odebrać Morgany w sobotę tylko w niedzielę, transport mamy w sobotę rano. Szukajcie mety dla Morgany od soboty do poniedziałku.
Może w końcu odezwie się ktoś z Ostródy.

Posted

jak to następna niedzielę?cały czas myślę o najbliższej niedzieli-13 maja!!!!w następna to mogę przyjąć Morganę choćby i w piątek!

Posted

nie o nastepna, o tą sobote!!!!

Bianka skad Ci sie wziela nastepna?

w warszawie moze by Czarna Ande poprosic o przechowanie Morgany 1 dzien??? kto ma do niej jakis namiar??

Posted

Dorothy napisał(a):

w warszawie moze by Czarna Ande poprosic o przechowanie Morgany 1 dzien??? kto ma do niej jakis namiar??

Ja mam namiar, tylko ustalmy.

Opcja ta sobota, ewentualnie ta niedziela
1/
Joasia jedzie za zwrot kosztów samochodem.

JAkby co to ktos oferował pożyczyc transoprter z Warszawy. ( Nie Mlagos?)

Czy Joasia jedchałaby specjalnie tylko po Morgane?
Bo jesli tak to moze mogłaby w niedziele?
OPCJA 2
Przemas jedzie do Wrocławia przez Warszawe. Czy mógłby wziasc Morgane? Tylko trudno skołować transporter.
Czy ta ocpje bieżemy pod rozwage?

Dobra pisze do Andy

Posted

Słuchajcie, namiary na ludzi są na mapie dogo. tak znalazłam Joasię czyli Jo37 (czy jakoś tak). Może trzeba by osobiście podzwonić i poprosić. Mam wrażenie że jak będziemy czekać to będziemy czekać do usr.. śmierci.
Ja na razie muszę spadać.

Posted

spokojnie.tylko spokojnie!Dla Morgany optymalną sytuacją byłby transport w miarę bezpośredni (z międzylądowaniem u mnie na kąpiel).Spróbujmy jednak znaleźć transport niedzielny!szukanie teraz domu na sobotę potem przerzutka do mnie i następnego dnia do Dorothy strasznie skołujemy tę psinę!

Posted

Dorothy napisał(a):

Faktycznie !!!!!!!!!!!!! Odszczekuję . Tamta niedziela już była :shake:

Posted

Najgorzej będzie jak suma sumarum Morgana zostanie następny tydzień w schronie. Myślę że super by było przywieźć ją dopiero w niedzielę ale gdyby to nie wyszło lepiej już ją trochę skołować niż zoatawić tam gdzie jest.

Podaje nr tel Joasi bo muszę wyjść z domu;
600 953 938

Posted

Agata69 napisał(a):
Najgorzej będzie jak suma sumarum Morgana zostanie następny tydzień w schronie. Myślę że super by było przywieźć ją dopiero w niedzielę ale gdyby to nie wyszło lepiej już ją trochę skołować niż zoatawić tam gdzie jest.

Też tak myśle.

Posted

tez tak mysle, ze powtorze jak echo.
Lepiej teraz (i tak dostanie sedalin i bedzie czesciowo nie tego) niz nastepny tydzien z zyciorysu w schronie.

Bianka tamtej niedzili jeszcze nie bylo, ona dopiero bedzie:evil_lol:
zartuje ale za chwile wszystkie bedziemy skolowane:-D

Posted

Dorothy napisał(a):
tez tak mysle, ze powtorze jak echo.
Lepiej teraz (i tak dostanie sedalin i bedzie czesciowo nie tego) niz nastepny tydzien z zyciorysu w schronie.

Bianka tamtej niedzili jeszcze nie bylo, ona dopiero bedzie:evil_lol:
zartuje ale za chwile wszystkie bedziemy skolowane:-D

To z nerw :angryy:
Jak organizawaliśmy przyjazd Frytki i posty znikaly , to też 2 dni nie wychodzilam z pokoju od kompa .:mad:
Czemu wszystko musi być takie skomplikowane :cool3:

Posted

Aga!!!Ktoś MUSI,po prostu MUSI skontrolować warunki La Negry.Wizyta poadopcyjna w wykonaniu kogos z Ostródy jest bardzo wskazana!!!I koniecznie w niedzielę po południu.13 maja.A tak przy okazji Morgana by się zabrała;)plissssssss;)

Posted

moka1 napisał(a):
Aga!!!Ktoś MUSI,po prostu MUSI skontrolować warunki La Negry.Wizyta poadopcyjna w wykonaniu kogos z Ostródy jest bardzo wskazana!!!I koniecznie w niedzielę po południu.13 maja.A tak przy okazji Morgana by się zabrała;)plissssssss;)

O masz ....... Jeszcze nie skonrolowali ? :razz: To trzeba nalegać :mad:
Przy okazji na uroczystość się załapią .

Posted

Dotarłam do komputera - Niestety mogę pojechać po Morganę tylko w sobotę i nie mogę jej przechować do niedzieli . Mam sunię na tymczasie ,która nie akceptuje innych suk . Bywam teraz niezbyt często na dogo .Mój telefon 0-600 953 938 .
Czekam na informacje .

Posted

Ja chyba też wpadne na kontrol do tej baby Mokka1:mad: odkąd ma drugiego ,cudnego psa zupełnie nie ma dla mnie czasu:mad: musze pojechac i sprawdzic co to za lalunia psia tak ja zaabsorbowała:cool3: