moka1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Agata,przypominam (może nie doczytałas z powodu znikajacych postów),że mam czas WYŁĄCZNIE w niedzielę po 17 i ewentualnie w poniedziałek mogę poczekać na kogoś kto przyjedzie po Morganę ,ale MUSZĘ wiedzieć dziś co i jak bo TYLKO JUTRO czyli w czwartek mogę poprosić o zamianę poniedziałkowego dyżuru!Nie ma mowy o koordynowaniu adopcji,jestem 200 km od schroniska.Służę jedynie wanną, szamponem i wolnym czasem w niedzielę od 17.I jeszcze raz przypominam-proszę o szczegóły przejęcia przywiezionej Morgany (W NIEDZIELĘ!!!)jak najszybciej sie da na KOMÓRKĘ bo mam sporadyczny i nie zawsze pewny dostęp do komputera. Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mam nadzieję , że wszyscy pamietają , że chodzi o nastepną niedzielę i poniedzałek :p Quote
Agata69 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No to mamy problem. Moka nie może odebrać Morgany w sobotę tylko w niedzielę, transport mamy w sobotę rano. Szukajcie mety dla Morgany od soboty do poniedziałku. Może w końcu odezwie się ktoś z Ostródy. Quote
Dorothy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Moze ona moglaby zostac u tej Joasi, lub kogos innego , do niedzieli??? to juz takie swiatelko w tunelu, żeby tylko sie udalo... Quote
moka1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jak to następna niedzielę?cały czas myślę o najbliższej niedzieli-13 maja!!!!w następna to mogę przyjąć Morganę choćby i w piątek! Quote
Agata69 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Aha, potrzebny transporter dla Morgany, bo jeśli to dojdzie do skutku, będzie jechała sam.osob. Quote
Dorothy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 nie o nastepna, o tą sobote!!!! Bianka skad Ci sie wziela nastepna? w warszawie moze by Czarna Ande poprosic o przechowanie Morgany 1 dzien??? kto ma do niej jakis namiar?? Quote
LALUNA Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dorothy napisał(a):nie o nastepna, o tą sobote!!!! Bianka skad Ci sie wziela nastepna? w warszawie moze by Czarna Ande poprosic o przechowanie Morgany 1 dzien??? kto ma do niej jakis namiar?? Ja mam namiar, tylko ustalmy. Opcja ta sobota, ewentualnie ta niedziela 1/ Joasia jedzie za zwrot kosztów samochodem. JAkby co to ktos oferował pożyczyc transoprter z Warszawy. ( Nie Mlagos?) Czy Joasia jedchałaby specjalnie tylko po Morgane? Bo jesli tak to moze mogłaby w niedziele? OPCJA 2 Przemas jedzie do Wrocławia przez Warszawe. Czy mógłby wziasc Morgane? Tylko trudno skołować transporter. Czy ta ocpje bieżemy pod rozwage? Dobra pisze do Andy Quote
Agata69 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Słuchajcie, namiary na ludzi są na mapie dogo. tak znalazłam Joasię czyli Jo37 (czy jakoś tak). Może trzeba by osobiście podzwonić i poprosić. Mam wrażenie że jak będziemy czekać to będziemy czekać do usr.. śmierci. Ja na razie muszę spadać. Quote
moka1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 spokojnie.tylko spokojnie!Dla Morgany optymalną sytuacją byłby transport w miarę bezpośredni (z międzylądowaniem u mnie na kąpiel).Spróbujmy jednak znaleźć transport niedzielny!szukanie teraz domu na sobotę potem przerzutka do mnie i następnego dnia do Dorothy strasznie skołujemy tę psinę! Quote
Agata69 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Laluna, Joasia może tylko w sobotę i to rano. Jedzie tylko po Morganę. No nie odejdę od kompa. Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dorothy napisał(a):nie o nastepna, o tą sobote!!!! Bianka skad Ci sie wziela nastepna? w warszawie moze by Czarna Ande poprosic o przechowanie Morgany 1 dzien??? kto ma do niej jakis namiar?? Faktycznie !!!!!!!!!!!!! Odszczekuję . Tamta niedziela już była :shake: Quote
Agata69 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Najgorzej będzie jak suma sumarum Morgana zostanie następny tydzień w schronie. Myślę że super by było przywieźć ją dopiero w niedzielę ale gdyby to nie wyszło lepiej już ją trochę skołować niż zoatawić tam gdzie jest. Podaje nr tel Joasi bo muszę wyjść z domu; 600 953 938 Quote
LALUNA Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Agata69 napisał(a):Najgorzej będzie jak suma sumarum Morgana zostanie następny tydzień w schronie. Myślę że super by było przywieźć ją dopiero w niedzielę ale gdyby to nie wyszło lepiej już ją trochę skołować niż zoatawić tam gdzie jest. Też tak myśle. Quote
Dorothy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 tez tak mysle, ze powtorze jak echo. Lepiej teraz (i tak dostanie sedalin i bedzie czesciowo nie tego) niz nastepny tydzien z zyciorysu w schronie. Bianka tamtej niedzili jeszcze nie bylo, ona dopiero bedzie:evil_lol: zartuje ale za chwile wszystkie bedziemy skolowane:-D Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dorothy napisał(a):tez tak mysle, ze powtorze jak echo. Lepiej teraz (i tak dostanie sedalin i bedzie czesciowo nie tego) niz nastepny tydzien z zyciorysu w schronie. Bianka tamtej niedzili jeszcze nie bylo, ona dopiero bedzie:evil_lol: zartuje ale za chwile wszystkie bedziemy skolowane:-D To z nerw :angryy: Jak organizawaliśmy przyjazd Frytki i posty znikaly , to też 2 dni nie wychodzilam z pokoju od kompa .:mad: Czemu wszystko musi być takie skomplikowane :cool3: Quote
moka1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Aga!!!Ktoś MUSI,po prostu MUSI skontrolować warunki La Negry.Wizyta poadopcyjna w wykonaniu kogos z Ostródy jest bardzo wskazana!!!I koniecznie w niedzielę po południu.13 maja.A tak przy okazji Morgana by się zabrała;)plissssssss;) Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 moka1 napisał(a):Aga!!!Ktoś MUSI,po prostu MUSI skontrolować warunki La Negry.Wizyta poadopcyjna w wykonaniu kogos z Ostródy jest bardzo wskazana!!!I koniecznie w niedzielę po południu.13 maja.A tak przy okazji Morgana by się zabrała;)plissssssss;) O masz ....... Jeszcze nie skonrolowali ? :razz: To trzeba nalegać :mad: Przy okazji na uroczystość się załapią . Quote
LALUNA Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Przy okazji na uroczystość się załapią . Ostrzyżyny?:razz: Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 LALUNA napisał(a):Ostrzyżyny?:razz: Komunia :lol: , chyba że znowu coś pokręcilam :razz: Quote
Jo37 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dotarłam do komputera - Niestety mogę pojechać po Morganę tylko w sobotę i nie mogę jej przechować do niedzieli . Mam sunię na tymczasie ,która nie akceptuje innych suk . Bywam teraz niezbyt często na dogo .Mój telefon 0-600 953 938 . Czekam na informacje . Quote
dorcia44 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja chyba też wpadne na kontrol do tej baby Mokka1:mad: odkąd ma drugiego ,cudnego psa zupełnie nie ma dla mnie czasu:mad: musze pojechac i sprawdzic co to za lalunia psia tak ja zaabsorbowała:cool3: Quote
Matusz Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kto moze przenocować Morgane do niedzieli ???? Bardzp prosimy, jest juz transport !! :modla::modla: Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 halooo musi sie udac...jejku jakie nerwy!! warszawa to TYLKO jedna noc!!!! Quote
Recommended Posts