Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
Bianka co Ty robisz na dogo o tej porze:crazyeye:

Morgana wolaj o pomoc! Warszawa Ostroda pobudka!!

Jak będziesz dziecko miala moje lata , to też będziesz się tłukła po nocach :evil_lol:

Morgana prosi o pomoc !!!!!!!!!!!!!

Posted

Ale ona jest biedna :placz: :placz: :placz:

Nie mam już nerwów do dogo :comp26: więc nie jestem w temacie :shake: Czy ktoś chce jej dać DT ??

Posted

[quote name='monita']

Ale ona jest biedna :placz: :placz: :placz:

Nie mam już nerwów do dogo :comp26: więc nie jestem w temacie :shake: Czy ktoś chce jej dać DT ??

O cioteczka od sznaucerów się zjawiła :multi:

Dorothy chce dać jej tymczas ;)
Potrzebna pomoc przy wyjęciu ze schronu w Ostrodzie , umyciu i transporcie do Warszawy na 14 maja
Potrzebna kasa na utrzymanie , kojec i bude bo Dorothy ma 5 psów i nie wyrabia finansowo
To tak w skrócie :evil_lol:

Posted

Dorothy, poszła 100-wa na twoje konto, ale proszę cię nie odpuść tematu.

Jeśli mogę, aczkolwiek nieśmiało: W Ostródzie jest strasznie biedna sunia Lejla zamknięta w lisiej klatce (wątek na dogo). Może dałoby się jakoś hurtowo. Oczywiście wspomogę.

Posted

w razie odpuszczenia mozesz osobiscie przyjechac obic mi ryło, adres na mapie dogo:evil_lol:
hurtowo nie wezme, nie mam miejsca, mam juz 5 psow, Morgana bedzie 6 i trudna.... :shake:
niektorzy tu na dogo mowia- nie moge wziac psa, MAM JUZ JEDNEGO....
rozumiesz...

Posted

Dorothy napisał(a):
w razie odpuszczenia mozesz osobiscie przyjechac obic mi ryło, adres na mapie dogo:evil_lol:
hurtowo nie wezme, nie mam miejsca, mam juz 5 psow, Morgana bedzie 6 i trudna.... :shake:
niektorzy tu na dogo mowia- nie moge wziac psa, MAM JUZ JEDNEGO....
rozumiesz...

A ja tak cichutko myślę, ze bardzo szybko sobie dasz radę z Morganą która będzie mogła pójść do domku stałego. I oby mnie nie zawiodło przeczucie;)

Posted

Dorothy napisał(a):
nikt nie pomoze??
Laluna czy Aga-Mazury moze sie odezwala?
Morganko modl sie o pomoc...:placz:

ja nie dam rady zupełnie w tym tygodniu...
szkoła się od jutra zaczyna, poza tym mam w piatek premierę spektaklu z moja grupa teatralną i próby generalne i jeszcze mam kurs na prawo jazdy..

sorry... ale nie dam rady, chyba ze doba my miała 48 h:roll::roll:

Aga, może ty możesz pomóc ?

Posted

najlepiej zeby to bylo w niedziele- tzn zabranie Morgany ze schronu, i zeby ktos ja zawiozl do Warszawy, a tam zeby ktos ja wykapal i przetrzymal do poniedzialku.
D

Posted

Laluna zrob cos!!!
Ludzie wymyslcie cos!!!
Warszawa ma poltora miliona mieszkancow!!!
NIe ma tam jednego czlowieka co by pojechal w niedziele po Morgane???
Blagam!!!!

Posted

No hej! Ja nie tyle odsypiam Łódź ile odchorowuję.Niestety.
Wróciłam zasmarkana i zakaszlana dokumentnie.Przypominam moją deklarację odkąpania wstępnego Morgany.To oczywiście nadal aktualne.Absolutnie nie mogę pojechać po nią do schronu bo jak wam już wcześniej pisałam w niedzielę komunia mojego synka.Ale po południu łazienka do dyspozycji plus przetrzymanie do czasu przyjazdu Dorothy.jeśli nikt nie może dostarczyć Morgany w niedziele do w-wy to ewntualnie przyszły tydzień-mój mąż ma delegacje do Olsztyna-tylko nie mamy kontenerka a samochód służbowy(branża spożywcza) i obawiam sie ,że podróż Morgany luzem to głupi pomysł.Do kompa zajrze dopiero w środę,jeśli cos postanowicie zawiadom mnie Dorothy na komórke bo najpóźniej we czwartek mam szanse tak ustawić dyżury żeby wziąć wolny poniedziałek i czekac na Ciebie.

Posted

dzieki Moka1 to wspaniale i bardzo dobra wiadomosc, ze Morgana ma przystan u Ciebie! Ciesze sie!!!
Teraz prosze kogos z Ostrody lub Wa-wy o przewiezienie!!!
LITOSCI NAD TYM PSEM!!!

Laluna prosze zmien tytul ze szukamy , moze??

Posted

Moze zacznijmy operować dokładnymi datami. Moka kiedy dokładnie Twój mąz ma delegację? Z Olsztyna do Warszawy?
To taki plan awaryjny B.
Dorothy Ty byś chciała psa odebrać w planie A w ten poniedziałek czyli 14.05.07
Czy tak?

Posted

[quote name='Tofik1']Wkleiłam psinkę na www.apzd.xx.pl :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki Tofik, ale narazie dopóki nie sprawdzimy ją na tymczasie u Dorothy, narazie nie można ją wydac do stałego domku. Chociaż myślę ze nie potrwa to zbyt długo ta resocjalizacja;)

Posted

Kopiuję z wątku transportowego, może na coś się przyda:

nick czoko 123, wpis:

od 15 kwietnia oferuję transport dla małych psiaków na trasie Olsztyn-Warszawa-Olsztyn tel.0-515-492-499

I faktycznie przydałaby się zmiana tytułu wątku i wpis na wątku transportowym. Od początku śledzę losy Morganki i trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!