LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Agata69 napisał(a):a gdzie jest melisa? Pewnie Elbląg Quote
basia0607 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Melisa jest w Elblagu .http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2664506#post2664506 Quote
Dorothy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Melise do DT oglaszac gdzie sie da, a ja przypomne ze wtrace ze nie wiem do konca jak wyglada plan co do Morgany. Agatko zle Cie zrozumialam. Monice (Moka1) kazalam wziac poniedzialek wolny!!! zabije mnie jak sie okaze ze nadaremno bedzie czekac na Morgane :placz: Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Kochani wiec sprawa Morgany zaczyna nabierać kształtów, tylko ciagle Forsy brak :placz: :razz: Ale jest dobrze.:loveu: I licze na Was ze jakos wspomozecie Morgane. Tu juz tak blisko. Musi byc dobrze. Wszystkim którzy zaoferowali pomoc w transporcie i noclegu chciałabym podziekować. :loveu: Przywracacie wiare w ludzi. Wybrałam jednak najlpeszy wariant dla Morgany aby ja nie narazac na stres i aby łatwiej było ją przekazac. Z Ostródy do Warszawy Morgane zabierze Lamia2 W niedziele. Chciała w sobote, ale nie wiem czy schronisko da rade. Chyba ze Aga Mazury z Lamia sie dogadaja na sobote. Morgane do poniedziałku przetrzyma Gamoń i to bedzie dla Dorothy tez bardziej po drodze, bo GAmoń mieszka w tej samej dzielnicy co lecznica Dr Garncarz . Lamia2, Gamoń wielkie dzieki :loveu: Teraz co do kosztów. Potrzebna jest nam wpłata na AFN 15 zł na wykup Morgany :modla: No i cos dla Lami na paliwo. Lamia wprawdzie nie bedzie zbytnio nalegać :calus: ale tak głupio jakos. Poker czy obiecane 20 zł za transport mozesz przesłać juz Lami2 :loveu: Kto mógłby jeszcze wspomóc? Trzeba wykup za Morgane 15 zł na AFN no i jeszcze przydałoby sie ze 50 zł dla Lami. To byłoby przynajmniej jako dołozenie sie do drogi od Morgany. JAkby ktos miał jeszcze ochote jakis grosik zrzucic to prosimy dla Dorothy. Agata juz dołozyła się do dalszej drogi, teraz jeszcze potrzeba na urzadzenie lokum u Dorothy dla Morgany Quote
Poker Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jasne,że mogę skoro obiecałm.Proszę więc konto i zaraz prześlę Quote
*Gajowa* Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja też nie ogarniam - podtrzymuję deklarację przenocowania suni z soboty na niedzielę i później dostarczenia jej tylko gdzie ? Dorothy bedzie jak się domyslam u dr. Garncarza więc najlepiej byłoby poprostu tam sunie przywieźć . Będę późnym wieczorem. Quote
Poker Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 mogę przesłać pieniądze na prywatne konto,będzie szybciej Quote
AniaB Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ja podtrzymuje swoja deklaracje wpłat comiesiecznych po 30 - 50 zł (zależnie od syt. finansowej) ale pierwsza wpłate moge uiscić dopiero po 25. maja. Teraz niestety nie mam szans..:-( Natomiast ktos jeszcze też deklarował drugie 30 zł co miesiać - wiec tak jakby min. 60 zł na utrzymanie morgany mamy.. To mało, ale przynajmniej jedzenie bedzie z głowy.. Quote
gamoń Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czyli rozumiem ,ze sunieczka przyjedzie w niedzielę? Prosze o potwierdzenie.;) To w sobote pójde na Paluch powyprowadzać bidulki na spacerki. W razie czego podaję adres W-wa ul.Juliana Bruna 34 m 46 wieżowiec przy stacji benzynowej róg Rakowieckiej i Wołowskiej naprzeciwko Kościoła Telefon do mnie to 505078763 lub do mojej corki Agnieszki 508089603. Teraz pytanko-kapac Morgane ??? Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no ja jeszcze nic nie wiem o niedzieli....w ogóle tak do końca nic nie wiem i niczego nie jestem pewna... Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='gamoń']Czyli rozumiem ,ze sunieczka przyjedzie w niedzielę? Prosze o potwierdzenie.;) To w sobote pójde na Paluch powyprowadzać bidulki na spacerki. W razie czego podaję adres W-wa ul.Juliana Bruna 34 m 46 wieżowiec przy stacji benzynowej róg Rakowieckiej i Wołowskiej naprzeciwko Kościoła Telefon do mnie to 505078763 lub do mojej corki Agnieszki 508089603. Teraz pytanko-kapac Morgane ??? Sobota dla Ciebie. MAsz już priv odemnie;) Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no ja jeszcze nic nie wiem o niedzieli....w ogóle tak do końca nic nie wiem i niczego nie jestem pewna... A dostałas mój priv?:razz: Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 LALUNA napisał(a):A dostałas mój priv?:razz: lamia pokaże się na wątku czy jak? ja muszę znać godzinę odbioru bo schronisko jest zamknięte w niedzielę...mnie i tak nie będzie w niedzielę, ale poproszę p.kierownik i podjedzie do schronu...umowę adopcyjną podpiszę w sobotę... dla mnie może być odbiór w sobotę ...ale góra do 13.30 bo potem musimy Sabę zawieźć do pociągu ...do Wroclawia... oprócz tego mają przyjechac Pańśtwo od Iskierki...dlatego grafik napięty:evil_lol: poproszę na priw dane Doroty (wszystkie...łacznie z rozmiarami :eviltong: )...a serio..imię, nazwisko, adres pod jakim Morgana będzie przebywać, numer telefonów i w ogóle...ponieważ psa wyadoptuję przez AFN potrzebuję tych danych dla fundacji, która będzie prawnym Opiekunem MOrgany... Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Lamia 2 ma sie pojawic na wątku. Numeru butów Dorothy nie znam ale wiem ile ma koni i psów:eviltong: Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przepraszam, że tak późno, ale przebrnąc przez 52 strony trochę trwało :) W niedzielę rano wyruszamy z Warszawy do Pasłęka z dwoma psami i wracamy do Warszawy przez Ostródę aby zabrać Morganę. Największy problem mam z ustaleniem godziny, bo nie wiem jak nam się psy bedą zachowywać w samochodzie. Adres Gamonia i telefony spisałam. Morgane dostaczymy zapewne późnym wieczorem (postaram sie jak najwczesniej) pod drzwi. Kontakt do mnie w podpisie . Aga prześlij mi tel do siebie i jakis adres schroniska :) Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Lamia czy wezmiesz od Gamonia kontenerek? czy masz jakiś swój? Aga prosze o potwierdzenie ze wszystko dograne w Ostródzie Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 tel do mnie 505222207 schronisko Lubajny 2 Ostróda jakim samochodem jedziesz? pyatm ponieważ dziś molosy zrzuciły u pucki w księgarni 30o kg karmy dla Ostródy i trzeba będzie do drobnymi kroczkami zwozić do Ostródy... dałabyś radę wcisnąć jakiś karton? a wcześniej odebrać z księgarni pucki?..w sobotę pewnie tak jak otwarte księgarnie są:oops: ...ale Ty masz dwa psy to pewnie dopa blada... Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 LALUNA napisał(a):Lamia czy wezmiesz od Gamonia kontenerek? czy masz jakiś swój? Aga prosze o potwierdzenie ze wszystko dograne w Ostródzie Mam koci, zmieści się? Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 LALUNA napisał(a):Lamia czy wezmiesz od Gamonia kontenerek? czy masz jakiś swój? Aga prosze o potwierdzenie ze wszystko dograne w Ostródzie nic narazie nie mogę potwierdzić....jak dogram to potwierdzę Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):tel do mnie 505222207 schronisko Lubajny 2 Ostróda jakim samochodem jedziesz? pyatm ponieważ dziś molosy zrzuciły u pucki w księgarni 30o kg karmy dla Ostródy i trzeba będzie do drobnymi kroczkami zwozić do Ostródy... dałabyś radę wcisnąć jakiś karton? a wcześniej odebrać z księgarni pucki?..w sobotę pewnie tak jak otwarte księgarnie są:oops: ...ale Ty masz dwa psy to pewnie dopa blada... Skaczę po wątkach i właśnie przeczytałam, ze jednak z jednym jedziemy do Pasłęka (jamnisia ma juz domek). Autko nie za wielkie (renault clio) ale mogę coś zapakować: kiedy, gdzie i o której? Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Jak macie koci dla wielkosci sredniego sznacera to bedzie dobry:eviltong: A jakby co to podajcei sedalin Morganie to bedzie słodko spać w błogiej nieświadomosci ZE WŁASNIE ODMIENIA SIĘ JEJ ŻYCIE:loveu: KOCHANE CIOTECZKI I WUJKOWIE. PROSZE O CHOJNOSC I JAKIEŚ GROSIKI.:modla: Kto wykupi Morgane ? 15 zł? To na AFN Kto się jeszcze dorzuci do paliwa dla Lami2 coby chociaż tak jeszcze dobic po trochu do 70 zł od Pokera mamy obiecane 20 zł, czyli jeszcze zbieramy 50 zł Kto sie dołoży do budy dla Morgany? Do Dorothy Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czyli ja wrzucam swój koci transporterek do autka ... :cool3: Quote
Agata69 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 1. czy ktoś dzwonił do joasi, żeby nie blokować jej soboty, bo rozumiem, że rezygnujemy z pierwotnego planu (zresztą ten drugi jest leprzy, im mniej pośredników tym lepiej dla Morgany)? 2. ponawiam prośbę o numer konta lub kont na jakie trzeba wpłacać pieniądze. Ja chętnie wykupię Morganę + na odpchlacz dla Lejli = łącznie mogę wysłać 40 zł 3. rozumiem że Laluna przejmuje koordynację całości - i bardzo dobrze 4. przypominam że mogą być kłopoty z wyprowadzaniem psiny na spacer, bądźcie czujni 5. przepraszam jesli przynudzam, ale ja jestem matka dzieciom i wydaje mi się że jak sama wszystkiego nie przypilnuję to świat się zawali Quote
Dorothy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Agata witamy w klubie mnie sie tez wydaje ze jak nie wkrocze i nie uporzadkuje od rana do wieczora to sie zawali.:evil_lol: ale tu sie nie wtracam akurat mam... klopty rodzinne, pogrzeb. :-( dlatego dziekuje Lalunie za trzymanie reki na pulsie Morgany :-) Aga moje dane na pw posylam, a wymiary moge opublikowac tutaj i tak nikt nie uwierzy:eviltong: nr buta 37:evil_lol: czy Laluna dzwonila do Moka1 zwolnic ja z urlopu w poniedzialek?? D Quote
Recommended Posts