Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 to w jakich godzinach to trzeba ustalic z Moka1, poniewaz psica pojedzie do niej. awaryjny plan B jak to nazwalas Laluna bedzie kosztowal dodatkowa kase, bo dla mnie to kolejny wyjazd do Warszawy, a 14 BEDE w Warszawie. I tylko musialabym zamienic pociag na samochod. Jesli jednak sie nie uda pojade edrugi raz, nie ma wyjscia, no co zrobimy? Wciaz licze ze sie znajdzie jakis warszawiak dla ktorego zycie Morgany warte bedzie 1-dniowej wycieczki do Ostrody i spowrotem. Ale widze ze Warszawa woli inne wycieczki, bardziej relaksacyjne:p Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dorothy , zróbcie coś z tym tytulem :mad:Trzeba dopisać , że potrzebny transport , czy coś . Ludzie przelatują po stronie i nikt nie czyta o co naprawdę chodzi :cool1: Myśmy Frytkę tak wyeksponowali i udalo się . Tytul trzeba dostosowywać do sytuacji . Quote
Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To moze tylko Laluna, a ona ma chore oko i nie siedzi przed kompem :-( Quote
monita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BIANKA1']O cioteczka od sznaucerów się zjawiła :multi: Dorothy chce dać jej tymczas ;) Potrzebna pomoc przy wyjęciu ze schronu w Ostrodzie , umyciu i transporcie do Warszawy na 14 maja Potrzebna kasa na utrzymanie , kojec i bude bo Dorothy ma 5 psów i nie wyrabia finansowo To tak w skrócie :evil_lol: Dzięki za przybliżenie informacji :p Oj, to trzeba pomóc Dorothy :roll: Już transport szykujecie nawet ;) Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='monita']Dzięki za przybliżenie informacji :p Oj, to trzeba pomóc Dorothy :roll: Już transport szykujecie nawet ;) Tylko brakuje jeszcze ludzia , co by ja z Ostrody ze schronu zabral i do Warszawy przywiozl :shake: Quote
LALUNA Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Tytuł zmieniony A ja mam zapalenie tęczówki :placz: Dorothy czy w planie awaryjnym B nie mogłabys przesunać o te pare dni wizyty u Garncarza? MNie tez bys mogła wziasc jak on taki specjalista od oczu.:evil_lol: U weta krócej sie czeka, teraz miałam po znajomosci wizyte:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tytul super :loveu: Laluna , Ty powinnaś z moim synem rękę sobie podać :evil_lol: Mial operację w tym samym czasie co Roki . Roki ma ładniejszą bliznę i szybciej mu się wygoiło . Syn powiedzial , że następnym razem pójdzie na operacje do weta :diabloti: Quote
Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wiec nie wiem, Klusiek czeka juz dlugo :-( moze moglabym ALE musialabym znac dokladne daty KIEDY Czoko moglaby przywiezc Morgane ? w jaki dzien? ew. w jaki dzien mąż Moka1 wraca z tej delegacji? wtedy bym wiedziala na jaki dzien prosic o wizyte, wiem ze dr Garncarz jest b. zajety ale jak mu powiem ze chce zabrac jeszczev jedna bide moze sie zlituje...:-( do Moka1 napisze smsa Czoko koachana a Ty kiedy? transporter moze kto z Wawy pozyczy jak glosno zakrzyczymy?? Quote
LALUNA Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 może Czarna Anda by miała pożyczyć transporter:razz: Taa do weta szybciej sie mozna dostac i mniejsze kolejki. Wizyta tez taniej wychodzi Quote
Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no jak widac/.....:placz: na hopaniu wątków sie konczy... Quote
gamoń Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Transporterek -na kilka dni moge uzyczyc .Jest troszeczke większy niz dla kici.Nie wiem wprawdzie czy nie bedzie za mały.Niestety nie mogę go ofiarowac ,ponieważ Rybon36 -nasza kochana dogomaniaczka mi nogi z d.... powyrywa jak jej nie oddam.;) W razie czego moge sunię z dogomaniaczką ,która ja bedzie wiozła przenocowac.;) Quote
Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kto poswieci 1 dzien zeby uratowac zycie Morgany??? blagam... gamon dzieki za pomoc! prosze rozpusc wici moze znajdzie sie ktos kto poswieci 1 dzien by pojechac po Morgane :-( Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Prosimy, kto może przyjechać po Morganę, Warszawiacy pomóżcie ! :modla::modla: Quote
gamoń Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mateusz a może Przemek mógłby ja zabrac ze schronu np.13.05.07 .Przywieźc do W-wy.mógłby u mnie przenocowac albo jakby nie mógł bądź nie chciał wrócić.Ja moge Morgane przenocować. Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 gamoń napisał(a):Mateusz a może Przemek mógłby ja zabrac ze schronu np.13.05.07 .Przywieźc do W-wy.mógłby u mnie przenocowac albo jakby nie mógł bądź nie chciał wrócić.Ja moge Morgane przenocować. raczej chyba nie, bo Przemek jedzie w sobotę z Sabą od nas ze schroniska do Wrocławia i tam bedzie nocował chyba wiec nie wiem.... Quote
Dorothy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Saba to ma szczecie... Blagam niech ktos da odrobine szczecia Morganie i pojedzie z nia z Ostródy do Warszawy... Albo z Warszawy pojedzie ja odebrać w Ostródzie i wróci z nia do Warszawy... popatrzcie Wroclaw jest o tyle dalej, a jednak ktos moze pojechac z psem... a Morgana?? :placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nie wiem czy w ta sobotę patch75 jedzie do Warszawy, napisze do niej Pw i dam znać wieczorem... Quote
LALUNA Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Patch jechała w te sobote, wobec czego wedle moich obliczeń to bedzie dopiero za dwa tygodnie jechac Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Może wyszukać wszystkich Warszawiaków z dogo i porozsylać pw z prośbą o pomoc? Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 BIANKA1 napisał(a):Może wyszukać wszystkich Warszawiaków z dogo i porozsylać pw z prośbą o pomoc? jakbys mogla to zrób tak, proszę. Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 matusz5 napisał(a):jakbys mogla to zrób tak, proszę. Tylko że ja jestem z Wroclawia . Jak wyślę pw do dostanę odpowiedz i co . O co mam sie dogadywać :shake: Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 LALUNA zajmiesz sie tym ??? ja dopiero na dogo bede wieczorem... Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 BIANKA1 napisał(a):Tylko że ja jestem z Wroclawia . Jak wyślę pw do dostanę odpowiedz i co . O co mam sie dogadywać :shake: chodzi o transport z Ostródy do Wawy w sobotę... spadam Quote
Recommended Posts