Dorothy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dobra niewazne odwoluje, Lamia bedzie w wawie dopiero poznym wieczorem, W takim razie wszystko zostaje po staremu, jade autem w poniedzialek po Morgane. a gamonie spokojnie wykapia Morgane :-) Moka1 bede Cie w poniedzialek niepokoic telefonami gdzie jestem i dlaczego sie zgubilam:placz: d Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Agata69 napisał(a):trochę szkoda że Dorothy zostawi Morganę od razu z kimś obcym, trochę to dziwne. Nie zostawi. Chciała ją troche szybciej odebrac, bo bedzie koło Warszawy w niedziele i wtedy nie musiałaby sama prowadzic autka tylko zajac sie Morgana. Jednak skoro sie nie dało zgrać, odbiera ją w poniedziałek po wizycie u dr Garncarza. Bedzie jej trudniej bo bedzie mieć dwa psy. A jeden dzień juz i tak by nie zrobił róznicy, bo teraz dla Morgany i Lamia, i Gamoń i Dorothy to też obce osoby. Ona najpierw musi zaakceptować swoje włosci, bude, kojec zanim zaufa człowiekowi jeszcze troche upłynie czasu. Jedzenie i tak pewnie bedzie pod nieobcnosć człowieka. Quote
Agata69 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Rozumiem, zresztą przemyślałam i jak widzicie skasowalam posta. Chyba się trochę denerwuję. Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Agata69 napisał(a):Rozumiem, zresztą przemyślałam i jak widzicie skasowalam posta. Chyba się trochę denerwuję. Tez się denerwuje :diabloti: A musieliśmy sie rozminąć.;) Oj zeby to już była niedziela. Bardzo się boję aby wszystko było bez problemów. Aby Morgana była przygotowana do drogi, aLAmia ją szczeslwiei dowiozła. Aby Gamon się udało bezkolizyjnie przechować i aby Dorothy dotarła z nia do domu. I oby okazało sie ze bedzie szbko łatwo i bezboleśnie. Ale najważniejsze że to już tak niedługo i jest szansa. No to kiedy bedzie ta niedziela:razz: Quote
Dorothy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 spokojnie. Ja to sie dopiero denerwuje!!!:help1: ale nic to. w razie czego pomozecie. Quote
BIANKA1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dorothy , a ja się bardziej denerwuję jak Ty będziesz sama prowadzić . Tak daleko , dwa psy , jeden niewidomy ( czy Olinek spokojnie jedzie ? ) , drugi obcy , trudny , niewiadomy . Bardzo mi Ciebie szkoda , to kawał drogi .Dasz rade ? Quote
Poker Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 musi dać radę:evil_lol:,będziemy Dorothy wspomagać wirtualnie,przesyłając dobre myśli.Musi sie udać:lol:. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ...a ja bardzo bym chciała tylko znać godzinę odbioru Morgany w niedzielę...nie mówię, że precyzyjnie...ale w granicach jakich...czy np. po 12.00 czy po 16.00 ..... co mam powiedzieć kierownictwu o której mogą się spodziewać tel. z prośbą o przyjazd do schronu....przeciez nie zablokuję całej niedzieli ludziom...którzy mają jeden dzień w tygodniu wolny...i małe dziecko... lamia...? lamia podam Tobie także numer to p. Ewy (kierowniczki) do której trzeba będzie zadzwonić jak już będziesz albo dojeżdżać albo pod schroniskiem :) Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Dorothy , a ja się bardziej denerwuję jak Ty będziesz sama prowadzić . Tak daleko , dwa psy , jeden niewidomy ( czy Olinek spokojnie jedzie ? ) , drugi obcy , trudny , niewiadomy . Właśnie Dorothy tylko bez szaleństw i napewno Olinkowi nie pozwól prowadzić:mad: Co najwyżej moze Cię pilotować :evil_lol: Lamia o której bedziesz odbierać Morgane?:razz: Quote
aniac50 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witam !Zgodnie z obietnicą przelałam na konto AFN 30-ci zł.dla Morgany.Bardzo mi przykro,że tak mało ,ale nie mogę {przynajmniej na razie }więcej.Kciuki zacisnę w odpowiednim czasie i mam nadzieję ,że wszystko pojdzie bez komplikacji.Pozdrawiam WSZYSTKICH którzy tak bardzo chcą pomóc Morganie!!!!!Musi się cała akcja udać - innej opcji nie ma, po prostu, nie ma !!!!! Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 aniac50 napisał(a):Witam !Zgodnie z obietnicą przelałam na konto AFN 30-ci zł.dla Morgany.Bardzo mi przykro,że tak mało ,ale nie mogę {przynajmniej na razie }więcej.Kciuki zacisnę w odpowiednim czasie i mam nadzieję ,że wszystko pojdzie bez komplikacji.Pozdrawiam WSZYSTKICH którzy tak bardzo chcą pomóc Morganie!!!!!Musi się cała akcja udać - innej opcji nie ma, po prostu, nie ma !!!!! Dzięki Aniac Niech Ci nie bedzie przykro, każdy grosik sie liczy. A jak to mówią grosz do grosza i zbierze sie miarka. Tym bardziej ze i trzeba bedzie o sterylce pomysleć i szczepieniach. Bo Morgana tylko na wscieklizne jest zaszczepiona. Każdy grosik jest ważny. A kciuki, trzymaj trzymaj. Przydadza sie. LAmia o której zabierasz Morgane? :razz: Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dzwoniłam do lamii i jesteśmy plus minus umówione na odbiór między 16.00 a 19.00 ... i tak Ewa będzie czekała na telefon ... Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):dzwoniłam do lamii i jesteśmy plus minus umówione na odbiór między 16.00 a 19.00 ... i tak Ewa będzie czekała na telefon ... Czyli trzymamy kciuki od 16 do 19 :diabloti: Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 LALUNA napisał(a):... A potem jeszcze wogóle cos poczuje? :evil_lol: bo jakby miała stracić węch do końca życia to mogłaby nam nie wybaczyć ona albo mąż jak Lamia by ugotowała jakiś obiadek :lol: Oj, jak mi się marzy czasem stracić węch przy moich budrysach :evil_lol: a co do gotowania, to ja stoję przy kuchni tylko dla psiaków. u nas obiadków dla męża się nie praktykuje, dwie ręce ma ... niech sobie gotuje - równouprawnienie przcież mamy :cool3: Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 u nas obiadków dla męża się nie praktykuje, dwie ręce ma ... niech sobie gotuje - równouprawnienie przcież mamy :cool3: Łaaa toś mi zaimponowała. I godzi sie na to? :razz: Nie żebym ja gotowała :evil_lol: Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czytam teraz posty (bo nie było mnie przy kompterze) i widzę, że Dorothy miała plan odebrać Morganę w niedzielę, jak pisała do mnie to pytała tylko o godzinę przyjazdu. Jak trzeba to ja przecież włączę dopalacze i dolecę na którą trzeba. Kolejna sprawa to sterylka, nie wiem jak tam z kasą u Dorothy ale gdyby Gamoniek mógł Morganę przetrzymać to ja mogę sterylkę za darmo w Warszawie załatwić. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pisałam już o tym wcześniej....napisze jednak jeszcze raz....istnieje szansa, że Morgana ma cieczkę...większośc suń w schronisku ją ma...więc według zasady stadnej prawdopodobnie ma ją Morgana....dlatego chyba ta sterylka na miejscu może być mocno niemożliwa ;) ...oczywiście Morgana mogła się zaprzeć...i nie ma cieczki...okaże się.... Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 A mi zjadło post. Sterylka raczej teraz odpada. Nie bedziemy Gamoniowi zawracać głowy a i lepiej aby Morgana najpierw doszła do siebie. Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No tak, pewnie macie racje :) a ja dostałam wpłatę na konto, bardzo dziękuję Figusi :lol: Quote
Agata69 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 co do gotowania, to ja stoję przy kuchni tylko dla psiaków. u nas obiadków dla męża się nie praktykuje, dwie ręce ma ... niech sobie gotuje - równouprawnienie przcież mamy :cool3:[/quote] Gdzie się takich mężów znajduje? ja codziennie jadę dwa dania plus deser, podaje do stołu i sprzątam. Jeszcze dostaję ochrzan że odchodzę do komputera. Quote
Dorothy Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no to jednak jestem przy kompie sterylka?? w cieczce chyba nie wolno?? w kazdym razie zrobie jak tylko to bedzie mozliwe, mam samce w domu, wiec bede prosila o sciepe tak czy siak. sterylka 300 zl ale moze z 50 zl utarguje:razz: Quote
aniac50 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 LALUNA napisał(a):Czyli trzymamy kciuki od 16 do 19 :diabloti: TRZYMANIE ZAŁATWIONE !!!!!!! Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Agata69 napisał(a):co do gotowania, to ja stoję przy kuchni tylko dla psiaków. u nas obiadków dla męża się nie praktykuje, dwie ręce ma ... niech sobie gotuje - równouprawnienie przcież mamy :cool3: Gdzie się takich mężów znajduje? ja codziennie jadę dwa dania plus deser, podaje do stołu i sprzątam. Jeszcze dostaję ochrzan że odchodzę do komputera. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie się takie żony znajduje? :evil_lol: Mój robot chodzi na pizzy (bo ma pod pracą) a deser, jak nie pada, to 3 uliczki dalej, no i jeszcze teściowa nam coś w brzuchy wrzuci. Nie sprzątam, wychowuję 6 psów, więc to chyba zrozumiałe, że nie mam czasu :razz: . Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 w kwestii gotowania.... lamia podaję rękę...tez nie gotuję....chyba że mam natchnienie...gotuję tylko psom (nawet dzieci jada na słoiczkach :evil_lol: mają większe urozmaicenie chociaż...;)) Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dorothy napisał(a):no to jednak jestem przy kompie sterylka?? w cieczce chyba nie wolno?? w kazdym razie zrobie jak tylko to bedzie mozliwe, mam samce w domu, wiec bede prosila o sciepe tak czy siak. sterylka 300 zl ale moze z 50 zl utarguje:razz: Podczas cieczki absolutnie, min. 2 tyg. po niej (nie doczytałam wcześniejszych postów, sorki). Quote
Recommended Posts