Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zaniosłam Śrutce obiadek, zjadła bardzo szybko - chyba smakowało. A potem poszła ze swoją ulubioną opiekunką posprzątać kotkom :p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrawa jest niesamowita , ma OGROMNE serce :) otwarte na Śrutkę szeroko. Szkoda tylko że sunia nie polubiła się z jej pieskiem bo domek już by był.

Posted

Dzięki Dorothy że zajrzałaś. Śrutka niestety szczeka na niego intensywnie , ona tak ostrzega wszystkie psy żeby trzymały się od niej z daleka. A pies Dobrawy jest taki że atakuje inne psy jeśli te na niego szczekają :(

Posted

A Śrutunie zlał okrutnie deszcz. Padało okropnie a ona nie chciała wracać. Rozlazły mi się psy po łące ( moje 2 i Śrutka ) Trochę mnie to wystraszyło. Śrutka jak nie chce wracać to zaczyna uciekać w drugą stronę . Maszka udawała głuchą a Sari ogólnie spuszczona ze smyczy nie reaguje na nic .

Posted

Patia dzięki !! Super klatka
Śrutka ma znowu biegunkę :( Dr się to nie podoba. Zanosłam jej śniadanie ale niestety tylko dziubnęła bo ma głodówkę. Jedzonko poszło do lodówki :(

Posted

Śrucia znowu zrobiła taką kupę że :(:(:( co się dzieje ??
Lało rano , spacerek był krótki ale 30 minut głaskania i masażu napewno dobrze jej zrobiło.

Posted

Agnisia =) napisał(a):
I co z psiurką?
Co mówi vet, czy ona ma szanse chodzić normalnie?

nic nie da się powiedzieć na 100%. BIegać prawdopodobnie nigdy nie będzie jak inne psy ale teraz chodzi całkiem fajnie , troche koślawo no ale łapki niestety są już takie powykrzywiane i z tym nic sie nie da zrobić. Jest duża poprawa i z tego sie cieszymy.