Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy że pomagasz Śrutce ! Pieniążki bardzo potrzebne. To chyba z Tobą rozmawiałam mailowo bo kojarze nicka. Fajnie że jestes z nami.
Najsmutniejsze jest to ze nadal nie mamy domku dla Śrutki na horyzoncie :(

Posted

nie ma problemu :) ona uwielbia jak się nią zajmujemy , tylko szkoda żę nie ma kogoś jednego jedynego na zawsze :( Śrutka już tyle przeszła naprawdę bardzo potrzebuje miłości.

Posted

To straszne, ze nikt się nie interesuje. Tak bardzo zakochałam się w tej suni, tak mi jej żal. Podłośc ludzi nie zna granic, wogle wstyd mi, ze jestem człowiekiem, bo ludzie potrafią tylko krzywdzic, chociaż jest garstka ludzi takich co my, którym los biednych zwierząt nie jest obojetny.

Posted

boi się szczeka i panicznie się boi ale to można zaleczyć, do moich się już przyzwyczaiła :) trochę to trwało ale jest super :) a mam 2 suki . Maszkę uwielbia lizać po głowie do Sari ma dystans ale chętnie obserwuje jak ta kopie dziury ;)

Posted

Patia napisał(a):
Dziewczyny czy Śrutka jest wysterylizowana ? Czy znacie jej stosunek do kotów? Jak się zachowuje w samochodzie , czy wymiotuje?

Mi sie wydaje że Pani kierownik mówiła że wysterylizowana ale jutro jeszcze zapytam żeby sie upewnić. W samochodzie super, lubi podróżować ;) zero wymiotów. nigdy sie nie zdarzyło a troche już przejechała :] Do kotów tak jak do psów, początkowo może warczec, szczekać aby odgonić od siebie bo bedzie czuła zagrożenie. Może też warczeć z zazdrości. Początkowo tak było z kicią która jest w lecznicy.Teraz ją w pełni zaakceptowała i dogdują sie bardzo dobrze. Uważam że jeśli ktoś da jej szansę i czas na zopoznanie sie z innym psem lub kotem to nie będzie problemów.

Posted

Dzięki Patia!!
A Śrucia dzisiaj dużo chodziła :) tarzała się w trawie i bawiła z Maszką :) wylizała ją dokładnie , okładały sie łapami, pyskami podgryzały :) była naprawdę bardzo radosna :) Sari wolała oczywiście kopać dziury ;) myszy są najlepsze na kolację;)
O 20 przyjechała bubu z miską jedzenia którą Śrucia pochłonęła w szybkim tempie :) teraz pewnie sobie smacznie śpi.

Posted

Hund napisał(a):
Dzięki Patia!!
A Śrucia dzisiaj dużo chodziła :) tarzała się w trawie i bawiła z Maszką :) wylizała ją dokładnie , okładały sie łapami, pyskami podgryzały :) była naprawdę bardzo radosna :)

:multi: :loveu: :angel: