_bubu_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Patia napisał(a):Wysyłam Śrutkę do Dziennika . Jest kolejka ale ogłoszenia w Dzienniku dużo dają. Dzieki Patia :loveu: powodzenia Śruteczko ! Quote
_bubu_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Hund napisał(a):Dzięki Patia!! A Śrucia dzisiaj dużo chodziła :) tarzała się w trawie i bawiła z Maszką :) wylizała ją dokładnie , okładały sie łapami, pyskami podgryzały :) była naprawdę bardzo radosna :) Sari wolała oczywiście kopać dziury ;) myszy są najlepsze na kolację;) O 20 przyjechała bubu z miską jedzenia którą Śrucia pochłonęła w szybkim tempie :) teraz pewnie sobie smacznie śpi. oj musze następnym razem nagrać filmik jak sie razem bawią :p Quote
Izabela124. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Koniecznie nagraj filmik. Jak z finansami? Brakuje wam pieniążków? Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Śrucia była dziś rano na łące , leżała na trawce i znosiła mój ciężki humor ( NIE MOGĘ PRZESTAĆ MYŚLEĆ O LEONIE -PROSZĘ POMÓŻCIE NAM GO ZNALEŹĆ) głaskałam ją a ona patrzyła na mnie jakby wiedziała o co chodzi. AFN nie przelało nam pieniążków. Z gotówką istotnie krucho :( Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :multi: :multi: :multi: dostałm dzisiaj przesyłkę z Tczewa :lol: a w niej 3 opakowania tabletek dla Śrutki , które miał dostać najpierw Karol (doberman z naszego schroniska) a teraz dostała je Śrutka od jednej dobrej osoby z dogomani BEATY J. Bardzo Ci dziękuję Beata!!!!:loveu: :loveu: :loveu: TO tabletki z glukozaminą i chondroityną a właśnie glukozaminę Śrutka musi przyjmować. Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Śrutki i swoim. Quote
Izabela124. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Co tam u Śrutki? Wczoraj forumowicze z www.kynologia.com.pl przelali na konto Śrutki 200zł Quote
_bubu_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Izabela124.']Co tam u Śrutki? Wczoraj forumowicze z www.kynologia.com.pl przelali na konto Śrutki 200zł dziękujemy !!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Niestety teraz spacerki są krótkie bo ciągle pada deszcz.. Ale Śrucia ładnie chodzi. No i musze pochwalić ją bo wczoraj na kolacje zjadła ładnie suchą karmę :p Quote
Izabela124. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bardzo się ciesze, ze je suchą karmę, to znaczy, ze zdrowieje maleńka, tak bardzo bym chciała by Śrutka znalażła domek, zakochaąłm się w jej, całuski kochana Quote
BeataJ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hund napisał(a)::multi: :multi: :multi: dostałm dzisiaj przesyłkę z Tczewa :lol: a w niej 3 opakowania tabletek dla Śrutki , które miał dostać najpierw Karol (doberman z naszego schroniska) a teraz dostała je Śrutka od jednej dobrej osoby z dogomani BEATY J. Bardzo Ci dziękuję Beata!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Nie ma za co! Polecam sie na przyszlosc. Powodzenia Srutko! Beata Quote
Hund Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jest za co !! Bardzo dziękuję , jutro rano kolejne odwiedziny naszej poczciwinki :) Quote
_bubu_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 a jutro wieczorem moje odwiedziny. Mam nadzieje ze nie bedzie padać bo nowe foteczki chce zrobić :) Quote
Hund Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Śrucia była przymilna :) położyła się na plecach i łapami prosiła o głaskanie :) miała odwiedziny innej suczki i pieska :) teraz pewnie leży i czeka na Dobrawę i bubu. Quote
Hund Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzisiaj Z Rana Było Jak Zwykle Wygrzewanie Kosteczek Na Słoneczku :) Tarzanie W Trawce I Merdanie Ogonkiem :) Quote
_bubu_ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Właśnie wróciłam od Śrutki, oczywiście znowu zapomniałam zabrać aparat :splat: Śrutka ładnie spacerowała z kolegą Misiem . A potem zjadła kolacje i poszła spać :sleep2: A ja dostałam kolejny rachunek do zapłacenia z lecznicy na 500zł .. Quote
Hund Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Śrutka ma znowu biegunkę :( bidulka Po czym ?? JUż nie wiem co ona może jeść :( Na szczęście humor jej dopisuje i chętnie się bawiła z Maszką . Quote
Marka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 oj bidulka, to kiedy ona nam wreszcie troszkę przytyje, jak ciągle te biegunki i biegunki :shake: Ale i tak ma szczęście mieć taką opiekę - w schronisku pewnie już by była na wykończeniu, a tak - idzie ku dobremu...! :D Quote
Patia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Śrutka na Zwierzaki w Krakowie: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html Quote
Hund Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Patia kochana jesteś !! Dziękuję CI !! Mam tak podły dzień ale jak zobaczyłam kolejne ogłoszenie to zrobiło mi się lżej. Quote
Patia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mam też cos niezwykłego na bazarek , wełniane cukierki :crazyeye: Wystawię wieczorem :p Quote
Patia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Patia napisał(a):Mam też cos niezwykłego na bazarek , wełniane cukierki :crazyeye: JADALNE !:p Quote
Hund Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 wełniane ?? jadalne?? muszę to zobaczyć :) mniam :) Quote
MaxSta Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Napiszcie co je Śrutka i co jadła a jej szkodziło to zobaczymy może coś się da zrobić. Quote
Recommended Posts