jo_joanna Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 zdrowiej, zdrowiej i znajdź domek. Dziewczyny tyle serca i pracy z siebie dają a gdzież ten dom??...... Na allegro wejść sporo ale nawet jednego obserwującego :( Quote
_bubu_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 właśnie gotuje kurczaczka dla Śrutuni :p Quote
Hund Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Śrutka będzie miała obiadek :) a wieczorem mój dyżur ?? Quote
_bubu_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Hund napisał(a):Śrutka będzie miała obiadek :) a wieczorem mój dyżur ?? tak , ten wieczór jest wasz :p jak dam rade to podwioze wam kolacje :razz: Quote
Hund Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 NO mnie ta kolacja nie satysfakcjonuje hahahhahahahahah ;) ale Śrutka bardzo się ucieszy :) Quote
Hund Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zdążyłyśmy ze spacerem przed deszczem :) A spacer polegał na tym że Sari wyszukiwała odpowiednie miejsca , zaczynała kopać i przekazywała robotę Śrutce i Maszy :) . Kiedy one się zmęczyły przychodziła poprawiać po nich dziury :) hahahahah nie wiem o co im chodziło ale pośmiałam się trochę patrząc na to :) Kopanie to hobby Sari ale Śrutka niestety ma chore łapy i robota jej nie szła. Maszka natomiast nie widziała sensu w zabawie więc nią pogardziła. Na koniec przyjechała bubu z kolacją. Śrutka ją pochłonęła szybciutko , a tym szybciej jadła im bardziej kot się nad jej miską oblizywał :) musiałam biedaka też poczęstować bo było mu przykro. Jutro zadzwonię do Pani która już wcześniej wsparła nas puszkami i zaoferowała pomoc jeszcze raz. Quote
Jola_K Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 nowa aukcja: Rysunki i obrazy KLIKNIJ zapraszam do licytacji Quote
Hund Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dzięki Jola że trzymasz rękę na pulsie i bazarki dalej idą :) Quote
Jola_K Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hund napisał(a):Dzięki Jola że trzymasz rękę na pulsie i bazarki dalej idą :) dorywcze to trzymanie na pulsie, ale staram sie jak moge.... Quote
Hund Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ;) ;) ;) Zapraszam na wątek Śruteczki trochę tu ucichło !! Śrutka była ze mną na 40 minutowym spacerku :) potem kiedy odjeżdżałam przyszła Dobrawa i zabrała ją znowu na trawkę :) BUBU Dobrawa może wystąpić w telewizji jesli będzie taka potrzeba. Od wczoraj piesek dostaje nowe leki . Mamy ją obserwować. Na razie dr Agnieszka wstrzymuje rezonans. Quote
_bubu_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zaraz sie wybieram do Śruteczki z obiado-kolacją , ciekawe co tam dzisiaj u niej słychać :p Quote
Patia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wstawiłam ogłoszenie o Śrutce na nowy blog adopcyjny utworzony przez Kiwi : http://adopcje.blogspot.com/ Quote
_bubu_ Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Patia']Wstawiłam ogłoszenie o Śrutce na nowy blog adopcyjny utworzony przez Kiwi : http://adopcje.blogspot.com/ dziękujemy :multi: Quote
_bubu_ Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Śrutka dzisiaj ładnie spacerowała ale niestety króciutko bo zaczęło padać i musiałyśmy wracać . Ola pamiętaj o skarpetce dzisiaj ;) Quote
Hund Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A ze mną była ponad godzinę na łące bo deszcyku nie było :) z dobrawą też była godzinę :) Jak to dobrze że tak kocha Śrutkę , Jej pomoc jest wielka. Śrutka ładnie chodziła :) chciała się bawić z Maszką i ją zaczepiała. Quote
_bubu_ Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Śrutka spędza niedzielę ze mną na trawce, właśnie się najadła i teraz się opala :p Quote
_bubu_ Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Tak, dzisiaj wyjątkowo się Śrutunia relaksuje w ogródku :p o 20-tej powrót . Quote
Hund Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 _bubu_ napisał(a):Śrutka spędza niedzielę ze mną na trawce, właśnie się najadła i teraz się opala :p A ja spędziłam niedzielę w zimowej czapce , rękawiczkach i kurtce na Orlej Perci :) Cieszę się że Śruteczce udało się wygrzać. :) Quote
_bubu_ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jeśli ktoś mógłby nam przekazać jakieś przedmioty na bazarek dla Śrutki , będziemy mardzo wdzięczne ! Oczywiście dziękujemy bardzo osobom , które do tej pory wsparły nas bazarkami. Quote
Recommended Posts