Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hund napisał(a):
Śrutka będzie miała obiadek :) a wieczorem mój dyżur ??

tak , ten wieczór jest wasz :p jak dam rade to podwioze wam kolacje :razz:

Posted

Zdążyłyśmy ze spacerem przed deszczem :) A spacer polegał na tym że Sari wyszukiwała odpowiednie miejsca , zaczynała kopać i przekazywała robotę Śrutce i Maszy :) . Kiedy one się zmęczyły przychodziła poprawiać po nich dziury :) hahahahah nie wiem o co im chodziło ale pośmiałam się trochę patrząc na to :) Kopanie to hobby Sari ale Śrutka niestety ma chore łapy i robota jej nie szła. Maszka natomiast nie widziała sensu w zabawie więc nią pogardziła.

Na koniec przyjechała bubu z kolacją. Śrutka ją pochłonęła szybciutko , a tym szybciej jadła im bardziej kot się nad jej miską oblizywał :) musiałam biedaka też poczęstować bo było mu przykro.

Jutro zadzwonię do Pani która już wcześniej wsparła nas puszkami i zaoferowała pomoc jeszcze raz.

Posted

;) ;) ;) Zapraszam na wątek Śruteczki trochę tu ucichło !!

Śrutka była ze mną na 40 minutowym spacerku :) potem kiedy odjeżdżałam przyszła Dobrawa i zabrała ją znowu na trawkę :)

BUBU Dobrawa może wystąpić w telewizji jesli będzie taka potrzeba.

Od wczoraj piesek dostaje nowe leki . Mamy ją obserwować. Na razie dr Agnieszka wstrzymuje rezonans.

Posted

A ze mną była ponad godzinę na łące bo deszcyku nie było :) z dobrawą też była godzinę :) Jak to dobrze że tak kocha Śrutkę , Jej pomoc jest wielka.
Śrutka ładnie chodziła :) chciała się bawić z Maszką i ją zaczepiała.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Śrutka spędza niedzielę ze mną na trawce, właśnie się najadła i teraz się opala :p

A ja spędziłam niedzielę w zimowej czapce , rękawiczkach i kurtce na Orlej Perci :) Cieszę się że Śruteczce udało się wygrzać. :)

Posted

Jeśli ktoś mógłby nam przekazać jakieś przedmioty na bazarek dla Śrutki , będziemy mardzo wdzięczne !
Oczywiście dziękujemy bardzo osobom , które do tej pory wsparły nas bazarkami.