Marka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hund napisał(a):A Śrutunia robi postępy w chodzniu!! Przydałoby się jakieś zdjęcie żeby to uwiecznić. :) Bo pewnie nie wierzycie :):):) :multi: filmik, filmik by się przydał! :lol: Quote
Hund Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Filmik by się przydał ale ja nie mam czym go nakręcić :( Quote
_bubu_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Pozdrowienia od Śrutuni :lol: I z kolegą Misiem : A Misiu zaprasza tutaj :p : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68847 Quote
jo_joanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 oooojjjj widzę, że należy zmodyfikować zdjęcia Śrutki na allegro, jutro to zrobię z przyjemnością. Śliczna jest!! :loveu: Quote
_bubu_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dorothy napisał(a):Jaka ona przesliczna!!!! to prawda , Śrutunia pięknieje z dnia na dzień :loveu: Quote
Hund Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Futerko błyszczące :) oczka pełne radości :) i nóżki coraz lepsze :) Tylko gdzie jest domek?? Quote
Agnisia =) Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Przepraszam, że pytam bo pewnie już o tym była mowa, ale gdzie obecnie znajduje się Śrutka? Quote
_bubu_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Agnisia =) napisał(a):Przepraszam, że pytam bo pewnie już o tym była mowa, ale gdzie obecnie znajduje się Śrutka? W Bielsku-Białej Quote
_bubu_ Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Przypominam, że zbieramy na opłacenie hoteliku :p Quote
Jola_K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jestem w szoku :shock: :mdleje: Srutka sama stoi na lapkach leczenie przynosi efekty, ale jest potwornie drogie, prosimy o pomoc Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Agnisia =) napisał(a):Przepraszam, że pytam bo pewnie już o tym była mowa, ale gdzie obecnie znajduje się Śrutka? Jesteś z Żywca więc może masz ochotę na spacerki ze schroniskowymi kolegami Śrutki?? Quote
iczing Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kochana Hund jakie dobre wiadomości o Śrutce... ona ma bardzo dużą szansę żeby chodzić... może powolutku i bez podskoków... i to dzięki tobie, jesteś wspaniala... napisz czy pieniążki dotarly i co by się przydalo ? Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Iczing nie zachwalaj mnie, bo to nie moja zasługa. Razem z bubu i Basią dbamy o rozwój psychiczny ale co do nóżek to rola doktora :) i tu ukłony w jego stronę że idziemy do przodu!! Jak tylko dojdzie tam znać oczywiście. Pozdrawiam Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hund napisał(a):Futerko błyszczące :) oczka pełne radości :) i nóżki coraz lepsze :) Cudna psina .... i na moje oko moze miec najwyzej 5 lat. Przeciez to mloda jeszcze mordka jest , bez oznak siwizny. Przed sunia jeszcze dlugie , szczesliwe zycie .... pelne spacerow i harcow, bo widac, ze dzieje sie coraz lepiej ! Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jest coraz lepiej to fakt :) Bardzo się cieszę :) wieczorem zabiorę ja na łąkę razem z moimi pieskami, po południu będzie u niej bubu z Misiem :) Miś już po fryzjerze , podobno wygląda super :) ciekawe czy Śrutka go pozna ?? Quote
Marka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ślicznooości!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hund Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Śrutka miała dzisiaj gorszy dzień. Nie chciała chodzić więc było noszenie i głaskanie . Pojadła troszkę trawki i powarczała z zazdrości na Maszkę kiedy ją głaskałam :) Maszka omijała ją szerokim łukiem . Quote
Hund Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A dzisiaj kolejny dzień niezbyt dobrej formy :(:(:( to przez pogodę . leje i jest bardzo wilgotno :( Posiedziałyśmy ze Śrutką godzinkę w samochodzie ta tylnim siedzeniu :) Miejsca starczyło akurat tyle żeby piesek się wygodnie wyłożył. A w trakcie delikatnego jednostajnego głaskania zaliczył krótkie spanko z półprzymknietymi oczkami :) Quote
jo_joanna Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Śruteczka ma nowe allegro, z nowymi fotkami, są bardziej optymistyczne. Dziewczyny, może zmodyfikujecie jeszcze tekst? Jakoś ten mi nie pasuje do tych fotek na trawce.... Jeśli coś wymyślicie, wyślijcie mi PW. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=202203744 Quote
_bubu_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 jo_joanna napisał(a):Śruteczka ma nowe allegro, z nowymi fotkami, są bardziej optymistyczne. Dziewczyny, może zmodyfikujecie jeszcze tekst? Jakoś ten mi nie pasuje do tych fotek na trawce.... Jeśli coś wymyślicie, wyślijcie mi PW. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=202203744 wyslalam opis na priwa Quote
evita. Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dziewczyny, jestem pod ogromnym wrażeniem metamorfozy jaką przeszła Śrutka ( i w sensie "fizycznym" i "psychicznym"). To aż nieprawdopodobne :multi: Oby wszystko dalej układało się tak jak do tej pory :kciuki: P.S. Obecna pogoda rzeczywiście nie jest sprzyjająca, ale mam nadzieję że jak te deszczowe dni miną to Śrutka poczuje się o wiele lepiej :loveu: Quote
Hund Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dzisiaj miała lepszy dzień :) i chętnie zwiedzała teren :) już samotność jej doskwiera bo piszczy jak się ją chce zostawić :) Quote
_bubu_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Ja nie widziałam jeszcze Śrutki w takiej dobrej kondycji jak dzisiaj , nawet przychodziła na zawołanie :razz: Quote
Recommended Posts