Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund napisał(a):
A Śrutunia robi postępy w chodzniu!! Przydałoby się jakieś zdjęcie żeby to uwiecznić. :) Bo pewnie nie wierzycie :):):)

:multi: filmik, filmik by się przydał! :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Przepraszam, że pytam bo pewnie już o tym była mowa, ale gdzie obecnie znajduje się Śrutka?

Jesteś z Żywca więc może masz ochotę na spacerki ze schroniskowymi kolegami Śrutki??

Posted

Kochana Hund
jakie dobre wiadomości o Śrutce...
ona ma bardzo dużą szansę żeby chodzić... może powolutku i bez podskoków... i to dzięki tobie, jesteś wspaniala...
napisz czy pieniążki dotarly i co by się przydalo ?

Posted

Iczing nie zachwalaj mnie, bo to nie moja zasługa. Razem z bubu i Basią dbamy o rozwój psychiczny ale co do nóżek to rola doktora :) i tu ukłony w jego stronę że idziemy do przodu!!

Jak tylko dojdzie tam znać oczywiście. Pozdrawiam

Posted

Hund napisał(a):
Futerko błyszczące :) oczka pełne radości :) i nóżki coraz lepsze :)

Cudna psina .... i na moje oko moze miec najwyzej 5 lat. Przeciez to mloda jeszcze mordka jest , bez oznak siwizny.
Przed sunia jeszcze dlugie , szczesliwe zycie .... pelne spacerow i harcow, bo widac, ze dzieje sie coraz lepiej !

Posted

Jest coraz lepiej to fakt :) Bardzo się cieszę :) wieczorem zabiorę ja na łąkę razem z moimi pieskami, po południu będzie u niej bubu z Misiem :)
Miś już po fryzjerze , podobno wygląda super :) ciekawe czy Śrutka go pozna ??

Posted

Śrutka miała dzisiaj gorszy dzień. Nie chciała chodzić więc było noszenie i głaskanie . Pojadła troszkę trawki i powarczała z zazdrości na Maszkę kiedy ją głaskałam :) Maszka omijała ją szerokim łukiem .

Posted

A dzisiaj kolejny dzień niezbyt dobrej formy :(:(:( to przez pogodę . leje i jest bardzo wilgotno :( Posiedziałyśmy ze Śrutką godzinkę w samochodzie ta tylnim siedzeniu :) Miejsca starczyło akurat tyle żeby piesek się wygodnie wyłożył. A w trakcie delikatnego jednostajnego głaskania zaliczył krótkie spanko z półprzymknietymi oczkami :)

Posted

Dziewczyny, jestem pod ogromnym wrażeniem metamorfozy jaką przeszła Śrutka ( i w sensie "fizycznym" i "psychicznym"). To aż nieprawdopodobne :multi: Oby wszystko dalej układało się tak jak do tej pory :kciuki:
P.S. Obecna pogoda rzeczywiście nie jest sprzyjająca, ale mam nadzieję że jak te deszczowe dni miną to Śrutka poczuje się o wiele lepiej :loveu: