Hund Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dzisiaj kolejny dobry dzień :) Śrutka miała rano wiele energi i była bardzo zadowolona dopóki nie dostała tabletki :( obraziła się nawet na mnie i obróciła się i ruszyła w przeciwnym kierunku ....dobrze że płot był niedaleko i to ją zatrzymało bo szła naprawdę szybciutko :) A później już nie było czasu na grymasy ponieważ pojechałyśmy do telewizji na nagranie :) i teraz Śrutka z ekranu szuka domku :) Quote
jo_joanna Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 myślę, że Śrutka ma szansę zostać gwiazdą telewizyjną:loveu: , a na pewno ma znaczenie większe szanse na domek! Trzymam kciuki! Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Po wczorajszym nagraniu w telewizji był tylko jeden telefon ....:( W dodatku od mojej mamy z pretensjami , że nie powiedziałam że byłam w telewizji ..... Nie mamy kablówki ale koleżanka mamy widziała mnie w programie ze Śrutką . Dostałam tez 2 smsy od pana , któremu żal jest pieska i życzy mu szybkiego znalezienia domku. A Śruteczka dzisiaj pełna energi zrobiła mały obchód po okolicy dopóki jakis przechodzący facet cos do niej nie powiedział. :( Podkuliła ogon i zaczęła bardzo szybko uciekać w stronę hoteliku :( Ona się boi mężczyzn oraz samochodów , które jadą blisko niej ucieka od nich w popłochu. Quote
Hund Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ja nie wiem o co chodzi ale przy mnie Śrutka najczęściej rozwala się na trawce i leży na grzbiecie brzchem do góry :) przy bubu natomiast pokonuje na własnych nogach dosyć duże odległości :) Quote
Jola_K Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 macie okreslone zadania, ty - pieszczoty, bubu - spacerki ;) Quote
Hund Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dzisiaj wieczorem spacerk był również ze mną :) moja Maszka i Sari ja zmobilizowały chyba :) przyszła tez do nas bubu i ma dla wszystkich miłośników Śrutki niespodziankę :) Zostawiłam ją w hoteliku ze łzami w oczach :( tak skomlała żebym jej nie zostawiała że aż było mi przykro. Quote
_bubu_ Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 niespodzinka będzie w postaci filmiku prezentującego jak Śrutka pięknie maszeruje. musze tylko załatwić kabelek do telefonu :p Quote
Hund Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Właśnie odebrałam telefon od Pani , która zaoferowała pomoc Śrutce w postaci puszek z karmą :) Śrutunia jedzonko nadchodzi :) Śrutka nie głoduje ale każda podarowana puszka karmy zwiększa pułap pieniędzy na leczenie. Dzisiaj pani z hoteliku, która ma wielkie sercr :) D. To o Tobie :) ugotowała wielką porcję specjalnie dla naszej psinki. Wielkie dzięki!! Quote
Marka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hund napisał(a):Właśnie odebrałam telefon od Pani , która zaoferowała pomoc Śrutce w postaci puszek z karmą :) Super! :multi: Na pewno będą jej smakowały :D Quote
kon trojanski suwalki Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ================================================= A tu jest bazarek dla naszej slicznej suni - bazarek torebki, ktora wystawialam w aukcji (dla niewidomego pieseczka) a ktora wylicytowala dogomaniaczke Ania_Sonia, ktora przekazala ja na nastepna aukcje - wlasnie dla Srutki. Zapraszamy serdecznie - sliczna torebka a cel jeszcze wspanialszy !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5965136#post5965136 Quote
Hund Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ania_Sonia dziękuję Ci bardzo!!!!!! I Wam wszystkim którzy wspieracie nas choćby duchowo!! Właśnie wróciłam od Śruteczki była z moimi pieskami na spacerku na łąkach. Myślę że moje dziewczyny i ona już się zgrały :) Niestety po takim udanym wieczorze Śrutka nie chciała wracać do hoteliku :( Rozstania są okropne :(:(:( Do jutra maluszku Odebrałam dzisiaj jedzonko od pani która widziała Śruteczkę w telewizji . Pani była tak dobra żę kupiła dużo puszek i jedzonka starczy na tydzień!!!!!!!!!!! To wspaniale , teraz każda złotówka jest ważna ponieważ pierwsza rata którą mamy zapłacić za leczenie i pobyt w hoteliku wynosi 530 zł Quote
_bubu_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Zdjęcia Śrutki z czwartkowego pikniku nad jeziorkiem : Pokazuję język koledze Misiowi :p przechadzka I odpoczynek w trawce :p Quote
Hund Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 dzięki bubu :) jutro jak będzie pogoda biorę ją z moimi pieskami na piknik :) dzisiaj jak zwylke płakał kiedy odchodziłam :( Quote
Jola_K Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 zapraszam na aukcje dla Srutki :multi: :multi: Figurka i ramki. KLIKNIJ Filiżanki i cukierniczka KLIKNIJ :) cdn... Quote
Hund Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zaraz do Ciebie jadę piesku :) Okropna burza przeszłą :) można ruszać na trawkę :) mokra bo mokra ale to bez znaczenia :) kocyk nam pomoże ... Quote
Jola_K Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 nad nami tez przeszla burza, dawno takiej nie bylo, centralnie nad nami :nerwy: popsulo nam telefon i czajnik, w ogole wywalilo korki, dobrze ze net dziala ;) prosze wyglaskac Srutke ode mnie :) Quote
Hund Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 3 godzinki na słonku były wspaniałe :multi: miałam obstawę a każdej strony wpostaci jakiegoś psiaka :lol: Śruteczka zamiast spacerować wybrała inny wariant ( zresztą ja też :evil_lol: ) wygrzewania w słonku ;) Tego nam po prostu brakowało :) czysta rozkosz, rozluźnienie i odpoczynek :lol: Niestety pogoda się popsuła :mad: i tylko 3 godzinki spędziłyśmy razem. Śrutka została wygłaskana na maxa :evil_lol: od wszystkich :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 obiecana niespodzianka - filmik ze spacerku :) : http://www.youtube.com/watch?v=42pjgw_2w48 Quote
Patia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ogladnęłam filmik ze łzami w oczach :placz: Widać , że chodzenie sprawia jej trudność , może ból ale ten ogonek roztańczony ... Dziewczyny a co z nóżkami ? Może Glukozamina się przyda ? Co mówił lekarz? Zrobiłam bazarek dla suni , jutro jeszcze coś wystawię: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6015677#post6015677 Quote
Hund Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzięki za bazarek ! Śrutka w akcji na pewno wszystkim się spodoba :) Quote
_bubu_ Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 irma - bardzo dziękujemy za wpłatę dla Śrutki ! :multi: Quote
Marka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hund napisał(a):...teraz każda złotówka jest ważna ponieważ pierwsza rata którą mamy zapłacić za leczenie i pobyt w hoteliku wynosi 530 zł Z moich bazarków lada chwila powinno wpłynąć na konto Śrutki ok. 180 zł :) Bardzo się cieszę, że mogłam choć tak pomóc :loveu: Quote
Marka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dopiero teraz obejrzałam filmik ze spacerku Śruteńki - boziu, jaka to słodziutka psina, jak tym ogoneczkiem merda cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dorothy, bubu, Hund - jesteście wieeeelkie, że tak niesamowicie jej pomogłyście!!! :bigok: Quote
Recommended Posts