Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj kolejny dobry dzień :) Śrutka miała rano wiele energi i była bardzo zadowolona dopóki nie dostała tabletki :( obraziła się nawet na mnie i obróciła się i ruszyła w przeciwnym kierunku ....dobrze że płot był niedaleko i to ją zatrzymało bo szła naprawdę szybciutko :)

A później już nie było czasu na grymasy ponieważ pojechałyśmy do telewizji na nagranie :) i teraz Śrutka z ekranu szuka domku :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wczorajszym nagraniu w telewizji był tylko jeden telefon ....:(
W dodatku od mojej mamy z pretensjami , że nie powiedziałam że byłam w telewizji .....
Nie mamy kablówki ale koleżanka mamy widziała mnie w programie ze Śrutką . Dostałam tez 2 smsy od pana , któremu żal jest pieska i życzy mu szybkiego znalezienia domku.

A Śruteczka dzisiaj pełna energi zrobiła mały obchód po okolicy dopóki jakis przechodzący facet cos do niej nie powiedział. :( Podkuliła ogon i zaczęła bardzo szybko uciekać w stronę hoteliku :( Ona się boi mężczyzn oraz samochodów , które jadą blisko niej ucieka od nich w popłochu.

Posted

ja nie wiem o co chodzi ale przy mnie Śrutka najczęściej rozwala się na trawce i leży na grzbiecie brzchem do góry :) przy bubu natomiast pokonuje na własnych nogach dosyć duże odległości :)

Posted

dzisiaj wieczorem spacerk był również ze mną :) moja Maszka i Sari ja zmobilizowały chyba :) przyszła tez do nas bubu i ma dla wszystkich miłośników Śrutki niespodziankę :)

Zostawiłam ją w hoteliku ze łzami w oczach :( tak skomlała żebym jej nie zostawiała że aż było mi przykro.

Posted

Właśnie odebrałam telefon od Pani , która zaoferowała pomoc Śrutce w postaci puszek z karmą :)

Śrutunia jedzonko nadchodzi :)

Śrutka nie głoduje ale każda podarowana puszka karmy zwiększa pułap pieniędzy na leczenie. Dzisiaj pani z hoteliku, która ma wielkie sercr :) D. To o Tobie :) ugotowała wielką porcję specjalnie dla naszej psinki. Wielkie dzięki!!

Posted

Hund napisał(a):
Właśnie odebrałam telefon od Pani , która zaoferowała pomoc Śrutce w postaci puszek z karmą :)

Super! :multi: Na pewno będą jej smakowały :D

Posted

=================================================

A tu jest bazarek dla naszej slicznej suni - bazarek torebki, ktora wystawialam w aukcji (dla niewidomego pieseczka) a ktora wylicytowala dogomaniaczke Ania_Sonia, ktora przekazala ja na nastepna aukcje - wlasnie dla Srutki.
Zapraszamy serdecznie - sliczna torebka a cel jeszcze wspanialszy !!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5965136#post5965136

Posted

Ania_Sonia dziękuję Ci bardzo!!!!!! I Wam wszystkim którzy wspieracie nas choćby duchowo!!

Właśnie wróciłam od Śruteczki była z moimi pieskami na spacerku na łąkach. Myślę że moje dziewczyny i ona już się zgrały :) Niestety po takim udanym wieczorze Śrutka nie chciała wracać do hoteliku :( Rozstania są okropne :(:(:(
Do jutra maluszku

Odebrałam dzisiaj jedzonko od pani która widziała Śruteczkę w telewizji . Pani była tak dobra żę kupiła dużo puszek i jedzonka starczy na tydzień!!!!!!!!!!! To wspaniale , teraz każda złotówka jest ważna ponieważ pierwsza rata którą mamy zapłacić za leczenie i pobyt w hoteliku wynosi 530 zł

Posted

Zaraz do Ciebie jadę piesku :)
Okropna burza przeszłą :) można ruszać na trawkę :) mokra bo mokra ale to bez znaczenia :) kocyk nam pomoże ...

Posted

nad nami tez przeszla burza, dawno takiej nie bylo, centralnie nad nami :nerwy:
popsulo nam telefon i czajnik, w ogole wywalilo korki, dobrze ze net dziala ;)
prosze wyglaskac Srutke ode mnie :)

Posted

3 godzinki na słonku były wspaniałe :multi: miałam obstawę a każdej strony wpostaci jakiegoś psiaka :lol: Śruteczka zamiast spacerować wybrała inny wariant ( zresztą ja też :evil_lol: ) wygrzewania w słonku ;) Tego nam po prostu brakowało :) czysta rozkosz, rozluźnienie i odpoczynek :lol:

Niestety pogoda się popsuła :mad: i tylko 3 godzinki spędziłyśmy razem. Śrutka została wygłaskana na maxa :evil_lol: od wszystkich :evil_lol:

Posted

Hund napisał(a):
...teraz każda złotówka jest ważna ponieważ pierwsza rata którą mamy zapłacić za leczenie i pobyt w hoteliku wynosi 530 zł

Z moich bazarków lada chwila powinno wpłynąć na konto Śrutki ok. 180 zł :) Bardzo się cieszę, że mogłam choć tak pomóc :loveu:

Posted

Dopiero teraz obejrzałam filmik ze spacerku Śruteńki - boziu, jaka to słodziutka psina, jak tym ogoneczkiem merda cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dorothy, bubu, Hund - jesteście wieeeelkie, że tak niesamowicie jej pomogłyście!!! :bigok: