Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dlaczego przy mnie się tylko kładzie?? Ona wyczuwa widocznie nasze emocje :) może ją rozpieszczam??
Ale na tą łapke popatrz proszę :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to widze tak, że jak zaczynam śrutke głaskać to ona zaraz brzuchem do góry i tylko by leżała :razz: a jak odchodze dalej to zaczyna za mną iść :p

Posted

A u mnie jest tak : ja odchodzę a ona piszczy , ja idę coraz dalej a ona coraz głośniej piszczy , ja idę coraz dalej i znikam jej z oczu (obserwując zza krzaków ) a ona wstaje z ledwością robi parę kroków na tych biednych łapkach poczym pada i płacze :( no i ja przychodzę ...

Posted

bylam w lecznicy widzialam Srutke jak na wlasnych lapach wedrowala z Dobrawa na spacer, tak wiec chyba nie jest zle?
To sliczna, cudowna psina, o urcoczej mordce, kochanych oczach, pelna wdzieku i cieplaZ ciekawoscia podeszla dala sie poglaskac po mordeczce, choc nie byla jakas namolna.
Jest naprawde kochana!

Posted

Śrutka ma odleżyny albo odgniaty na poduszkach w przednich łapkach :(

Czy jej już mało cierpienia?? jeszcze dostała kolejne :( może dlatego mało chodzi bo na pewno sprawia jej to ból.:(
Dostała dzisiaj pierwszy dzień specjalne witaminy na wzmocnienie. Wierzę że będzie dobrze.
Może możnaby ją pokazać w ,,Kundlu,, ??

Posted

===================================================

Przed chwila poszly pieniazki (i tu bedzie skopmlikowane ;)
To jest z bazarku mojej torebki, ktora wystawilam dla niewidomego Szmaragda, ktora to torebke wylicytowala Ania-Sonia i przekazala ja na aukcje dla Srutki, ktora to aukcje wylicytowala Angelika8 :lol:

Tak wiec od Cioteczki Angelika8 - 60 zl dla Srutki :multi:

Pieniadze przed chwila zostaly wplacone.
Zdrowiej szybciutko malenka !!!!!!!!!!!!:loveu:

===================================================

Posted

niestety ma coraz większe otarcia poduszek i okolic poduszek więc dzisiaj więcej było noszenia;) niż chodzenia :) a nosiłyśmy z bubu na zmianę ( Śrutka trochę waży ) po wielkich chaszczach gdyż miałyśmy do spełnienia jeszcze jedną misję charytatywną ;)

Śrutka była zadowolona leżanko na słonku było, trawka zjaedzona spoczywa w brzuszku ;) zabawa z kolegą i koleżankami tez była ( na dowód są piekne zdjęcia ;) )

Posted

kiedy mój pies po operacji miał problemy z chodzeniem przez otarcia to pomagało smarowanie linomagiem, tj. natłuszczanie, tak między poduchy paluchem smarować, można użyć takiej bagietki do uszu ale ja osobiście wolę paluchami
spróbujcie-może to pomoże....ulgę przyniesie napewno
pomogłoby chłodzenie ale przy schorzeniach Śruteczki -wykluczone
cioteczko Hund -napisz czy doszły pieniążki

Posted

Dzięki iczing za rady. Rany są coraz większe i wyglądają gorzej, dlatego Śrutka teraz mało chodzi.
Jesli chodzi o mięśnie to dzisiaj stwierdziłam że jest coraz lepiej :) początkowo w miejscu mięśni w tylnich łapkach była dziura a dzisiaj zaobserwowałąm żę jest już tam mała kuleczka :)

Iczing jeśli chodzi o pieniążki to rękę na nich trzyma bubu :) zaraz zapytam czy doszły :) Bardzo Ci dziękuję za wpłatę.

Posted

Śrutka ma smarowane rany na łapkach :) i robione opatrunki za każdym razem jak wychodzi na spacer. Jest bardzo grzeczna i daje sobie wszytsko zrobić.

Posted

Cudownie, że się tak Śrutką opiekujecie, dziewczyny.
Ale domku nic nie zastąpi...

Niech ktoś o otwartym sercu dojrzy tą kochaną, dzielną, tak doświadczoną przez los sunię...

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Cudownie, że się tak Śrutką opiekujecie, dziewczyny.
Ale domku nic nie zastąpi...

Niech ktoś o otwartym sercu dojrzy tą kochaną, dzielną, tak doświadczoną przez los sunię...

Marzę o tym !!