_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Te kosteczki sterczą też niestety z powodu zaniku mięśni :( Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ale kosteczki sterczą też na główce i innych częściach... Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 wieczorem były 3 , czyli zjadła całą na sniadanko :multi: Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 i jeszcze chciała :) ale dostała miskę suchej karmy :) Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 No właśnie, tylko ona suchej karmy nie lubi albo nie umie jeść. Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 musi się przestawiać powolutku :) wieczorem kolejna puszczeczka :) Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 a może trzeba jej dać suchą z drobniejszymi kulkami? ja mam w domu paczuszkę dla juniorów wezmę troszkę i spróbujemy. Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 właśnie taką ma w miseczce :) drobniutką :) Orzeszek by sobie poradził :) Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 nie mogę sie doczekać dzisiejszego spotkania ze Śrutką :) Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Buziaki dla niej :) ja będę jutro rano i wieczorem :) Quote
Marka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='_bubu_']Przednie łapki są postrzelone , ze śrutem. A tylne odmawiają posłuszeństwa z powodu chorego kręgosłupa :( Kobitki, przepraszam, że pytam, ale mam tak wolny internet, że gdybym chciała przestudiować cały wątek to musiałabym siedzieć przed komputerem do wieczora :cool3: - czy sunię diagnozował kompleksowo jakiś ortopeda? czy jej stan można poprawić (operacyjnie, rehabilitacją, wyjąć ten śrut z łap..?) [quote name='_bubu_']Śrutka ma ok 11 lat i od roku mieszka pod stołem w schroniskowym biurze. eeee, patrząc na zdjęcie powyżej (widać jej zęby) nie wierzę absolutnie w ten wiek (zresztą z takim umaszczeniem to w tym wieku musiałaby mieć wyraźną siwiznę na pyszczku :razz:) wg mnie to młoda sunia - max 6 lat :p Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Napisałam CI priwa :) Wiek określił weterynarz schroniskowy dlatego tego się trzymamy. Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 tak naprawdę nie wiadomo w jakim jest wieku , nie wykluczone ze masz racje Marka :) Quote
iczing Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 cioteczki ! w poniedzialek zapraszam na BAZAREK (mój pierwszy) - " DLA ŚRUTKI " - będą rozmaitości - troszkę książek dla dzieci, szczekający piesek i zielony zajączek i coś jeszcze...sama jeszcze nie wiem ponieważ mają donieść. sorry ,ale nie zdążę wcześniej obrobić zdjęć - dopiero się uczylam gdyby się znalazl CUDOWNY KTOŚ ale przerażony kosztami kuracji, to powinnysmy go wspierać Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 iczing dziękujemy! :multi: jak już będzie bazarek to podaj proszę linka do niego tutaj . Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ciekawe jak Śrutka reaguje na burzę?? tak grzmi i wali piorunami... Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 zaraz do niej jadę ale jak zaraz nie przestanie padać to nie posiedzimy sobie na trawce.. :( edit: jednak tym razem pojedzie Ola - czekamy na relacje z wizyty :) Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 byłam u Śruteczki po 20tej :) posiedziałyśmy sobie na kocu :) Śrutka została ponownie wyskubana( ile ona ma jeszcze tego futra) wygłaskana :) zrobiła parę kroczków (ok 4 metrów) pozałatwiałą wszystkie ważne sprawy :) a potem położyłą się i rozglądałą wkoło :) ona jest niesamowicie ciekawa wszystkiego. Poznała moje pieski :) Pomachały do niej ogonkami (aż dziwne jesli chodzi O Sari ) przywitały się :) Śrutka wstała (przecież nie wypada podejmować gości leżąc) Słodka psinka jest bardzo bardzo spokojna i grzeczna. Quote
Recommended Posts