Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']Przednie łapki są postrzelone , ze śrutem. A tylne odmawiają posłuszeństwa z powodu chorego kręgosłupa :(
Kobitki, przepraszam, że pytam, ale mam tak wolny internet, że gdybym chciała przestudiować cały wątek to musiałabym siedzieć przed komputerem do wieczora :cool3: - czy sunię diagnozował kompleksowo jakiś ortopeda? czy jej stan można poprawić (operacyjnie, rehabilitacją, wyjąć ten śrut z łap..?)

[quote name='_bubu_']Śrutka ma ok 11 lat i od roku mieszka pod stołem w schroniskowym biurze.
eeee, patrząc na zdjęcie powyżej (widać jej zęby) nie wierzę absolutnie w ten wiek (zresztą z takim umaszczeniem to w tym wieku musiałaby mieć wyraźną siwiznę na pyszczku :razz:) wg mnie to młoda sunia - max 6 lat :p

Posted

cioteczki !
w poniedzialek zapraszam na BAZAREK (mój pierwszy) -
" DLA ŚRUTKI "
- będą rozmaitości - troszkę książek dla dzieci, szczekający piesek i zielony zajączek i coś jeszcze...sama jeszcze nie wiem ponieważ mają donieść.
sorry ,ale nie zdążę wcześniej obrobić zdjęć - dopiero się uczylam

gdyby się znalazl CUDOWNY KTOŚ ale przerażony kosztami kuracji, to powinnysmy go wspierać

Posted

zaraz do niej jadę ale jak zaraz nie przestanie padać to nie posiedzimy sobie na trawce.. :(

edit: jednak tym razem pojedzie Ola - czekamy na relacje z wizyty :)

Posted

byłam u Śruteczki po 20tej :) posiedziałyśmy sobie na kocu :) Śrutka została ponownie wyskubana( ile ona ma jeszcze tego futra) wygłaskana :) zrobiła parę kroczków (ok 4 metrów) pozałatwiałą wszystkie ważne sprawy :) a potem położyłą się i rozglądałą wkoło :) ona jest niesamowicie ciekawa wszystkiego. Poznała moje pieski :) Pomachały do niej ogonkami (aż dziwne jesli chodzi O Sari ) przywitały się :) Śrutka wstała (przecież nie wypada podejmować gości leżąc) Słodka psinka jest bardzo bardzo spokojna i grzeczna.