paula_t Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ewu']No już wróciłam do chaty i przygnałam do Fredzia. Przystojniak z niego.Dopiero dzisiaj doczytałam,że był z braciszkiem..Nic nadal nie wiadomo co z tym czarnulkiem? Może go ktoś wziął?[/QUOTE] Ewu, niestety nie wiadomo :( A to, że ktoś go przygarnął jest raczej wątpliwe niestety :( Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='paula_t']Ewu, niestety nie wiadomo :( A to, że ktoś go przygarnął jest raczej wątpliwe niestety :([/QUOTE] Boże taki cudny maluszek...:( Quote
Murka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Z kastracją musimy chwilę odczekać po szczepieniu, tak ok. dwa tygodnie, czyli ciachanie wypadnie gdzieś w połowie przyszłego tygodnia. Doszła do mnie wpłata 50 zł od Fundacji SOS dla jamników :) Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [SIZE=4]Słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:" proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT] Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='danka1234']Mozesz podać link do tego na fb?[/QUOTE] Ja kopiuję ten wpis z innego wątku ale poszukam wpisu bo ktoś zamieścił link. Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Taki wpis znalazłam pod moim, zamiesczony przez bakusiową: O tej bibliotekarce czytałam już dawno. Jak nie byłam nawet jeszcze zarejestrowana na dogomanii. Uwaga! Odnalazłam wątek psa którego uspiła po 36-ściu godzinach od adopcji. http://www.dogomania.pl/forum/thread...zin-po-adopcji!!! Quote
Gabi79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ewu']Taki wpis znalazłam pod moim, zamiesczony przez bakusiową: O tej bibliotekarce czytałam już dawno. Jak nie byłam nawet jeszcze zarejestrowana na dogomanii. Uwaga! Odnalazłam wątek psa którego uspiła po 36-ściu godzinach od adopcji. http://www.dogomania.pl/forum/thread...zin-po-adopcji!!! O......., że też jeszcze szlag tej baby nie trafił, biedna, maleńka sunia:-( Quote
AgusiaP Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Boziu biedna Ninka... czytałam i ryczałam:-(:-(:-( To się w głowie nie mieści ona musi być chora... Quote
Gabi79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Boziu biedna Ninka... czytałam i ryczałam:-(:-(:-( To się w głowie nie mieści ona musi być chora...[/QUOTE] Ja też ryczałam...... Quote
Isadora7 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Murka']Z kastracją musimy chwilę odczekać po szczepieniu, tak ok. dwa tygodnie, czyli ciachanie wypadnie gdzieś w połowie przyszłego tygodnia. Doszła do mnie wpłata 50 zł od Fundacji SOS dla jamników :) Dziękuje za informacje, będziemy oczywiście nadal skromnie pomagali. Quote
paula_t Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Isadora7']Dziękuje za informacje, będziemy oczywiście nadal skromnie pomagali.[/QUOTE] Isadora, na razie finanse Ferdynanda wyglądają dobrze, więc spokojnie myślcie o innych bidach, w razie czego będziemy alarmować:loveu: Quote
anica Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 ... my też pamiętamy o Ferdusiu;) ... a wracając do tej ... pani bibloterkarki... czy na takie(brakuje słowa):angryy:... to nie ma paragrafu?... Przecież to powinno być karalne!!!:angryy: Quote
paula_t Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Teoretycznie jest, w praktyce jak zwykle "niska społeczna szkodliwość czynu":angryy: Quote
from_wonderland Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Wszystkie kroki prawne podejmowane w takich sytuacjach prowadzą zwyczajnie donikąd :shake: niestety Quote
anica Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='from_wonderland']Wszystkie kroki prawne podejmowane w takich sytuacjach prowadzą zwyczajnie donikąd :shake: niestety ... dlatego ja osobiście jestem zwolennikiem .... WYRWAĆ CHWASTA!... jakkolwiek źle to zabrzmi:mad:... Quote
Murka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Odrobaczyłam dziś drugi raz Pana Ferdynanda (koszt 4 zł). Ogólnie chłopak sprawuje się wzorowo. Jest bardzo grzeczny, czasami tylko dziamie absurdalnie głośno jak na swoją wielkość z byle powodu, no, ale czego wymagać od prawie jamnika? ;) Co istotne potrafi się podporządkować innemu psu, np. kuchnia to rewir Gacka co Ferdek respektuje i bardzo ostrożnie tam zagląda, odsuwa się kiedy Gacek warknie itd. Ale o pieszczoty jest zazdrosny ;) Na kota, który próbuje na niego polować nie zwraca uwagi ;) Większość zdjęć jest robionych z góry, bo jak zniżam się do poziomu Ferdka, to on rzuca wszystko i pędzi się przytulać ;) Quote
Murka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Byle doopka na miękkim ;) Ostrożne zaglądanie do kuchni: Quote
Murka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Spotkanie z Gackiem, na razie chłopaki są na dystans ;) Gacek ;) Quote
danka1234 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Slodki chłopak z Ferdusia a Gacuś niczym chłopiec-radarowiec z tymi stojacymi uszami. Quote
mdk8 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 oba psiaki są cudne:lol: Kochane cioteczki zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/threads/240690-Ma%C5%82y-%C5%82agodny-piesek-od-jesieni-mieszka-na-ulicy-okolice-Warszawy?p=20554651 Quote
bianka0 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 O i mój Gacuś się załapał :evil_lol: Łobuz na mnie warczy, a na Ferdka nie. Quote
paula_t Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='bianka0']O i mój Gacuś się załapał :evil_lol: Łobuz na mnie warczy, a na Ferdka nie.[/QUOTE] Bianko, Gacuś jest "Twój"?:crazyeye: Nigdy chyba tego nie pisałam, ale jest po prostu zaje******:loveu::loveu:A jaką ma minę!:loveu: Bardzo się ciesze, że powolutku, jeśli chodzi o zachowanie Ferdzia wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Ogonek do góry, oczka błyszczące- Ferdziu bardzo dobrze się u Was czuje i widać, że jest szczęśliwy. Dziękujemy Murko, że tak o niego dbacie, bo bardzo mi ten psiak leży na serduchu:Rose: Quote
Recommended Posts