Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']No już wróciłam do chaty i przygnałam do Fredzia. Przystojniak z niego.Dopiero dzisiaj doczytałam,że był z braciszkiem..Nic nadal nie wiadomo co z tym czarnulkiem? Może go ktoś wziął?[/QUOTE]

Ewu, niestety nie wiadomo :( A to, że ktoś go przygarnął jest raczej wątpliwe niestety :(

Posted

[quote name='paula_t']Ewu, niestety nie wiadomo :( A to, że ktoś go przygarnął jest raczej wątpliwe niestety :([/QUOTE]
Boże taki cudny maluszek...:(

Posted

Z kastracją musimy chwilę odczekać po szczepieniu, tak ok. dwa tygodnie, czyli ciachanie wypadnie gdzieś w połowie przyszłego tygodnia.

Doszła do mnie wpłata 50 zł od Fundacji SOS dla jamników :)

Posted

[SIZE=4]Słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:"
proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT]

Posted

[quote name='danka1234']Mozesz podać link do tego na fb?[/QUOTE]
Ja kopiuję ten wpis z innego wątku ale poszukam wpisu bo ktoś zamieścił link.

Posted

[quote name='AgusiaP']Boziu biedna Ninka... czytałam i ryczałam:-(:-(:-(
To się w głowie nie mieści ona musi być chora...[/QUOTE]

Ja też ryczałam......

Posted

[quote name='Murka']Z kastracją musimy chwilę odczekać po szczepieniu, tak ok. dwa tygodnie, czyli ciachanie wypadnie gdzieś w połowie przyszłego tygodnia.

Doszła do mnie wpłata 50 zł od Fundacji SOS dla jamników :)

Dziękuje za informacje, będziemy oczywiście nadal skromnie pomagali.

Posted

[quote name='Isadora7']Dziękuje za informacje, będziemy oczywiście nadal skromnie pomagali.[/QUOTE]

Isadora, na razie finanse Ferdynanda wyglądają dobrze, więc spokojnie myślcie o innych bidach, w razie czego będziemy alarmować:loveu:

Posted

... my też pamiętamy o Ferdusiu;)
... a wracając do tej ... pani bibloterkarki... czy na takie(brakuje słowa):angryy:... to nie ma paragrafu?... Przecież to powinno być karalne!!!:angryy:

Posted

[quote name='from_wonderland']Wszystkie kroki prawne podejmowane w takich sytuacjach prowadzą zwyczajnie donikąd :shake: niestety
... dlatego ja osobiście jestem zwolennikiem .... WYRWAĆ CHWASTA!... jakkolwiek źle to zabrzmi:mad:...

Posted

Odrobaczyłam dziś drugi raz Pana Ferdynanda (koszt 4 zł).
Ogólnie chłopak sprawuje się wzorowo. Jest bardzo grzeczny, czasami tylko dziamie absurdalnie głośno jak na swoją wielkość z byle powodu, no, ale czego wymagać od prawie jamnika? ;)
Co istotne potrafi się podporządkować innemu psu, np. kuchnia to rewir Gacka co Ferdek respektuje i bardzo ostrożnie tam zagląda, odsuwa się kiedy Gacek warknie itd. Ale o pieszczoty jest zazdrosny ;)
Na kota, który próbuje na niego polować nie zwraca uwagi ;)
Większość zdjęć jest robionych z góry, bo jak zniżam się do poziomu Ferdka, to on rzuca wszystko i pędzi się przytulać ;)

Posted

[quote name='bianka0']O i mój Gacuś się załapał :evil_lol:
Łobuz na mnie warczy, a na Ferdka nie.[/QUOTE]

Bianko, Gacuś jest "Twój"?:crazyeye: Nigdy chyba tego nie pisałam, ale jest po prostu zaje******:loveu::loveu:A jaką ma minę!:loveu:

Bardzo się ciesze, że powolutku, jeśli chodzi o zachowanie Ferdzia wszystko zmierza w dobrym kierunku :)
Ogonek do góry, oczka błyszczące- Ferdziu bardzo dobrze się u Was czuje i widać, że jest szczęśliwy. Dziękujemy Murko, że tak o niego dbacie, bo bardzo mi ten psiak leży na serduchu:Rose: