Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Zaglądam co u wesołego ogonka :)

Wesoły ogonek był na dwóch spacerkach już, zjadł śniadanko, troszkę pomordował piszczącego kurczaka, a tak to sobie drepcze po mieszkaniu:) Teraz przymierzamy się do drzemki;)

Posted (edited)

Nie za bardzo się znam i nie wiem czy to coś oznacza, czy ma jakiekolwiek znaczenie :oops: Właśnie dlatego wolę o tym napisać. Zauważyłam, że Ferdynand nie siada całą pupą na podłodze, podtrzymuje cały ciężar tylnymi łapkami...wygląda to co najmniej nienaturalnie....

Edited by paula_t
Posted

paula_t napisał(a):
Nie za bardzo się znam i nie wiem czy to coś oznacza, czy ma jakiekolwiek znaczenie :oops: Właśnie dlatego wolę o tym napisać. Zauważyłam, że Ferdynand nie siada całą pupą na podłodze, podtrzymuje cały ciężar tylnymi łapkami...wygląda to co najmniej nienaturalnie....

może ma zapchane gruczoły okołoodbytwe i jakies zapalenie i boli jak siada

Posted (edited)

Paula pisałaś o stanie zapalnym napletka. Może to jest powód? A w ogóle hmm on siada boczkiem na pupie - na filmiku widać... trzeba to poobserwować.

Dotarły pieniądze od paula_t -80zł Paula wielkie dzięki :Rose::Rose::Rose:

Czy ja już Wam pisałam, że jesteście fantastyczni??? :)))

Edited by zolziatko
Posted

Mamy tylko 140zł deklaracji stałych. Zapraszajcie proszę na wątek.. Potrzebujemy dalej stałych pieniędzy, żeby móc utrzymać Ferdusia w hoteliku. Do tego dojdzie kastracja, szczepienia, inne leczenie jeśli będzie potrzeba ... dużo tego :(

Posted

U nas była sunia jamnikowata na bdt, która też tak siadała, ale tylko na zewnątrz jak był śnieg lub było mokro - chyba po prostu nie lubiła mrozić sobie doopki ;)

Doszła do mnie wpłata od bianki0 - 150 zł :)

Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro poznam Ferdynanda osobiście :D

Posted

Dziękuję Murko za potwierdzenie :)
Ja nie zdążyłam go poznać osobiście ... ale nadrobimy to wpadając na wizytę poadopcyjną Groszka ;))) (jednym słowem wpraszamy się :P)..

bianka0 dziękuję bardzo :))) :Rose::Rose::Rose:

Posted

Na szczęście nie widać, żeby go cokolwiek bolało, więc póki co trzeba go poobserwować.

Zolziatko chyba coś tam wspominałaś:eviltong:

Ojjj, ja Ferdynanda na pewno też jeszcze zobaczę, bo już dopilnuję, żeby trafił do najlepsiejszego domku pod słońcem:mad:
A poza tym to się wpraszam do jazdy na wizytę poadopcyjną Groszka;)

Posted

Ferduś, zawładnie jeszcze nie jednym serduszkem, słodki jest:loveu:... wczoraj rozmawiałam z cancer, dopadł ją jakiś straaaszny wirus:shake: myślę że z tydzień będzie się musiała kurować! ponieważ z daleka słychać, że musi leżeć , będziemy musiały poczekać z bazarkiem, bardzo proszę inne ciotki które mogą ruszyć z obiecanymi bazarkami, żeby? może?... o ile to oczywiście możliwe:roll: zaczęły! zachowamy wtedy ,jakąś płynność finansową .... będziemy wszystkie zaglądać! oglądać! kupować! podrzucać;)....

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Co jest potrzebne?

Witaj obiezyswiat, dziękujemy za odzew:loveu:
Ferdynand jedzie dzisiaj do hoteliku do Murki, więc jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Jest nas garstka na wątku, więc będzie nam miło, jak będziesz po prostu go czasem odwiedzać :) A pewnie za jakiś czas będziemy chłopaczka ogłaszać.

Ferdynand jest strasznie zapatrzony w mojego psiaka i robi dokładnie to samo co on. Bandzior kopie łapkami, żeby posprzątać po sobie na spacerku- Ferdynand robi to samo, krok w krok za nim chodzi, Bandzior żebrze o jedzenie, więc Ferdynand jak tylko ktoś otworzy lodówkę już biegnie, bo może coś skapnie przypadkiem ;) Niestety mój psiak szczeka jak ktoś chodzi po klatce nieważne czy to trzecia po południu czy 3 w nocy czego już wiele razy próbowaliśmy go oduczyć (na szczęście mam bardzo tolerancyjnych sąsiadów) i Ferdynand dołącza do jazgotu:mad:

Posted

To poroszę numer konta wobec tego :)

Dziękujemy:Rose: Jak tylko zolziatko się pojawi, na pewno wyśle.
Ale mam nadzieję, że z nami zostaniesz:roll:

Posted

A dlaczego mam nie zostac? :)

Może być wiele powodów...wiele wątków, na których jesteś obecna, brak czasu, brak chęci ;)

Zolziatko, dopisz proszę mojego TŻ-a do deklaracji stałych- 50 złotych.

Posted

paula_t napisał(a):
Witaj obiezyswiat, dziękujemy za odzew:loveu:
Ferdynand jedzie dzisiaj do hoteliku do Murki, więc jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Jest nas garstka na wątku, więc będzie nam miło, jak będziesz po prostu go czasem odwiedzać :) A pewnie za jakiś czas będziemy chłopaczka ogłaszać.

Ferdynand jest strasznie zapatrzony w mojego psiaka i robi dokładnie to samo co on. Bandzior kopie łapkami, żeby posprzątać po sobie na spacerku- Ferdynand robi to samo, krok w krok za nim chodzi, Bandzior żebrze o jedzenie, więc Ferdynand jak tylko ktoś otworzy lodówkę już biegnie, bo może coś skapnie przypadkiem ;) Niestety mój psiak szczeka jak ktoś chodzi po klatce nieważne czy to trzecia po południu czy 3 w nocy czego już wiele razy próbowaliśmy go oduczyć (na szczęście mam bardzo tolerancyjnych sąsiadów) i Ferdynand dołącza do jazgotu:mad:

... jak mawia mój dziadek...< pies, od tego jest żeby szczekał>:eviltong:!...
wygląda na to, że Zolziatko trafnie dobrała imię!... Ferdynand wspaniały... uczyć się chce chłopak-mądrala:loveu: