Rudzia-Bianca Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Zaglądam co u wesołego ogonka :) Quote
paula_t Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Zaglądam co u wesołego ogonka :) Wesoły ogonek był na dwóch spacerkach już, zjadł śniadanko, troszkę pomordował piszczącego kurczaka, a tak to sobie drepcze po mieszkaniu:) Teraz przymierzamy się do drzemki;) Quote
from_wonderland Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 To widzę, że kompletnie się już zadomowił :) Quote
paula_t Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) Nie za bardzo się znam i nie wiem czy to coś oznacza, czy ma jakiekolwiek znaczenie :oops: Właśnie dlatego wolę o tym napisać. Zauważyłam, że Ferdynand nie siada całą pupą na podłodze, podtrzymuje cały ciężar tylnymi łapkami...wygląda to co najmniej nienaturalnie.... Edited February 20, 2013 by paula_t Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 paula_t napisał(a):Nie za bardzo się znam i nie wiem czy to coś oznacza, czy ma jakiekolwiek znaczenie :oops: Właśnie dlatego wolę o tym napisać. Zauważyłam, że Ferdynand nie siada całą pupą na podłodze, podtrzymuje cały ciężar tylnymi łapkami...wygląda to co najmniej nienaturalnie.... może ma zapchane gruczoły okołoodbytwe i jakies zapalenie i boli jak siada Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) Paula pisałaś o stanie zapalnym napletka. Może to jest powód? A w ogóle hmm on siada boczkiem na pupie - na filmiku widać... trzeba to poobserwować. Dotarły pieniądze od paula_t -80zł Paula wielkie dzięki :Rose::Rose::Rose: Czy ja już Wam pisałam, że jesteście fantastyczni??? :))) Edited February 20, 2013 by zolziatko Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Mamy tylko 140zł deklaracji stałych. Zapraszajcie proszę na wątek.. Potrzebujemy dalej stałych pieniędzy, żeby móc utrzymać Ferdusia w hoteliku. Do tego dojdzie kastracja, szczepienia, inne leczenie jeśli będzie potrzeba ... dużo tego :( Quote
Murka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 U nas była sunia jamnikowata na bdt, która też tak siadała, ale tylko na zewnątrz jak był śnieg lub było mokro - chyba po prostu nie lubiła mrozić sobie doopki ;) Doszła do mnie wpłata od bianki0 - 150 zł :) Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro poznam Ferdynanda osobiście :D Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Dziękuję Murko za potwierdzenie :) Ja nie zdążyłam go poznać osobiście ... ale nadrobimy to wpadając na wizytę poadopcyjną Groszka ;))) (jednym słowem wpraszamy się :P).. bianka0 dziękuję bardzo :))) :Rose::Rose::Rose: Quote
paula_t Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Na szczęście nie widać, żeby go cokolwiek bolało, więc póki co trzeba go poobserwować. Zolziatko chyba coś tam wspominałaś:eviltong: Ojjj, ja Ferdynanda na pewno też jeszcze zobaczę, bo już dopilnuję, żeby trafił do najlepsiejszego domku pod słońcem:mad: A poza tym to się wpraszam do jazdy na wizytę poadopcyjną Groszka;) Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 No kurcze Murka musi sprawdzać, czy się psu krzywda nie dzieje.... ;))) Ostatnio permanentnie go głodzimy ;P i znęcamy się nad nim nie głaskają non stop... biedny pies ;P Quote
Maruda666 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Poszło 120zł z bazarku - proszę o potwierdzenie jak dojdzie http://www.dogomania.pl/forum/threads/238855-HELLRAISER-BARKERA-PIEKARA-YUMA-dvd-ciuszki-biżuteria-Sonik-i-Shango-5-02-godz-22-00 Quote
Bjuta Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 dajcie nr konta to chociaż symbolicznie coś wpłacę. Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Maruda666 napisał(a):Poszło 120zł z bazarku - proszę o potwierdzenie jak dojdzie http://www.dogomania.pl/forum/threads/238855-HELLRAISER-BARKERA-PIEKARA-YUMA-dvd-ciuszki-biżuteria-Sonik-i-Shango-5-02-godz-22-00 Dobre potwiedzę jak tylko dojdzie :) Quote
zolziatko Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Bjuta napisał(a):dajcie nr konta to chociaż symbolicznie coś wpłacę. Wysłałam PW Quote
anica Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ferduś, zawładnie jeszcze nie jednym serduszkem, słodki jest:loveu:... wczoraj rozmawiałam z cancer, dopadł ją jakiś straaaszny wirus:shake: myślę że z tydzień będzie się musiała kurować! ponieważ z daleka słychać, że musi leżeć , będziemy musiały poczekać z bazarkiem, bardzo proszę inne ciotki które mogą ruszyć z obiecanymi bazarkami, żeby? może?... o ile to oczywiście możliwe:roll: zaczęły! zachowamy wtedy ,jakąś płynność finansową .... będziemy wszystkie zaglądać! oglądać! kupować! podrzucać;).... Quote
paula_t Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Cioteczko cancer kuruj się kochana! Zdrówka!:calus:Teraz niedobry okres, mnie niecałe dwa tygodnie temu też wirus dopadł. Quote
obiezyswiat75 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jestem na zaproszenie. Co jest potrzebne? Quote
paula_t Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Jestem na zaproszenie. Co jest potrzebne? Witaj obiezyswiat, dziękujemy za odzew:loveu: Ferdynand jedzie dzisiaj do hoteliku do Murki, więc jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Jest nas garstka na wątku, więc będzie nam miło, jak będziesz po prostu go czasem odwiedzać :) A pewnie za jakiś czas będziemy chłopaczka ogłaszać. Ferdynand jest strasznie zapatrzony w mojego psiaka i robi dokładnie to samo co on. Bandzior kopie łapkami, żeby posprzątać po sobie na spacerku- Ferdynand robi to samo, krok w krok za nim chodzi, Bandzior żebrze o jedzenie, więc Ferdynand jak tylko ktoś otworzy lodówkę już biegnie, bo może coś skapnie przypadkiem ;) Niestety mój psiak szczeka jak ktoś chodzi po klatce nieważne czy to trzecia po południu czy 3 w nocy czego już wiele razy próbowaliśmy go oduczyć (na szczęście mam bardzo tolerancyjnych sąsiadów) i Ferdynand dołącza do jazgotu:mad: Quote
obiezyswiat75 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 To poroszę numer konta wobec tego :) Quote
paula_t Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):To poroszę numer konta wobec tego :) Dziękujemy:Rose: Jak tylko zolziatko się pojawi, na pewno wyśle. Ale mam nadzieję, że z nami zostaniesz:roll: Quote
paula_t Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):A dlaczego mam nie zostac? :) Może być wiele powodów...wiele wątków, na których jesteś obecna, brak czasu, brak chęci ;) Zolziatko, dopisz proszę mojego TŻ-a do deklaracji stałych- 50 złotych. Quote
anica Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 paula_t napisał(a):Witaj obiezyswiat, dziękujemy za odzew:loveu: Ferdynand jedzie dzisiaj do hoteliku do Murki, więc jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. Jest nas garstka na wątku, więc będzie nam miło, jak będziesz po prostu go czasem odwiedzać :) A pewnie za jakiś czas będziemy chłopaczka ogłaszać. Ferdynand jest strasznie zapatrzony w mojego psiaka i robi dokładnie to samo co on. Bandzior kopie łapkami, żeby posprzątać po sobie na spacerku- Ferdynand robi to samo, krok w krok za nim chodzi, Bandzior żebrze o jedzenie, więc Ferdynand jak tylko ktoś otworzy lodówkę już biegnie, bo może coś skapnie przypadkiem ;) Niestety mój psiak szczeka jak ktoś chodzi po klatce nieważne czy to trzecia po południu czy 3 w nocy czego już wiele razy próbowaliśmy go oduczyć (na szczęście mam bardzo tolerancyjnych sąsiadów) i Ferdynand dołącza do jazgotu:mad: ... jak mawia mój dziadek...< pies, od tego jest żeby szczekał>:eviltong:!... wygląda na to, że Zolziatko trafnie dobrała imię!... Ferdynand wspaniały... uczyć się chce chłopak-mądrala:loveu: Quote
Recommended Posts