Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Bianko, Gacuś jest "Twój"?:crazyeye: Nigdy chyba tego nie pisałam, ale jest po prostu zaje******:loveu::loveu:A jaką ma minę!:loveu:

[/QUOTE]

Tak paula, Gacuś jest mój :evil_lol: Już ponad rok siedzi sobie u Murki i robi się coraz bardziej buńczuczny.

A Ferdek jest bardzo adopcyjnym psiakiem, jego charakter bardzo punktuje.

Posted

[quote name='Murka']Nad Ferdkiem się bardzo znęcamy, bo ma zakaz włażenia na łóżko :diabloti:[/QUOTE]

Ja tam wszystkie, które się napatoczą czterołapy pakuję do łóżka (:evil_lol:), tyle że Wy, pewnie przez duuuuuuuuużo większe niż ja doświadczenie, wyświadczacie tym przysługę zarówno przyszłemu domkowi, jak i psiakowi, bo może się zdarzyć tak, że znajdzie się cudowny domek, który tego akurat tolerować nie będzie i Ferdynand będzie już tego nauczony, a jak przyszli właściciele będą chcieli, żeby psiak spał w łóżku, to raczej nie będzie to problem ;) Jednym słowem nauczenie tego, że czegoś nie wolno to dużo większa sztuka.

Posted

[quote name='Murka']Nad Ferdkiem się bardzo znęcamy, bo ma zakaz włażenia na łóżko :diabloti:... jak mozesz być... taka twarda:eviltong:!...
Cioteczki zbliżają się Święta:) jeśli wysyłacie tradycyjnie życzenia Świąteczne to zajrzyjcie na bazarek do cancer , piękne ręcznie robione, niepowtarzalne kartki świąteczne

Posted

[quote name='zolziatko']Kochany Ferdzik.. i taki śliczniutki .. i te jego krótkie łapeczki :))))
Moje psy też mają zakaz od niedawna... ale tak ciężko bez nich w łóżku ....[/QUOTE]

A czemuż to potraktowałaś je w taki okrutny sposób?:eviltong:

Posted

Paula bo sunia moja wyje.. za bardzo jest z nami związana ... ;)
Ale to wątek Ferdzia :)
Ferdziku dobrze Ci u Murki ale Ty się do jakiegoś domku powinieneś pakować ...!!

Posted

Myślę, że ogłaszać można już, bo kastrację planujemy gdzieś w połowie lub pod koniec przyszłego tygodnia, więc jak jakiś domek się zgłosi to akurat będzie czas na wizytę, ew. transport itd. :) A nawet jakby się ktoś zgłosił na już, to jak domek dobry to poczeka ten tydzień czy półtora aż się chłopak wygoi.

Posted

Murka napisał(a):
Myślę, że ogłaszać można już, bo kastrację planujemy gdzieś w połowie lub pod koniec przyszłego tygodnia, więc jak jakiś domek się zgłosi to akurat będzie czas na wizytę, ew. transport itd. :) A nawet jakby się ktoś zgłosił na już, to jak domek dobry to poczeka ten tydzień czy półtora aż się chłopak wygoi.

Ciotki, która ma talent do pisania tekstów i się podejmie?
Ja będę ogłaszać :D

Posted

paula_t napisał(a):
No to chyba będę musiała zmusić TŻ-a, a potem najwyżej razem poprawimy ten tekst :p

Zmuszaj,bo chetnych do napisania brak a moze nie trzeba bedzie nawet poprawiać

Posted

paula_t napisał(a):
No to chyba będę musiała zmusić TŻ-a, a potem najwyżej razem poprawimy ten tekst :p

Niewątpię, że znajdziesz skuteczny sposób przekonania TŻ-a i nie będzie wcale potrzeby go zmuszać .... :diabloti:

Posted

Dzisiaj pisze referacik i jak na razie to nie najlepiej Mu idzie ze względu na brak czasu, bo jutro wieczorem musi oddać, a tu nawet 1/3 nie ma, więc następnych kilkanaście godzin spędzi na pisaniu :( Ale jak już będzie w takim transie to może jeszcze tekścik napisać ;)

Posted

Ferdynand dziś cały dzień bez kennela i nie ma żadnej wpadki :multi:
Zaryzykujemy i sprawdzimy jak będzie w nocy...

Psiak jest potfornie przylepiasty :p zresztą widać na fotkach. Wykorzystuje każdy moment, żeby liznąć, dotknąć mokrym zimnym nosem, wepchać łebek pod rękę itd. Na łóżko ciągnie go nadal. Nie może zrozumieć dlaczego on nie może skoro wszyscy są na łóżku :crazyeye: Czasami cichaczem nie wiadomo kiedy pojawia się na poduszce np. i udaje, że go tam nie ma.

Jeśli chodzi o tekst, to nie ma co wymyślać, tylko podstawowe info: parę słów historii i max info o psiaku. Ludzie lubią konkretne informacje, a psiak bardzo adopcyjny i nie potrzebuje epopei :) Jestem pewna, że domek szybko się pojawi :)

W środę kastracja :razz:

Posted

Kochany przytulak:loveu: No jak tu go nie kochać, jak się nad nim nie rozpływać?:loveu: Ktoś, kto go adoptuje będzie niesamowitym szczęściarzem, bo on jest tak wdzięczny za wszystko co się dla niego robi.

Strasznie się cieszę:multi: Mam nadzieję, że sioosianie i koopkanie opanowane już na dobre.

Fajnie, że udało się załatwić kastrację już pojutrze :)