Gabi79 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Cudne zdjęcia i relacja:loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Damianka i Ferdzika:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
maja7 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Cudowne wieści! Aż mi łzy stanęły w oczach. Szkoda,że nie wszystkie wątki mają takie zakończenie. Wspaniała rodzina!!!!! Quote
paula_t Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Żanetko, może tak napiszesz "na niewiadomkę" życzenia świąteczne i zapytasz jak się Ferdziu miewa? ;) Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
zolziatko Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Ferduś pozdrawia ze świątecznymi życzeniami. Ponoć bardzo boi się petard :( Niestety taki czas będzie pewnie do sylwestra :( Ja rownież życzę radosnych Świąt, wielu takich domków jak Ferdusia :) Z każdego smsa aż bije miłość do psa :) Quote
zolziatko Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Dostałam dzisiaj smsa od p. Natalii, że Ferduś biedaczek się rozchorował (górne drogi oddechowe). Zażywa antybiotyk i dużo śpi. Ponoć jest już lepiej po antybiotyku ale trzymamy kciuki żeby szybciutko doszedł do siebie. Quote
paula_t Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Taki to właśnie okres teraz nieciekawy i dla ludzi i dla zwierzaków, wszyscy jakieś choróbska łapią :( Ferdziu, zdrówka! Quote
zolziatko Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Ferduś po zakończeniu kuracji antybiotykowej znowu zachorował. Być może za krótko był podawany antybiotyk. Dostał kolejną dawkę i teraz już powinno być dobrze. Pani Natalia pisze o nim smsy z wielką czułością i troską. Ten pies trafił do wyjątkowych ludzi. Jest traktowany jak członek rodziny... Quote
paula_t Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Miejmy nadzieję....Choć widzę Żanetko, że sporo psiaków przeziębionych, taki okres nieciekawy niestety:/ Ojjjj tak, Ferdziowi się fantastyczny domek trafił, taki co by go można było klonować :P Quote
zolziatko Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Dużo psów choruje to fakt. Mój Grosiu tez miał chore gardło. Ferdusiowa rodzinka jest niepowtarzalna. Tyle ciepła i serdeczności... choć Ferdek nie ma łatwego charakteru..w końcu to jamnikowaty ;) Quote
Recommended Posts