margoth137 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='inka33']Oj, tam - zapakujcie go w pakiecie! Niechcący... :diabloti:[/QUOTE] przecież każdemu może zdarzyć się coś ,,przeoczyć'';) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Tineczko,już biją godzinki do Twojego wyjazdu! A ja już siedzę jak na szpilkach! Jutro o 8:00 wyruszamy - trzymajcie kciuki bo długa droga przed nami! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Cioteczki kochane! Tinusia jutro rozpoczyna nowe życie... a my tymczasem mamy kolejną sunię pod naszą opieką. Również tak delikatną jak Tinka. I przeraźliwie smutną.... po tym, jak po śmierci ukochanej osoby, rodzina wyrzuciła ją jak śmiecia... prosto pod bramę schroniska. Proszę zaglądnijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-%C5%9Bmie%C4%87-po-%C5%9Bmierci-opiekunki-POMOCY%21%21%21 Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki kochane! Tinusia jutro rozpoczyna nowe życie... a my tymczasem mamy kolejną sunię pod naszą opieką. Również tak delikatną jak Tinka. I przeraźliwie smutną.... po tym, jak po śmierci ukochanej osoby, rodzina wyrzuciła ją jak śmiecia... prosto pod bramę schroniska. Proszę zaglądnijcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-śmieć-po-śmierci-opiekunki-POMOCY!!! Wiedzialam, ze moge na Was liczyc :) Sciskam kciuki za podroz Tinki i biegne ogladac nowa psine. Quote
Lili8522 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Tinka już jest w nowym domku :) Trzymajcie kciuki :) [quote name='Mattilu']Wiedzialam, ze moge na Was liczyc :) Sciskam kciuki za podroz Tinki i biegne ogladac nowa psine.[/QUOTE] :) Edited April 7, 2013 by Lili8522 Quote
__Lara Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Rozumiem, że deklarację z Tinki można już przeznaczyć na innego psiaka? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Uf, jestem! Powiem na wstępie tak... Tina jest tak rozkoszną sunią, że już za nią tęsknie i aż smutno było się rozstać... :( Ale trafiła w dobre ręce, tego jestem pewna :) Spędziła grzecznie całe 5 godzin podróży, domagając się o pieszczoty, buziaki i... kanapki :evil_lol: Nie mogłam wytrzymać i przed chwilą zadzwoniłam do Pani. Tinusia póki co mocno zdezorientowana, szukała nas i trochę się boi - otoczenia, nowych państwo i całej tej sytuacji. Jak dzwoniłam to akurat w końcu położyła się spać. Pani nawet kazała mi coś do niej mówić i przystawiła telefon do Tinkowego uszka :evil_lol: Zostaniemy w kontakcie, jak Tinka zaaklimatyzuje się w nowym miejscu to Państwo obiecali przesłać zdjęcia. Miała już styczność z kotami i jest dobrze - natomiast Tina okrutnie zainteresowana jest królikiem i trzeba mieć ich wspólne spotkania pod okiem ;) Chciałam w tym miejscu serdecznie podziękować WSZYSTKIM obecnym tu na wątku - to właśnie dzięki Wam udało się odmienić życie Tiny, wyciągnąć ją ze smutnego schroniskowego boksu i przemienić w cudowną sunię o cudownej wrażliwej duszy! Jesteście cioteczki wielkie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Wielki buziak dla Kasi Przystał za wspaniałą opiekę! I drugi dla tiggi oraz jej męża za niezmordowaną dzisiejszą podróż! Powodzenia Księżniczko! :loveu: Parę zdjęć z dzisiejszej wyprawy: samochodowy relaks ;) u cioci tiggi na kolankach :) Quote
yolanovi Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Powodzenia Tinusiu, nasza ślicznoto. Będę zaglądać i na fotki z nowego domku czekać :) Quote
AlfaLS Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='halszka']ogromnie się cieszę:)[/QUOTE] A ja troszkę / ale tylko troszkę / mniej :oops:. Bo Tinka to kolejna koleżanka naszej Meggi, która mieszka u Kasi. I jak tylko Meggunia się do kogoś "przyklei" to ten psiak albo umiera :-( alebo idzie do domku :lol:. I tylko biednej Megguni nikt nie chce.......:-(:-(:-( Tinko - powodzenia! Quote
dorota1 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Kochana sunia, oby była szczęśliwa w swoim domku:lol: Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Tinuś, czy ja Ci już mówiłam, jaka jesteś śliczna...? :loveu: http://i46.tinypic.com/egekbb.jpg Przeurocza Gremlineczka! ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='AlfaLS']A ja troszkę / ale tylko troszkę / mniej :oops:. Bo Tinka to kolejna koleżanka naszej Meggi, która mieszka u Kasi. I jak tylko Meggunia się do kogoś "przyklei" to ten psiak albo umiera :-( alebo idzie do domku :lol:. I tylko biednej Megguni nikt nie chce.......:-(:-(:-( [/QUOTE] Meggunia odprowadziła nas do samej bramki, Kasia mówiła, że niesamowicie przywiązała się do Tinusi... :( I dla niej przyjdzie czas, jestem pewna! Quote
tiggi Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Cały czas myślę o małej, kochanej Tince, która na pamiątkę zostawiła nam słońce i zaprosiła wiosnę:lol: Wszystkiego dobrego nasza Księżniczko:lol: Quote
jo ka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Wspaniałe wieści Tinuchno, mordko śliczna dobrego życia u boku kochanych Pańciów :multi:!! Swoją drogą -ostatnio adopcje wokół ruszyły... nastał dobry czas, czyżby wiosna w eterze ? ;) Quote
Recommended Posts