Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane! Tinusia jutro rozpoczyna nowe życie... a my tymczasem mamy kolejną sunię pod naszą opieką.
Również tak delikatną jak Tinka. I przeraźliwie smutną.... po tym, jak po śmierci ukochanej osoby, rodzina wyrzuciła ją jak śmiecia... prosto pod bramę schroniska.

Proszę zaglądnijcie:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-%C5%9Bmie%C4%87-po-%C5%9Bmierci-opiekunki-POMOCY%21%21%21

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki kochane! Tinusia jutro rozpoczyna nowe życie... a my tymczasem mamy kolejną sunię pod naszą opieką.
Również tak delikatną jak Tinka. I przeraźliwie smutną.... po tym, jak po śmierci ukochanej osoby, rodzina wyrzuciła ją jak śmiecia... prosto pod bramę schroniska.

Proszę zaglądnijcie:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241996-Maja-wyrzucona-niczym-śmieć-po-śmierci-opiekunki-POMOCY!!!

Wiedzialam, ze moge na Was liczyc :) Sciskam kciuki za podroz Tinki i biegne ogladac nowa psine.

Posted (edited)

Tinka już jest w nowym domku :) Trzymajcie kciuki :)

[quote name='Mattilu']Wiedzialam, ze moge na Was liczyc :) Sciskam kciuki za podroz Tinki i biegne ogladac nowa psine.[/QUOTE]

:)

Edited by Lili8522
Posted

Uf, jestem!
Powiem na wstępie tak... Tina jest tak rozkoszną sunią, że już za nią tęsknie i aż smutno było się rozstać... :( Ale trafiła w dobre ręce, tego jestem pewna :)
Spędziła grzecznie całe 5 godzin podróży, domagając się o pieszczoty, buziaki i... kanapki :evil_lol:
Nie mogłam wytrzymać i przed chwilą zadzwoniłam do Pani. Tinusia póki co mocno zdezorientowana, szukała nas i trochę się boi - otoczenia, nowych państwo i całej tej sytuacji. Jak dzwoniłam to akurat w końcu położyła się spać. Pani nawet kazała mi coś do niej mówić i przystawiła telefon do Tinkowego uszka :evil_lol: Zostaniemy w kontakcie, jak Tinka zaaklimatyzuje się w nowym miejscu to Państwo obiecali przesłać zdjęcia. Miała już styczność z kotami i jest dobrze - natomiast Tina okrutnie zainteresowana jest królikiem i trzeba mieć ich wspólne spotkania pod okiem ;)

Chciałam w tym miejscu serdecznie podziękować WSZYSTKIM obecnym tu na wątku - to właśnie dzięki Wam udało się odmienić życie Tiny, wyciągnąć ją ze smutnego schroniskowego boksu i przemienić w cudowną sunię o cudownej wrażliwej duszy! Jesteście cioteczki wielkie!!!
:loveu: :loveu: :loveu:
Wielki buziak dla Kasi Przystał za wspaniałą opiekę!
I drugi dla tiggi oraz jej męża za niezmordowaną dzisiejszą podróż!
Powodzenia Księżniczko! :loveu:

Parę zdjęć z dzisiejszej wyprawy:

samochodowy relaks ;)

u cioci tiggi na kolankach :)

Posted

[quote name='halszka']ogromnie się cieszę:)[/QUOTE]
A ja troszkę / ale tylko troszkę / mniej :oops:. Bo Tinka to kolejna koleżanka naszej Meggi, która mieszka u Kasi. I jak tylko Meggunia się do kogoś "przyklei" to ten psiak albo umiera :-( alebo idzie do domku :lol:. I tylko biednej Megguni nikt nie chce.......:-(:-(:-(

Tinko - powodzenia!

Posted

[quote name='AlfaLS']A ja troszkę / ale tylko troszkę / mniej :oops:. Bo Tinka to kolejna koleżanka naszej Meggi, która mieszka u Kasi. I jak tylko Meggunia się do kogoś "przyklei" to ten psiak albo umiera :-( alebo idzie do domku :lol:. I tylko biednej Megguni nikt nie chce.......:-(:-(:-(
[/QUOTE]

Meggunia odprowadziła nas do samej bramki, Kasia mówiła, że niesamowicie przywiązała się do Tinusi... :(
I dla niej przyjdzie czas, jestem pewna!

Posted

Cały czas myślę o małej, kochanej Tince, która na pamiątkę zostawiła nam słońce i zaprosiła wiosnę:lol: Wszystkiego dobrego nasza Księżniczko:lol:

Posted

Wspaniałe wieści Tinuchno, mordko śliczna dobrego życia u boku kochanych Pańciów :multi:!!
Swoją drogą -ostatnio adopcje wokół ruszyły... nastał dobry czas, czyżby wiosna w eterze ? ;)