Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bgra napisał(a):
Tinko no nie rozumiem ludzi,piękna,zdrowa,mądra...tylko brać i dbać:loveu:śliczna jesteś,że ehhh i te Twoje oczka takie mądre:loveu:

ja też nie rozumiem! :shake:

Posted

Cioteczki, siedziałyśmy z Lili cichutko jak myszki za miedzą, żeby nie zapeszyć...
Ale jest świetny domek zainteresowany nasza Królewną!!! :loveu::loveu::loveu:
Domek z trzema kotami i królikiem :cool3: z ogrodem :loveu:
Wczoraj dzięki pomocy cioteczek z fundacji Głosem Zwierząt odbyła się pomyślna wizyta przedadopcyjna i możemy powoli pakować Tinusię :)
"Problem" jest tylko jeden - domek jest w Poznaniu, czyli ponad 400km od nas. Patrząc na finanse Tinki to nie jest to żadnym problemem, ale oficjalnie poszukujemy teraz kogoś, kto pomógłby nam w transporcie - bądź to z Bielska/Katowic, bądź nawet z Wrocławia bo to po drodze.
Macie jakieś pomysły?

Tak czy inaczej - cieszmy się!!! :multi: :multi: :multi:

Posted (edited)

dziewczyny zajrzyjcie na wątek naszego Baksia, w banerku poniżej u mnie, my na dniach mamy go zawieźć pod Warszawę, a z tego co wiem- droga ma lecieć przez Wrocław...może by jakoś to razem zagrać ....? dziewczyna, kt oferuje transport najpierw do nas jedzie "od waszej" strony Polski ,to zawsze taniej :razz:

edit:
uhh sama nie wiem, B-B a wawa - i wrocek - to taki trójkąt nierówny ...chyba do pokonania

Edited by jo ka
Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że Lili już do tej ciotki pisała :)

Ja odezwę się jeszcze do PSYgarnij, oni też mają psiwóz i jeżdżą po Polsce, a nóż pomogą...[/QUOTE]

Trzymam kciuki za transport i za ten nóż ;-)