Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lili8522']Może ktoś wykupi Tince pakiet ogłoszeń? Wyróżnienia też się jej pokończyły... a Tablica kończy się 12 marca... :-([/QUOTE] Prześlę na konto Tinki 50zł na ogłoszenia

Posted

[quote name='yolanovi']UWAGA!!!! Dziewczyny zajrzyjcie na ten wątek na wszelki wypadek gdyby niejaka Pani Ela, bibliotekarka z Krakowa zadzwoniła po naszą Tinkę
http://www.dogomania.pl/forum/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!!/page9

Wiemy Kochana, słyszałam już o tej kobiecie... Mamy się na baczności.
Z tym, że telefony o Tinuchę nie dzwonią :(

Posted

[quote name='Panna Marple']Mariolce zasponsorowałam ogłoszenia i co? Do domku poleciała! Z Tinusią też musi tak być![/QUOTE]
No Ciocia masz dobrą rękę:)
Musi się udać:)

Posted

[quote name='Panna Marple']Mariolce zasponsorowałam ogłoszenia i co? Do domku poleciała! Z Tinusią też musi tak być!
Czego z całego serca gorąco Tinusi życzę!
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

PS. To może Kajtunowi z piątaka na ogłoszenia dasz...? ;)

Posted

[quote name='inka33']Czego z całego serca gorąco Tinusi życzę!
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

PS. To może Kajtunowi z piątaka na ogłoszenia dasz...? ;) Nie chcę wypominać, ale dwa razy na Kajtunowym wątku prosiłam o numer konta i ...cisza była;)