Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czy dziewczynki już tutaj prosiły o pomoc, a proszą o rozsyłanie i zaglądanie, więc tu wstawię... :oops:
Tinusia się nie pogniewa, no nie...? ;)

Potrzebna pomoc Pinczerce i Lili. :modla:

Pozwolę sobie zaprosić na świeżutki wąteczek suńki Majki pilnie potrzebującej pomocy. :oops:
Umarła jej Pani, a ją "rodzina" wyrzuciła do schroniska. Majka była w ciąży, a teraz jeszcze jest chora....
Wąteczek na razie cichutki... Wieczorem dziewczyny miały pojechać z nią do weta...

Może ktoś mógłby sobie wstawić banerek (jest podlinkowany) w podpis...? :oops:
A może porozsyłać lub choć zajrzeć na wątek...? :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Na dniach będę dzwonić do Tinusi, zobaczyć, co tam słychać :)

Tymczasem błagamy o pomoc dla kolejnej suni, która czeka zrezygnowana w schronisku... Zbieramy stałe deklaracje... pomóżcie :(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-doświadczona-przez-los-gaśnie-z-każdym-dniem-POMÓŻCIE!

Jeśli żadna z Was nie będzie miała nic przeciwko to chciałyśmy fundusze Tiny, które pozostały po adopcji przeznaczyć właśnie dla Rudzinki.
Ale bez stałych deklaracji i tak nie damy rady :(

Może ktoś ze stałych deklaratowiczów Tinusi chciałby przeznaczyć swoją deklarację na Rudą?

Posted

Dziękuję dziewczyny, jesteście wspaniałe!!! :loveu:
Już lecę na wątek Rudziny się chwalić :)

Numer konta pozostaje ten sam tylko w tytule proszę zmieńcie tylko "Darowizna dla Rudej". Jeszcze raz mega, mega dzięki! :loveu:

Jestem ostatnio tak zabiegana, że nie miałam kiedy zadzwonić, mam nadzieję, że w weekend to mi się już uda na 100% :shake:

Posted

Mattilu napisał(a):
Zobaczysz, z Ruda tez sie uda. A tu bedziemy zagladac po nowiny z Tinkowego domku:)

Popieram. Zgadzam się. Potwierdzam. :) czyli...

PODPISuję się GROŹNIE wszystkimi kończynami! :diabloti:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Tinusi :)
Na dniach mamy dostać zdjęcia!

Mała jest już zadomowiona na całego, ma ponoć bardzo silny instynkt obronny i szczeka jak tylko usłyszy kogoś za oknem :evil_lol: śpi razem z kotami, z królikiem też jest już zgoda :)
Tinka była już u weterynarza na szczepieniu, pancia kupiła jej smycz automatyczną i nowe szeleczki.

Także same dobre wieści :loveu:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Ciotki, oświećcie matoła-jak usunąć banerek z sygnatury?:oops:

Jak już wejdziesz na EDYTUJ SYGNATURĘ, klikasz tylko myszką na bannerek Tinki i na klawiaturze naciskasz DELETE. I gotowe :)