Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A to co innego.....ale drugi przypadek po tej samej parze rodziców? czy może po tej samej matce? wtedy to można podciągnąć pod wadę genetyczną,a rozmnazanie psów,które przekazują takie wady jest zabronione

Posted

eliza_sk napisał(a):
Chcą pociągnąć hodowczynię do odpowiedzialności bo to II udokumentowany przypadek od niej.

To co wyprawia się w tej hodowli?!

Posted

PODPISZCIE PROSZĘ - tysiące Chartów rocznie ginie ,organizacje w Hiszpanii i UK walczą o lepszy los dla Chartów ,oni odwalają kawał dobrej pracy ratując setki tych psów ,my możemy ich wesprzeć tylko podpisem i trzymać kciuki żeby im się udało , to nic nie kosztuje./Nie trzeba się logować /
http://www.change.org/petitions/defragovuk-abolish-the-use-of-the-captive-bolt-gun-to-destroy-greyhounds-in-the-uk?utm_campaign=autopublish&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=12357669

http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_the_barbaric_and_cruel_treatment_of_Spanish_hunting_dogs/

Posted

Merliś rozpruty :-)
Stałam się przyczyną herzklopfki nowej Pani Merlisiowej. Bo wysłałam jej sms-a ze swoim głupim powiedzonkiem, że Merlinos już rozpruty, a ona się biedna wystraszyła, że musiał być jeszcze raz operowany. Jaka jestem stara taka jestem głupia.
No to faktycznie hece z tymi hermafordytami. Weterynarz, który ciachał Merlina powiedział, że to drugi taki przypadek w jego karierze, a tu z jednej hodowli aż dwa takie przypadki!!

Posted

elisse napisał(a):
to o której godzinie Merliś wyrusza w podróż do Poznania?

A nie czyta się co się tu napisało ;)? Juz dziś odpowiadałam, że mały wyrusza koło godz 18.
Elizo, z kastracji faktura ma być wysłana bezpośrednio przez lecznicę (oni tak zdecydowali).
A ta z "mojej" lecznicy jeszcze nie zeskanowałam, bo w nowej drukarce przekracza to moje techniczne umiejętności. Ale wyślę Ci na pw wszystkie dane z tej faktury, dobrze?

Posted

Kochana AMIGO - baaaardzo, ale to baaaardzo w imieniu Glutkosa i naszym SOZowskim dziękujemy za wspaniałą opiekę nad tym małym łobuzem :loveu::loveu::loveu:

Wyrobiłyśmy się nawet przed założonym niezobowiązująco przez Ciebie czasem (cyt: a niech siedzi pół roku nawet :evil_lol:). Jednocześnie czujemy się zaszczycone, iż to właśnie nasz psiak był tym najostatniejszym z Twoich tymczasów. To dla nas prawdziwa duma, iż to właśnie nasz Merliś zakończył Twoją karierę bycia DT :evil_lol:

Aż się sama do siebie śmieję z drugiej części przemówienia ... :diabloti: