Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak widze jak go już nosi, to nie wiem jak wytrzymamy jeszcze tydzień. Bo przeciez nie pójde z nim na wybieg, żeby poszalał, bo się momentalnie rozpruje
A na spacerach juz widze jak by z Amigą poszalał. A tu dopiero w piątek wyciągamy szwy :-( No i chyba tak od razu nie będzie mógł szaleć do woli?

Posted

[quote name='AMIGA']Już od zaraz potrzebne są kciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuki :-)[/QUOTE]

Oooooooooooo, to już baaaardzo mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Chyba zbiorowe ściskanie kciuków się przydało. Ale nie puszczam pary z geby dopóki Eliza_sk pierwsza nie przerwie milczenia :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Chyba zbiorowe ściskanie kciuków się przydało. Ale nie puszczam pary z geby dopóki Eliza_sk pierwsza nie przerwie milczenia :-)[/QUOTE]

Widać nie ma wyjścia i musimy czekać...

Posted

No to puszczam farbę :-)
Merliś ma dom :-) Bedzie Poznaniakiem. Tzn będzie miał dom, bo u mnie jeszcze pozostanie do dnia usunięcia szwów, no i j3eszcze w Poznaniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna.
Państwo byli dzisiaj u nas z wizytą i Merlin przywitał ich najlepiej jak to on potrafi - podgryzaniem paluszków i przytulaniem. Wrażenia z obu stron były bardzo pozytywne ;-)

Posted

[quote name='1izabelka1']to ci wieści tylko się cieszyć ,to jednak Denzel chyba jako pierwszy przetarł szlaki dla pozostałych chłopców najwyższa pora :)

Nic nie pisałyśmy, żeby nie zapeszyć, aż w końcu się udało ! Merliś będzie miał wreszcie swoich ludzi do podgryzania.

Halo Poznań, halo Poznań - czas na wizytę do środy - pamiętamy ;) ?

Posted

[quote name='AMIGA']No to puszczam farbę :-)
Merliś ma dom :-) Bedzie Poznaniakiem. Tzn będzie miał dom, bo u mnie jeszcze pozostanie do dnia usunięcia szwów, no i j3eszcze w Poznaniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna.
Państwo byli dzisiaj u nas z wizytą i Merlin przywitał ich najlepiej jak to on potrafi - podgryzaniem paluszków i przytulaniem. Wrażenia z obu stron były bardzo pozytywne ;-)

Cuudnie, wspaniale

Buziaki dla chłopaka.

Posted

Poznań się stawia na przywołanie! :) To ja myślałam,że mam czas na "randkę" z nowym panem Merlinka do piątku,a to do środy trza się umówić

Posted

elisse napisał(a):
Poznań się stawia na przywołanie! :) To ja myślałam,że mam czas na "randkę" z nowym panem Merlinka do piątku,a to do środy trza się umówić

Nie nie moja droga - jak wet pozwoli zdjąć szwy w czw., to już w czw. Merlinos jedzie do pyrowego królestwa :) A nawiedzisz pancia z czarnym duetem ?