AMIGA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Madrala właśnie obgryza sobie swój własny ogon :evil_lol: I poluje na niego Quote
Nutusia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Proszę mi tu nie kpić z mądralskości Merlińskiej, bo zacznie ogryzać coś innego i zaraz będzie krzyk! ;) Quote
eliza_sk Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 wcale mu się nie dziwię, bo ten ogon ma taki linkowato-szczurzy, że kusi jako zdobycz :) Quote
AMIGA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jak widze jak go już nosi, to nie wiem jak wytrzymamy jeszcze tydzień. Bo przeciez nie pójde z nim na wybieg, żeby poszalał, bo się momentalnie rozpruje A na spacerach juz widze jak by z Amigą poszalał. A tu dopiero w piątek wyciągamy szwy :-( No i chyba tak od razu nie będzie mógł szaleć do woli? Quote
AMIGA Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Już od zaraz potrzebne są kciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuki :-) Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='AMIGA']Już od zaraz potrzebne są kciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuki :-)[/QUOTE] Oooooooooooo, to już baaaardzo mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Handzia55 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Witam biednego psiaczka:lol: i kciuki zacisnięte trzymam:thumbs: Quote
Nutusia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ja zaczynam trzymać dopiero teraz, bo dopiero weszłam, ale za to podwójnie mocno! ;) :) Quote
AMIGA Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Chyba zbiorowe ściskanie kciuków się przydało. Ale nie puszczam pary z geby dopóki Eliza_sk pierwsza nie przerwie milczenia :-) Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='AMIGA']Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Chyba zbiorowe ściskanie kciuków się przydało. Ale nie puszczam pary z geby dopóki Eliza_sk pierwsza nie przerwie milczenia :-)[/QUOTE] Widać nie ma wyjścia i musimy czekać... Quote
AMIGA Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 No to puszczam farbę :-) Merliś ma dom :-) Bedzie Poznaniakiem. Tzn będzie miał dom, bo u mnie jeszcze pozostanie do dnia usunięcia szwów, no i j3eszcze w Poznaniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna. Państwo byli dzisiaj u nas z wizytą i Merlin przywitał ich najlepiej jak to on potrafi - podgryzaniem paluszków i przytulaniem. Wrażenia z obu stron były bardzo pozytywne ;-) Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Tu taka nerwówa - a ja beztrosko nową sunię obrabiałam :) Dziś została odłowiona matka 6 szczyli, już bezpieczna w DT, strylka i fru do domu - KALA: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239677-KALA-dzielna-matka-6-szczyli-2-malce-matka-ze-STODO%C5%81Y-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!?p=20412160#post20412160 Quote
1izabelka1 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 to ci wieści tylko się cieszyć ,to jednak Denzel chyba jako pierwszy przetarł szlaki dla pozostałych chłopców najwyższa pora :) Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='1izabelka1']to ci wieści tylko się cieszyć ,to jednak Denzel chyba jako pierwszy przetarł szlaki dla pozostałych chłopców najwyższa pora :) Nic nie pisałyśmy, żeby nie zapeszyć, aż w końcu się udało ! Merliś będzie miał wreszcie swoich ludzi do podgryzania. Halo Poznań, halo Poznań - czas na wizytę do środy - pamiętamy ;) ? Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='AMIGA']No to puszczam farbę :-) Merliś ma dom :-) Bedzie Poznaniakiem. Tzn będzie miał dom, bo u mnie jeszcze pozostanie do dnia usunięcia szwów, no i j3eszcze w Poznaniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna. Państwo byli dzisiaj u nas z wizytą i Merlin przywitał ich najlepiej jak to on potrafi - podgryzaniem paluszków i przytulaniem. Wrażenia z obu stron były bardzo pozytywne ;-) Cuudnie, wspaniale Buziaki dla chłopaka. Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 super wieści!!!! ale kawał drogi chłopak przejedzie Quote
elisse Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Poznań się stawia na przywołanie! :) To ja myślałam,że mam czas na "randkę" z nowym panem Merlinka do piątku,a to do środy trza się umówić Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 elisse napisał(a):Poznań się stawia na przywołanie! :) To ja myślałam,że mam czas na "randkę" z nowym panem Merlinka do piątku,a to do środy trza się umówić Nie nie moja droga - jak wet pozwoli zdjąć szwy w czw., to już w czw. Merlinos jedzie do pyrowego królestwa :) A nawiedzisz pancia z czarnym duetem ? Quote
Recommended Posts