Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Mnie się otwierają. Może przesłać na maila? Tylko nie znam adresu :-)

zobaczę jeszcze na innej przeglądarce, a jak tam będzie klapa to baaaardzo poproszę:)

Posted

M&S napisał(a):
jest cuudny, cuudny:loveu:

Najfajniejszy jest na drugim zdjęciu dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugaśny i chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaśny :evil_lol:

Posted

Ola, chcesz Kreśkę z powrotem?... Jest do adopcji po tym, jak w piątek zwiała 2 razy do sąsiada, w sobotę 2 razy do drugiego sąsiada, a ja już prawie tą skręconą łapą przestałam ruszać po wyciąganiu jej przez bramę!!!!!:mad: Chyba jej u nas źle :shake: U sąsiada lepiej, bo tam hotel robotniczy i panowie oszczędzając na wywozie śmieci, resztki żarcia wywalają do ogrodu :angryy:

Posted

Nutusia napisał(a):
Ola, chcesz Kreśkę z powrotem?... Jest do adopcji po tym, jak w piątek zwiała 2 razy do sąsiada, w sobotę 2 razy do drugiego sąsiada, a ja już prawie tą skręconą łapą przestałam ruszać po wyciąganiu jej przez bramę!!!!!:mad: Chyba jej u nas źle :shake: U sąsiada lepiej, bo tam hotel robotniczy i panowie oszczędzając na wywozie śmieci, resztki żarcia wywalają do ogrodu :angryy:

U mnie by miała bliżej - bo do pokoju syna, gdzie też się walają brzegi po pizzy i pudełeczka po jogurtach:evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja nadal mam w aparacie parę zdjęć z dnia wyjazdu Merlinosa. Ale jakos nie mam czasu na wstawienie tu :-(

Wstawisz jak znajdziesz troszkę czasu:)

Posted

zdjęcia superowe, Merlin ma piękną obroże i chustkę. Wygląda bardzo dostojnie. Chyba mu tam dobrze jest, pomimo tego drugiego w lustrze:evil_lol:

Posted

Sie porobiło - zaczyna mi sie ustawiac kolejka rezerwowa po Marlinka.
Zadzwoniła pani, która się w jego pycholu zakochala. Jak jej powiedziałam, że młody juz jest w nowym domu i zaproponowałam innego charciola, to się dowiedziałam, że inny nie wchodzi w rachubę, bo Merlinos ma specyficzny kochany pychol. Rozłaczyłyśmy się. Po kilku godzinach dostałam sms-a, że gdyby Merlinowi było niedobrze w nowym domu, to żeby dać znać. Odpowiedziałam, że jest mu bardzo dobrze. No i znowu dostalam sms-a "Ok, no ale jakby coś..."

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja jej proponowałam innego, ale nie wzbudziło to jakiegoś entuzjazmu.
A ten drugi to tez taki młodzianek jak Merlin? Sa gdzieś jego zdjęcia?

Link powyżej - jego tablica.pl ;)