AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 M&S napisał(a):Tu też nic nie widzę:placz: A co chciałabyś zobaczyć? Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 AMIGA napisał(a):A co chciałabyś zobaczyć? Zdjęcia Merlisia! Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mnie się otwierają. Może przesłać na maila? Tylko nie znam adresu :-) Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 AMIGA napisał(a):Mnie się otwierają. Może przesłać na maila? Tylko nie znam adresu :-) zobaczę jeszcze na innej przeglądarce, a jak tam będzie klapa to baaaardzo poproszę:) Quote
eliza_sk Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 M&S - poczekaj sekundę dłużej, może masz słaby net i muszą się załadować. Na wszystkich wątkach korzystam z tego samego hostingu - resztę fot widzisz ? Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Na drugiej przeglądarce widzialam:multi:, jest cuudny, cuudny:loveu: Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 M&S napisał(a): jest cuudny, cuudny:loveu: Najfajniejszy jest na drugim zdjęciu dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugaśny i chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaśny :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 No, Księciuniu... ale masz pałac! I jaki dwór! ;) Tego po drugiej stronie lustra olej - nie stanowi dla Cię absolutnie ŻADNEJ konkurencji, choć taki podobny :) Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):choć taki podobny :) No nie? Wypisz, wymaluj :-) Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ola, chcesz Kreśkę z powrotem?... Jest do adopcji po tym, jak w piątek zwiała 2 razy do sąsiada, w sobotę 2 razy do drugiego sąsiada, a ja już prawie tą skręconą łapą przestałam ruszać po wyciąganiu jej przez bramę!!!!!:mad: Chyba jej u nas źle :shake: U sąsiada lepiej, bo tam hotel robotniczy i panowie oszczędzając na wywozie śmieci, resztki żarcia wywalają do ogrodu :angryy: Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Ola, chcesz Kreśkę z powrotem?... Jest do adopcji po tym, jak w piątek zwiała 2 razy do sąsiada, w sobotę 2 razy do drugiego sąsiada, a ja już prawie tą skręconą łapą przestałam ruszać po wyciąganiu jej przez bramę!!!!!:mad: Chyba jej u nas źle :shake: U sąsiada lepiej, bo tam hotel robotniczy i panowie oszczędzając na wywozie śmieci, resztki żarcia wywalają do ogrodu :angryy: U mnie by miała bliżej - bo do pokoju syna, gdzie też się walają brzegi po pizzy i pudełeczka po jogurtach:evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Merlinos też się tam chciał wciąż włamywać do tego "RAJU" Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malutki śpioszek:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-pMen_N1maTU/UUZCXQm2EAI/AAAAAAAADLc/5P-JhcLD0t8/s613/WP_20130317_001.jpg jaki jestem dłuuugi;) https://lh4.googleusercontent.com/-KdNrFekCpu8/UUZCXXmHp6I/AAAAAAAADLg/tvf1EoRt53w/s614/WP_20130317_009.jpg oooo, kolega? https://lh3.googleusercontent.com/-mEjxXDjfjQA/UUZCXeBBewI/AAAAAAAADLo/0qfm1DY2Xus/s613/WP_20130317_010.jpg Nareszcie mogę się napawać:):) Quote
AMIGA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 A ja nadal mam w aparacie parę zdjęć z dnia wyjazdu Merlinosa. Ale jakos nie mam czasu na wstawienie tu :-( Quote
M&S Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 AMIGA napisał(a):A ja nadal mam w aparacie parę zdjęć z dnia wyjazdu Merlinosa. Ale jakos nie mam czasu na wstawienie tu :-( Wstawisz jak znajdziesz troszkę czasu:) Quote
DoPi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 zdjęcia superowe, Merlin ma piękną obroże i chustkę. Wygląda bardzo dostojnie. Chyba mu tam dobrze jest, pomimo tego drugiego w lustrze:evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Sie porobiło - zaczyna mi sie ustawiac kolejka rezerwowa po Marlinka. Zadzwoniła pani, która się w jego pycholu zakochala. Jak jej powiedziałam, że młody juz jest w nowym domu i zaproponowałam innego charciola, to się dowiedziałam, że inny nie wchodzi w rachubę, bo Merlinos ma specyficzny kochany pychol. Rozłaczyłyśmy się. Po kilku godzinach dostałam sms-a, że gdyby Merlinowi było niedobrze w nowym domu, to żeby dać znać. Odpowiedziałam, że jest mu bardzo dobrze. No i znowu dostalam sms-a "Ok, no ale jakby coś..." Quote
eliza_sk Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Hmmm, jest też drugi charciol zabezpieczony przez Kielce jako dowód, ale już nie tak urodziwy jak nasz i trzeba jeszcze chwilkę poczekać z adopcją nim cokolwiek ruszy ;) http://tablica.pl/oferta/frankie-w-typie-charta-poleca-sie-do-adopcji-ID2t4cX.html#e1bfabc6e6;r:;s: Quote
AMIGA Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ja jej proponowałam innego, ale nie wzbudziło to jakiegoś entuzjazmu. A ten drugi to tez taki młodzianek jak Merlin? Sa gdzieś jego zdjęcia? Quote
eliza_sk Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 AMIGA napisał(a):Ja jej proponowałam innego, ale nie wzbudziło to jakiegoś entuzjazmu. A ten drugi to tez taki młodzianek jak Merlin? Sa gdzieś jego zdjęcia? Link powyżej - jego tablica.pl ;) Quote
Nutusia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 O mamuńciu, jakie CUDO!!! Wiecie co? Takim osobom to trzeba po prostu wysyłać fotki, czy tego chcą czy nie :) Sobie ubzdura, że ten albo żaden - też coś! ;) Quote
Recommended Posts