eliza_sk Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) POKOCHAJ ZACZAROWANEGO MERLINA Merlin ma ok. 8 mies, jest w trakcie wymiany ząbków. Jest mieszańcem charta. Waży ok. 16 kg. W stosunku do człowieka, kontaktowy, ufny i niezwykle przyjazny. To mała przylepa, która domaga się uwagi i czułości. Każdego na spacerze trzeba zaczepić, z każdym się przywitać i zapoznać. Jak na szczeniaka w tym wieku przystało, to również małe ADHD - Merlin jest niezwykle żywiołowy, jego zabawy wyglądają jakby walczył z własnym cieniem. Ładnie bawi się zabawkami, jest radosny, skoczny i wesoły. Totalnie łagodny, niezwykle ciekawski - wszędzie go pełno i dosłownie roznosi go energia. Jednak mimo żywiołu, który w nim drzemie to bardzo mądre stworzenie, niezwykle pojętny, szybko się uczy. Merlin jest na dobrej drodze do nauki czystości, ładnie chodzi na smyczy i bardzo grzecznie znosi jazdę samochodem. Posłuszny i całkowicie wpatrzony w opiekuna. Trzeba mieć świadomość, że to psie dziecko, które będzie wymagało czasu i konsekwencji w wychowaniu. Merlin przebywa w domu tymczasowym w woj. małopolskim. Odrobaczenie: tak Odpchlenie: tak Szczepienia: tak Kastracja: wkrótce Czip: tak Stowarzyszenie Obrona Zwierząt 28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie tel. 501 341 021 (po godzinie 15) e-mail: [email protected] www.obrona-zwierzat.pl ALBUM NOWE FOTO od POSTU 235 lubALBUM Edited March 15, 2013 by eliza_sk Quote
Eden Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Piekny młodziak, pokazuj swój sliczny pychol :-) Quote
M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 piękne zdjęcie:loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-8aTnl7-u1RI/UM3OPYIDbaI/AAAAAAAABU4/5IypQqwbky0/s640/_DSC8915.jpg ciekawe, co chciał powiedzieć;) https://lh6.googleusercontent.com/-pB9GkDNAXfA/UM3OQxVvrEI/AAAAAAAABVc/-bYe2XDoGh0/s640/_DSC8936.jpg Quote
malawaszka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 cudny!!!!!! :kciuki: za wspaniały domek Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Powiem Wam, że wbrew oczekiwaniom miałam może 5 telefonów w jego sprawie, totalnie głupie - ale myślałam, ze będzie więcej. Quote
PannaAnna Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jejku jaki cudowny! :loveu: Trzymam kciuki. :) Quote
M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 eliza_sk napisał(a):Powiem Wam, że wbrew oczekiwaniom miałam może 5 telefonów w jego sprawie, totalnie głupie - ale myślałam, ze będzie więcej. Szkoda, że głupie były..... Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 tomcug napisał(a):A on ma ogłoszenia? Ogłaszałam go 18.12, wczoraj upominała się o niego Kasia, ale zachorzała, więc pewnie nie ogłosi - a masz ochotę wznowić seryjkę :) ? Quote
tomcug Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 eliza_sk napisał(a):Ogłaszałam go 18.12, wczoraj upominała się o niego Kasia, ale zachorzała, więc pewnie nie ogłosi - a masz ochotę wznowić seryjkę :) ? Mogę, ale najchętniej bym go zaadoptowała - byłby kolejny rudzielec do kolekcji.:multi::razz: Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 tomcug napisał(a):Mogę, ale najchętniej bym go zaadoptowała - byłby kolejny rudzielec do kolekcji.:multi::razz: To super, ja do mini dawałam I foto - więc może coś innego wybierz. To daj znać co z adopcją, a jak nie to ogłaszaj dziada :diabloti: Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 tomcug napisał(a):Znowu na małopolskie? Tak, bo jest u cioci Amigi. Tylko może wymyśl jakiś twórczy tytulik, co :) Quote
tomcug Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 eliza_sk napisał(a):Tak, bo jest u cioci Amigi. Tylko może wymyśl jakiś twórczy tytulik, co :) Ty wiesz, jak to u mnie z tą twórczością, pożal się Boże....:shake::oops: Quote
AMIGA Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 No własnie się melduję Młody jest od dwóch dni u mnie i zawojował mnie już kompletnie. Jednak oprócz miłości trzeba mu dac wiele, wiele nauki, bo bez tego czeka mnie kompletna demolka ;) Młody to nieokiełznany żywioł, ma sto pomysłów na zajęcia i nie wyobrażam sobie co zastanę po dłuższej nieobecności w domu. Narazie nie odważyłam się na dłużej wychodzić. Dziąsła go chyba nieźle swedzą, bo zabiera się do gryzienia wszystkiego co popadnie Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Może załatwić kennel ? A tekst ok, można go tak sprzedawać ? Quote
AMIGA Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='eliza_sk']Może załatwić kennel ? A tekst ok, można go tak sprzedawać ? Wybieram się z tałatajstwem na działkę w Nowy Rok i przywiozę sobie kennel. Bo jednak czasami musze wyjśc na jakis czas z domu :-) A tekścik jest ok. Ja się mogę usmiechnąć do bahlsy - ona ma złota raczkę do ogłoszeń, ostatnie moje tymczasiki poszły po jej ogłoszeniach i obiecała mi, że jak mnie znowu "nawiedzi" jakiś tymczasik to ona jest gotowa porobic ogloszenia :-) Quote
Nutusia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Omatkoicórko!!!!! Ostatni, najostatniejszy tymczas Amigi to... KANGUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosssski jest! Oluś, ja też mam szczeniaka na DT - 8 tygodni ma. A właściwe to nie szczeniak, tylko... bojowa świnka morska! Dziś rzucił się do gardła... Lili ;) Quote
Eden Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ile on już ma imion.....Glutek, Merlin teraz Kangur :-) chłopak o wielu twarzach :-) Quote
eliza_sk Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ale z Kangurem to się Nutusia wstrzeliła, łamałam głowę co on mi przypomina ;) Quote
Eden Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Oby tylko wzrostem kangura nie przebił, bo łapska ma potęzne :loveu: Quote
Recommended Posts