AMIGA Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 eliza_sk napisał(a):Ale ja nie w tym tonie to napisałam przecież, już nic nie mówię, bo coś poważnie sie zrobiło :( Bo my przecież poważne ludzie som. ;) jak mam nie byc poważna, jak nie mam żadnych wieści o moim Kosmicie malutkim :-( Quote
M&S Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Nutusia napisał(a):Halo, Merliś - tu Ziemia - odbiór!!! ;) Zasypało ich;) Quote
AMIGA Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Apele poskutkowały. :-) Dostałam dziś dłuuuuuuuuuuuuuuugiego maila - Merliś będzie chodził do przedszkola psiego, chodzi na porządne spacery i na wybieg. Energia go rozpiera. Jest teraz w trakcie oduczania podgryzania, bo strasznie się nakręca i potrafi dośc boleśnie podgryzac po rękach Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Psie przedszkole, to super sprawa :multi: Pozdrawiamy Merlisia:loveu: Quote
Nutusia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A leżakowanie też będzie w tym przedszkolu?.... ;) Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Nutusia napisał(a):A leżakowanie też będzie w tym przedszkolu?.... ;) Niestety, tego przedszkole nie zapewnia...ale po zajęciach będzie spał jak dziecko;) Właściciele też:evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No ja nie wiem, czy jemu wystarczy takie przedszkole do wydania całej swojej energii. Dziś rozmawiałam z Panią od Merlina, a ze dość długo Pani zajmowała się rozmową a nie nim , to się bezczelnie zlał na panelach choć jakies pół godz. wczesniej był na spacerku. A cwaniak jeden, wykapowal, że za każde piękne załatwienie się na trawniczku dostaje smaczka, to potrafi po kilka razy udawac że jeszcze siusia, żeby wydębić smakołyczka :-) Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Całej energii nie straci, ale będzie się uczył jak być grzecznym psem i będzie miał okazję do zabaw i innymi szczylami. Panciostwu też ta nauka się przyda;) Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Inteligentna bestyjka - od razu było widać ;) :) Quote
eliza_sk Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 BIRMA - wywalona jak śmieć, zaciążona - URATOWANA - już w stajni SOZ ;-) Quote
Nutusia Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Śliczna! Jeszcze maleńki smuteczek z oczu wyziera, ale przecie zaraz zniknie :) A u nas nowa podopieczna na DT - zapraszam na wątek Śmieszki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240577-Ku-pami%C4%99ci-czyli-album-podopiecznych-Nutusi-%29?p=20640229#top Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 AMIGA napisał(a):Kurczeeeeeeee, końca nie widac :-( Nie widać................... Quote
DoPi Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 To wszystko brak ludzkiej odpowiedzialności:angryy: Quote
AMIGA Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Czasami mi wstyd, że należę do gatunku Homo sapiens :-( Ciekawe co tam u Merlinka. Czy przestał już siurac w mieszkaniu? Czy się już całkiem przestawił na nowy dom? Buuuuuuuuuuuuu strasznie tu spokojnie u nas bez niego. Właśnie dzisiaj dopiero zlikwoidowałam kennel po nim. Amiga strasznie czesto tam sobie wchodziła. A na spacerach wciąz mnie zaprasza, żebym się z nią bawiła, skoro już nie ma kompana. Choć musze przyznac, ze w domu jest o wiele bardziej wesoła i na luzie jak ją już ten potwór nie molestuje :-) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ambiwalencja uczuć.... Głaski dla Amigi :loveu: Quote
eliza_sk Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='AMIGA'] A na spacerach wciąz mnie zaprasza, żebym się z nią bawiła, skoro już nie ma kompana. Choć musze przyznac, ze w domu jest o wiele bardziej wesoła i na luzie jak ją już ten potwór nie molestuje :-)[/QUOTE] 2x nie [I]trza[/I] powtarzać ;) Quote
AMIGA Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='eliza_sk']2x nie [I]trza[/I] powtarzać ;)[/QUOTE] Ale że niby co powtarzać? Że Amiga jest w domu spokojniejsza i na luzie bez potwora? :-) Quote
M&S Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='AMIGA']Ale że niby co powtarzać? Że Amiga jest w domu spokojniejsza i na luzie bez potwora? :-)[/QUOTE] Amiga nie ma się z kim bawić na spacerach;) Quote
AMIGA Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Od ostatniego telefonu (chyba w poprzedni weekend) niestety nic nowego nie wiem. A sama nie chcę dzwonić, żeby nie wydało się, że jestem "nawiedzona mamuśka" Quote
Recommended Posts