Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ale ja nie w tym tonie to napisałam przecież, już nic nie mówię, bo coś poważnie sie zrobiło :(

Bo my przecież poważne ludzie som. ;)
jak mam nie byc poważna, jak nie mam żadnych wieści o moim Kosmicie malutkim :-(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Apele poskutkowały. :-) Dostałam dziś dłuuuuuuuuuuuuuuugiego maila - Merliś będzie chodził do przedszkola psiego, chodzi na porządne spacery i na wybieg. Energia go rozpiera. Jest teraz w trakcie oduczania podgryzania, bo strasznie się nakręca i potrafi dośc boleśnie podgryzac po rękach

Posted

Nutusia napisał(a):
A leżakowanie też będzie w tym przedszkolu?.... ;)

Niestety, tego przedszkole nie zapewnia...ale po zajęciach będzie spał jak dziecko;)

Właściciele też:evil_lol:

Posted

No ja nie wiem, czy jemu wystarczy takie przedszkole do wydania całej swojej energii.
Dziś rozmawiałam z Panią od Merlina, a ze dość długo Pani zajmowała się rozmową a nie nim , to się bezczelnie zlał na panelach choć jakies pół godz. wczesniej był na spacerku. A cwaniak jeden, wykapowal, że za każde piękne załatwienie się na trawniczku dostaje smaczka, to potrafi po kilka razy udawac że jeszcze siusia, żeby wydębić smakołyczka :-)

Posted

Całej energii nie straci, ale będzie się uczył jak być grzecznym psem i będzie miał okazję do zabaw i innymi szczylami.
Panciostwu też ta nauka się przyda;)

Posted

Czasami mi wstyd, że należę do gatunku Homo sapiens :-(
Ciekawe co tam u Merlinka. Czy przestał już siurac w mieszkaniu? Czy się już całkiem przestawił na nowy dom? Buuuuuuuuuuuuu strasznie tu spokojnie u nas bez niego. Właśnie dzisiaj dopiero zlikwoidowałam kennel po nim. Amiga strasznie czesto tam sobie wchodziła. A na spacerach wciąz mnie zaprasza, żebym się z nią bawiła, skoro już nie ma kompana. Choć musze przyznac, ze w domu jest o wiele bardziej wesoła i na luzie jak ją już ten potwór nie molestuje :-)

Posted

[quote name='AMIGA'] A na spacerach wciąz mnie zaprasza, żebym się z nią bawiła, skoro już nie ma kompana. Choć musze przyznac, ze w domu jest o wiele bardziej wesoła i na luzie jak ją już ten potwór nie molestuje :-)[/QUOTE]

2x nie [I]trza[/I] powtarzać ;)

Posted

[quote name='eliza_sk']2x nie [I]trza[/I] powtarzać ;)[/QUOTE]

Ale że niby co powtarzać? Że Amiga jest w domu spokojniejsza i na luzie bez potwora? :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Ale że niby co powtarzać? Że Amiga jest w domu spokojniejsza i na luzie bez potwora? :-)[/QUOTE]

Amiga nie ma się z kim bawić na spacerach;)

Posted

Od ostatniego telefonu (chyba w poprzedni weekend) niestety nic nowego nie wiem. A sama nie chcę dzwonić, żeby nie wydało się, że jestem "nawiedzona mamuśka"