Marinka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Tak to bywa właśnie...plany planami, a życie życiem :( I pogoda jakaś taka... A co u Dorci? Quote
Nutusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - Oluś już jest na świecie :) Quote
Ladymonia0610 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='nutusia']ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - oluś już jest na świecie :)[/quote] gratulacje:):) Quote
Elza22 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Nutusia']Ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - Oluś już jest na świecie :)[/QUOTE] Noo proszę co za wieści moje Gratulacje Ziutka mam nadzieje że nam też pochwalisz się maleństwem. Quote
malawaszka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 oooo ale trafiłam - Ziutka gratulacje!!!! Witaj mały Olusiu!!! :loveu: Quote
Poker Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Nutusia']Ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - Oluś już jest na świecie :)[/QUOTE] Ale błyskawica dziewczyna ,w nocy na dogo ,a rano świeże dziecko na świecie.Gratulacje !!! Chyba dokładnie w terminie. Quote
malawaszka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Poker']Ale błyskawica dziewczyna ,w nocy na dogo ,a rano świeże dziecko na świecie.Gratulacje !!! Chyba dokładnie w terminie.[/QUOTE] cała Ziutka ;) Quote
Nutusia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Mamy :) Termin był, że tak powiem "z góry narzucony" ;) A zdjęcia Olusia są na wątku baloniarskim... w dacie narodzin, czyli 17.12 Quote
mari23 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Nutusia']Mamy :) Termin był, że tak powiem "z góry narzucony" ;) A zdjęcia Olusia są na wątku baloniarskim... w dacie narodzin, czyli 17.12[/QUOTE] tak, tak, i jeszcze "podkabluję", że oprócz narodzin mamy urodziny! Nutusi :) sto lat już jej śpiewałam, ale kto chce - może się przyłączyć ;) Quote
Elza22 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='mari23']tak, tak, i jeszcze "podkabluję", że oprócz narodzin mamy urodziny! Nutusi :) sto lat już jej śpiewałam, ale kto chce - może się przyłączyć ;)[/QUOTE] Ja się przyłączę sto lat,sto lat Wszystkiego Najlepszego samych cudownych domków;-) Quote
Nutusia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Same kabelki na tej dogomanii ;) Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia :) Quote
Figunia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Spoznilam sie, przepraszam :oops: Nie mam tyle czasu na "komputerowanie", ile bym chciala... Sto lat w zdrowiu i dostatku dla Nutusi!!!!! Za kare zaspiewam solo (moze to i lepiej...). Quote
Figunia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 I jeszcze bardziej spoznione :oops::oops::oops:, ale bardzo serdeczne zyczenia dla swiezo upieczonej Mamusi i Jej dzieciaczka!!! Oby swiat byl dla Niego pieknym, bezpiecznym, pelnym zyczliwych ludzi, miejscem. Quote
Nutusia Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dziękuję Figuniu za piękne solo! :) I nie liczy się termin składania życzeń, ale ich szczerość. Bardzo, bardzo dziękuję :) Quote
Ladymonia0610 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść… Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia… To noc wyjątkowa…Jedyna… Niepowtarzalna…Noc Bożego Narodzenia… Magicznych Świąt Bożego Narodzenia . Quote
Elza22 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Już po Świętach również dziękuję ;-) Cioteczki jakie ja miałam zakręcone Święta wiedziałam że wyjeżdżam wiec opiekę nad Dorką miałam już dawno zaplanowaną miała się nią zająć taka dziewczyna która już kiedyś opiekowała się moją sunia. Wszystko ustalone umówiłyśmy się na 20 zł za dobę. W sobotę dostałam telefon że jednak się Dorą nie zajmą bo za bardzo żywiołowa a my w niedzielę jedziemy a jej nie możemy zabrać,żeby było śmieszniej to ludzie którzy na chleb nie mają.Zadzwoniłam do hotelu awaria ogrzewania. Na szczęście jakimś cudem udało mi się zorganizować dla niej opiekę mała spędziła Święta z moją sąsiadką no i tak przez całe Świta się zastanawiałam czy zaraz sąsiadka nie zadzwoni z wiadomością że mam ją zabierać. Na szczęście Dorka podbiła serca wszystkich domowników jak ją odbierałam to nawet wszyscy się zastanawiali po co dałam jej poduszkę bo i tak spała w łóżku;-) Quote
Poker Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Niezłe problemy, dobrze ,że sąsiadka fajna. Ludzie niby na chleb nie mają, ale od pracy stronią. Czy przyszły DS interesuje się Dorcią? Quote
Elza22 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Poker napisał(a):Niezłe problemy, dobrze ,że sąsiadka fajna. Ludzie niby na chleb nie mają, ale od pracy stronią. Czy przyszły DS interesuje się Dorcią? DS nie kontaktował się ze mną,tłumaczę to sobie w ten sposób że sama powiedziałam że zadzwonię w styczniu jak będę znała datę zabiegu. Quote
Poker Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Na wszelki wypadek podtrzymałabym kontakt.Pańskie oko konia tuczy. Quote
Elza22 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Poker napisał(a):Na wszelki wypadek podtrzymałabym kontakt.Pańskie oko konia tuczy. W przyszłym tygodniu powinnam już znać termin zabiegu skontaktuję się z Panem i zobaczymy;-) Quote
Javena Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dorcia już zgłoszona na sterylkowym . Trzeba tylko wysłac potem fakture. Mari23 chyba już jest w tym obeznana.:). Szkoda ,ze nie zakochali sie po uszy i nie adoptowali. Moze jeszcze pomyslą nad tym. Byłaby blisko. Quote
Poker Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ale kto kogo nie pokochał i nie adoptował?Państwo z Wrocławia czekają na sterylkę Dorci i biorą ją.Dali 100 zł na zabieg. Quote
Recommended Posts