Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - Oluś już jest na świecie :)[/QUOTE]

Noo proszę co za wieści moje Gratulacje Ziutka mam nadzieje że nam też pochwalisz się maleństwem.

Posted

[quote name='Nutusia']Ziutka czuje się bardzo dobrze. Właśnie dostałam mms-a - Oluś już jest na świecie :)[/QUOTE]

Ale błyskawica dziewczyna ,w nocy na dogo ,a rano świeże dziecko na świecie.Gratulacje !!!
Chyba dokładnie w terminie.

Posted

[quote name='Nutusia']Mamy :)
Termin był, że tak powiem "z góry narzucony" ;) A zdjęcia Olusia są na wątku baloniarskim... w dacie narodzin, czyli 17.12[/QUOTE]

tak, tak, i jeszcze "podkabluję", że oprócz narodzin mamy urodziny! Nutusi :)
sto lat już jej śpiewałam, ale kto chce - może się przyłączyć ;)

Posted

[quote name='mari23']tak, tak, i jeszcze "podkabluję", że oprócz narodzin mamy urodziny! Nutusi :)
sto lat już jej śpiewałam, ale kto chce - może się przyłączyć ;)[/QUOTE] Ja się przyłączę sto lat,sto lat Wszystkiego Najlepszego samych cudownych domków;-)

Posted

Spoznilam sie, przepraszam :oops:
Nie mam tyle czasu na "komputerowanie", ile bym chciala...

Sto lat w zdrowiu i dostatku dla Nutusi!!!!! Za kare zaspiewam solo (moze to i lepiej...).

Posted

I jeszcze bardziej spoznione :oops::oops::oops:, ale bardzo serdeczne zyczenia dla swiezo upieczonej Mamusi i Jej dzieciaczka!!!
Oby swiat byl dla Niego pieknym, bezpiecznym, pelnym zyczliwych ludzi, miejscem.

Posted

Jest taka noc, na którą człowiek
czeka i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy
wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą
się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór,
gdy gasną spory, znika nienawiść… Wieczór,
gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia…
To noc wyjątkowa…Jedyna…
Niepowtarzalna…Noc Bożego Narodzenia…

Magicznych Świąt Bożego Narodzenia .

Posted

Już po Świętach również dziękuję ;-) Cioteczki jakie ja miałam zakręcone Święta wiedziałam że wyjeżdżam wiec opiekę nad Dorką miałam już dawno zaplanowaną miała się nią zająć taka dziewczyna która już kiedyś opiekowała się moją sunia. Wszystko ustalone umówiłyśmy się na 20 zł za dobę. W sobotę dostałam telefon że jednak się Dorą nie zajmą bo za bardzo żywiołowa a my w niedzielę jedziemy a jej nie możemy zabrać,żeby było śmieszniej to ludzie którzy na chleb nie mają.Zadzwoniłam do hotelu awaria ogrzewania. Na szczęście jakimś cudem udało mi się zorganizować dla niej opiekę mała spędziła Święta z moją sąsiadką no i tak przez całe Świta się zastanawiałam czy zaraz sąsiadka nie zadzwoni z wiadomością że mam ją zabierać. Na szczęście Dorka podbiła serca wszystkich domowników jak ją odbierałam to nawet wszyscy się zastanawiali po co dałam jej poduszkę bo i tak spała w łóżku;-)

Posted

Poker napisał(a):
Niezłe problemy, dobrze ,że sąsiadka fajna.
Ludzie niby na chleb nie mają, ale od pracy stronią.
Czy przyszły DS interesuje się Dorcią?

DS nie kontaktował się ze mną,tłumaczę to sobie w ten sposób że sama powiedziałam że zadzwonię w styczniu jak będę znała datę zabiegu.

Posted

Poker napisał(a):
Na wszelki wypadek podtrzymałabym kontakt.Pańskie oko konia tuczy.

W przyszłym tygodniu powinnam już znać termin zabiegu skontaktuję się z Panem i zobaczymy;-)

Posted

Dorcia już zgłoszona na sterylkowym . Trzeba tylko wysłac potem fakture. Mari23 chyba już jest w tym obeznana.:).

Szkoda ,ze nie zakochali sie po uszy i nie adoptowali. Moze jeszcze pomyslą nad tym. Byłaby blisko.