Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Ale kto kogo nie pokochał i nie adoptował?Państwo z Wrocławia czekają na sterylkę Dorci i biorą ją.Dali 100 zł na zabieg.

Miałam na myśli sasiadkę.

Widzicie ,za duzo watków i nie ogarniam. To Dorcia już ma zapewniony dom i nawet sterylka dofinansowana? Tz. Coś mi tam świta,że miała dopłacone, ale stara moja łepetyna ,zapomina.:oops:

Posted

Poker napisał(a):
Cieszę się ,że pan sie odezwał.Oni naprawdę czekają na nią. Aż podziwiam ich cierpliwość.

Niestety sterylizacji nie da się przyspieszyć dopiero 3 tygodnie temu skończyła cieczkę.

Posted

Nutusia napisał(a):
Ups - ale rano trzeba się będzie zerwać ;)
Wszystko będzie dobrze. A najważniejsze, że domek czeka :)

Jeszcze prawie miesiąc czekania przed nimi. Miłość chyba z nich po takim czasie eksploduje.

Posted

Kochane słuchajcie miałam dzisiaj telefon w sprawie Dory. Powiedziałam ,że już niestety nie aktualne ale poprosiłam kobietkę żeby smsem wysłała swojego e-maila powiedziałam ,że są również inne psiaki do adopcji.
Kobietka kiedys miała sznaucerke. Pomyślałam o malawaszce ....Mam do kobitki nr telefonu e-maila powiedziałam że ktoś się z nią skontaktuje. Oczywiście jak babka by sie zdecydowała to trzeba sprawdzić dom a może nóż widelec ludzie fajni :)
To co mam wysłać do malawaszki pw z nr i e-mailem?

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Kochane słuchajcie miałam dzisiaj telefon w sprawie Dory. Powiedziałam ,że już niestety nie aktualne ale poprosiłam kobietkę żeby smsem wysłała swojego e-maila powiedziałam ,że są również inne psiaki do adopcji.
Kobietka kiedys miała sznaucerke. Pomyślałam o malawaszce ....Mam do kobitki nr telefonu e-maila powiedziałam że ktoś się z nią skontaktuje. Oczywiście jak babka by sie zdecydowała to trzeba sprawdzić dom a może nóż widelec ludzie fajni :)
To co mam wysłać do malawaszki pw z nr i e-mailem?

Wyślij spróbować nie zaszkodzi ja też jeden numer wysłałam nie wiem czy coś z tego wyszło.

Posted

Dorcia, trzymamy za Ciebie kciuki. Mało piszę,bo ma zepsuty komputer i korzystam u syna, pod jego nieobecność. Dziewczyny wiecie chyba jak dalej załatwiac z Soemą. Trafiłam dziś na watek z 2011 roku ,gdzie zgłosiłam sunię ,a potem nie miał kto załatwic reszte. :)