Ziutka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ale sie u Was działo Martusia :) dobrze, ze sasiadka fajna i mogłas spokojnie zrealizowac swiateczne plany ;) Quote
Javena Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Poker napisał(a):Ale kto kogo nie pokochał i nie adoptował?Państwo z Wrocławia czekają na sterylkę Dorci i biorą ją.Dali 100 zł na zabieg. Miałam na myśli sasiadkę. Widzicie ,za duzo watków i nie ogarniam. To Dorcia już ma zapewniony dom i nawet sterylka dofinansowana? Tz. Coś mi tam świta,że miała dopłacone, ale stara moja łepetyna ,zapomina.:oops: Quote
Elza22 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 To ja poproszę dane do faktury. Dzwonił dzisiaj do mnie Pan Dorci dopytywał się jak jego sunia i ile to jeszcze potrwa bo już się doczekać nie mogą;-) Quote
Poker Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Cieszę się ,że pan sie odezwał.Oni naprawdę czekają na nią. Aż podziwiam ich cierpliwość. Quote
Elza22 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Poker napisał(a):Cieszę się ,że pan sie odezwał.Oni naprawdę czekają na nią. Aż podziwiam ich cierpliwość. Niestety sterylizacji nie da się przyspieszyć dopiero 3 tygodnie temu skończyła cieczkę. Quote
mari23 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Poker napisał(a):Cieszę się ,że pan sie odezwał.Oni naprawdę czekają na nią. Aż podziwiam ich cierpliwość. bardzo sie cieszę, to naprawdę wspaniały domek Quote
Ladymonia0610 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Jestem na sekundkę u Dorci. Są starszne wiatry -;( nie ma internetu ech;( Quote
Ladymonia0610 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku ;) Quote
Elza22 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku;-) Samych odpowiedzialnych i kochających domków;-) Quote
Poker Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzy Kredka , Dolarek ,Kulka, pańcio i 2 Pokerki. Quote
Elza22 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dorka jest już umówiona na zabieg na 18.01 na godzinę 7:30 Cioteczki pamiętajcie i trzymajcie kciuki. Quote
Nutusia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ups - ale rano trzeba się będzie zerwać ;) Wszystko będzie dobrze. A najważniejsze, że domek czeka :) Quote
Poker Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Nutusia napisał(a):Ups - ale rano trzeba się będzie zerwać ;) Wszystko będzie dobrze. A najważniejsze, że domek czeka :) Jeszcze prawie miesiąc czekania przed nimi. Miłość chyba z nich po takim czasie eksploduje. Quote
Ladymonia0610 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Kochane słuchajcie miałam dzisiaj telefon w sprawie Dory. Powiedziałam ,że już niestety nie aktualne ale poprosiłam kobietkę żeby smsem wysłała swojego e-maila powiedziałam ,że są również inne psiaki do adopcji. Kobietka kiedys miała sznaucerke. Pomyślałam o malawaszce ....Mam do kobitki nr telefonu e-maila powiedziałam że ktoś się z nią skontaktuje. Oczywiście jak babka by sie zdecydowała to trzeba sprawdzić dom a może nóż widelec ludzie fajni :) To co mam wysłać do malawaszki pw z nr i e-mailem? Quote
Elza22 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ladymonia0610 napisał(a):Kochane słuchajcie miałam dzisiaj telefon w sprawie Dory. Powiedziałam ,że już niestety nie aktualne ale poprosiłam kobietkę żeby smsem wysłała swojego e-maila powiedziałam ,że są również inne psiaki do adopcji. Kobietka kiedys miała sznaucerke. Pomyślałam o malawaszce ....Mam do kobitki nr telefonu e-maila powiedziałam że ktoś się z nią skontaktuje. Oczywiście jak babka by sie zdecydowała to trzeba sprawdzić dom a może nóż widelec ludzie fajni :) To co mam wysłać do malawaszki pw z nr i e-mailem? Wyślij spróbować nie zaszkodzi ja też jeden numer wysłałam nie wiem czy coś z tego wyszło. Quote
Poker Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jasne ,że wysłać.Trzeba wykorzystywać każdą szansę na dom . Quote
Ladymonia0610 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Poker napisał(a):Jasne ,że wysłać.Trzeba wykorzystywać każdą szansę na dom . Ok. WYSYŁAM JUŻ PW:)Mam nadzieję ,że jakaś psinka znajdzie domek:) Quote
Nutusia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Fajnie by było - trzymam kciuki! Dzięki ogłoszeniom mojej Hopci, dwa inne psiaczki domki superowe znalazły :) Quote
malawaszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 dzięki, wysłałam mail do tej pani, zobaczymy Quote
Javena Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dorcia, trzymamy za Ciebie kciuki. Mało piszę,bo ma zepsuty komputer i korzystam u syna, pod jego nieobecność. Dziewczyny wiecie chyba jak dalej załatwiac z Soemą. Trafiłam dziś na watek z 2011 roku ,gdzie zgłosiłam sunię ,a potem nie miał kto załatwic reszte. :) Quote
Poker Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ale cudne zdjęcia , a to przesłodkie http://img21.imageshack.us/img21/5976/048ee.jpg :loveu: Dorcia ma bardzo podobne umaszczenie do Kreski , nawet jasny pukiel na łebku taki sam. Tyle ,że Kredka jest szorstkowłosa. Quote
Ladymonia0610 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Ale cudne zdjęcia:) Dorcia jaka grzeczna;) Quote
Recommended Posts